Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

August 2004

Naj&Hanim


gambar Cameron

1st Aug 2004 (Ahad)

Petang 31 July, Aneem baru habis final paper. Lepas tengok AF malam tu kami buat keputusan nak gi jalan-jalan makan angin.

11.30pm - kami naik kereta ke Utara.......Cameron Highlands, melalui highway sampai ke tanjung malim dan seterusnya ke tapah melalui jalan lama.  Malam so tak banyak kereta dan save sikit on money....budget beb...! Sampai di Tanah Rata, Cameron lebih kurang 4.00am, terus ke sebuah kedai untuk minum dan makan maggi goreng dan maggi sup, saja nak panaskan badan. Kami tido ajer dalam keta sampai subuh. Sembahyang subuh di masjid tanah rata.

8.00am - jalan2 di pasar tanah rata & b'fast. Kemudian kami ke sri intan Telekom untuk buat booking for the 20/8/2004 (family gathering) sempena konvo dan b'day aneem yang ke-tua-puluh.....ehem..ehem..we did check out some other hotels for their rates and facilities for future travelling needs.

10.00am - kami ke brinchang, strawberry park, aneem beli cactus, I got myself some strawberries and we buy some vege for our own consumption back home. Kami juga ke ladang teh boh untuk meninjau keadaan disana.  Sempat juga kami memetik daun teh dan pokok2 renek yang tumbuh liar di tepi2 jalan. The air is fresh and the weather is cool.

2.00pm - makan tgh di tanah rata, sembahyang jamak qasar ta'dim di masjid tanah rata dan bertolak turun. ptg around 6.00pm kami ke rumah apik dan acherah di tg. malim, after dinner we head back to KL.

2 Aug 2004 (Isnin)

Cuti rehat, got aneem's handphone di pertama kompleks, ni la pertama kali kami pakai hp canggih, tu pun kami melilau window shopping dekat 3 jam. Bestnya kami naik moto ke KL ari nie. Handphone aneem jenis flip, LG-G7100. Cayalah.

3-5 Aug 2004

Kerja macam biasa.


Gambar Cameron

Gambar Cameron

Gambar Cameron