Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Logo Motordag 2004
Motordag Emiliani 9 mei 2004
 

Motordag Emiliani VZW op 9 mei 2004

motordag 9 mei 2004

 

Beste Motorrijders,

Als instelling voor volwassen personen met een mentale handicap organiseren wij op zondag 9 mei 2004  voor de 14de keer onze motordag. Zoals elk jaar doen wij graag terug beroep op jullie om er voor onze bewoners een onvergetelijke dag van te maken. Misschien kunnen jullie nog wat extra motorrijders  motiveren om die dag langs te komen. Wij hebben vooral nog nood aan side-cars.

Gezien de aard van de handicap van onze bewoners, dienen er een aantal richtlijnen in acht te worden genomen. Van de aanwezige motards verwachten wij dat zij bereid zijn een bewoner als duozit mee te vervoeren en dienen over een tweede valhelm te beschikken. Ook een ruggesteun is zeker geen overbodige luxe.

Wij verwachten iedereen tussen 13 en 13.30 uur langs de ingang via het Molenbergplein. De namiddag wordt verdeeld over twee ritten van ongeveer 1 uur. De eerste rit vertrekt om 14 uur. De rondritten worden begeleid door de gemotoriseerde politie van Lokeren en het Rode Kruis.

Elke motard ontvangt bij aankomst twee gratis drankbonnetjes. Na de rondritten worden er voor alle deelnemers gratis broodjes voorzien.

Graag een seintje vr 23 april of u er bij kan zijn:
tel.: 09/348.17.39 of 0494/18.51.11
(Linda Schalckens)
e-mail: linda.schalckens@emiliani.be

Alvast bedankt voor jullie medewerking en bestel alvast de zon!

Met vriendelijke groeten,

Linda, Patrick & Ria

Linda Patrick Ria

Wij danken je alvast voor uw medewerking en hopen op een talrijke opkomst.

Foto's 2003 Foto's 2002 Vragen