Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

H2 { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #330099; FONT-FAMILY: Arial, Helvetica, Sans-Serif } H3 { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 12pt; COLOR: #000099; FONT-FAMILY: Arial, Helvetica, Sans-Serif } H4 { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial, Helvetica, Sans-Serif } A { TEXT-DECORATION: none }Mikromak Makedonija

Home Page

                       
MikroMak 2001Makedonija, Skopje

Производи

Нашата компанија ви ги презентира следниве производи:

  • Англиско-Македонско-Англиски компјутерски преведувач на текстови . Преведува цел текст одеднаш. Го копирате текстот од било кое место во Windows (сите платформи), без разлика дали е тоа текст куцан во Word, Help датотека, Internet, е-mail и сл., а потоа со командата "Prevedi", текстот се појавува целиот преведен. Потоа можете да го префрлите преводот во Word за понатамошна обработка или да го печатите. Покрај ова преведувањето можете максимално да го прилагодите спрема вашите потреби со менување на начинот на преведување на преведувачот, како и со додавање на неограничен број на зборови доколку преведувате некоја постручна литература. Покрај овие опции, програмскиот пакет содржи бесплатно речник со тонски изговор на фрази и зборови, крeирање вежби и тестови за учење на Англиски јазик, моментален превод на збор во Windows, Смисловно граматичка проверка на преведен текст, учење на англиски зборови низ игра, и други програми..

1100 Денари/ 18 EURO

  • Англиско-Македонски компјутерски преведувач на програми и софтвер со речник. Конвертира software и програми од Англиски и Германски на Македонски и обратно. Постои можност за превзимање на командите од специјализирани програми и превод на истите. Практично ги преведува СИТЕ програми кои што постојат на пазарот.

1100 Денари / 18 EURO

  • Универзална Каса. Универзален програм за дуќани. Лагер листа, промет, смени, профит, данок, набавка, добавувачи, купувачи ...

1200 Денари / 18 EURO

Англиско Македонски преведувач со речник

Англиско Германско Македонски конвертор

  Универзална каса

Други услуги и производи

Покрај програмирањето и изработка на апликации фирмата се занимава со:

Преводи на текстови,упатства и техничка литература од Англиски, Германски, Руски и други јазици. Сервис, продажба и програмирање на компјутери и компјутерски компоненти. Изработка на DVD и VCD дискови од ваш видео материјал (VHS, DV касети и др.). Продажба и програмирање на фискални каси, бар код скенери и потрошен материјал за фискални каси, принтери и факсови. Производство на печатени плочки, продажба на трансфер фолија за изработка на печатени плочки, продажба на мини бушилки за бушење и гравирање.

НАРАЧКИ

За да ги нарачате производите, доволно е да се јавите на еден од горе наведените телефони или да контактирате со нас преку e-mail. За нарачки од странство, потребно е да се уплати авансно + ПТТ трошоци.