Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Aan: Kalmoesstraat homepage members
Onderwerp: Nieuwsbrief 1
01-11-2001
Nieuwsbrief nummer 1

Hallo Members,

Lang verwacht en toch gekomen, de eerst nieuwsbrief van de kalmoesstraat. Ik probeer elke maand 1 nieuwsbrief de deur uit te krijgen. Hierbij heb ik jullie hulp wel een beetje nodig. Ik weet niet wat er allemaal in de buurt gebeurd en gebeuren gaat. Dus hou mij even op de hoogte van de gebeurtenissen hier in de buurt.

Info;

Deze nieuwsbrief word aan 6 bewoners gestuurd. Weet je nog iemand die deze nieuwsbrief ook wil hebben laat deze persoon inschrijven op de mailinglijst op de website van de kalmoesstraat. http://kalmoesstraat.cjb.net . Zo kunnen we een beetje elkaar op de hoogte houden van de dingen die er in de buurt gebeuren.

Wat is er gebeurt deze maand;

Deze maand is er uitbreiding in de buurt geweest. Jawel we komen weer in een kinderrijke buurt te wonen. Het dochtertje heet Isa en is van Mike en Marga. Op de website zijn een paar foto's te zien van Isa.

Website;

De website is nog een beetje kaal vind ik zelf. Hebben jullie nog suggesties ?? laat het me dan even weten via een mail. Op het deel van de website [bewoners] kun je je gegevens neerzetten. Dit deel van de site is beveiligd met een java-script hier het je een naam en wachtwoord nodig. Heb je deze niet stuur me dan even een meil dan krijg je een inlog naam en wachtwoord. Zo kun je dan telefoonnummers, E-mail adressen en nog meer vinden van de neven bewoners.

Slot woord;

Hier bij is de eerst nieuwsbrief de lucht in gegaan. Er is nog weinig nieuws te melden omdat ik nog geen genoeg "bron van inkomsten" wat betreft gebeurtenissen heb. Ik hoop dat jullie er aan meewerken om deze nieuwsbrieven te voorzien met allerlei gebeurtenissen en ideeen in de buurt.

Idee;

Het eind van het jaar komt er aan. Misschien is het wel leuk om iets te organiseren op oudejaarsdag/avond. Heb je daar een uitgesproken mening over of heb je zelf een idee laat het me dan even weten... op mijn e-mail webmaster@kalmoes.cjb.net .
 
mvg,
 
Webmaster.