[Dunk-Rune!] [Index!] [Gästbok] [Princess] [PolareIndex] [RuneLyrics]
Bez ! Bez ! Bez ! Rickard Ståhl ; Kallinges sista Indiepopare. Hävdar envist att det finns en framtid för naiv gitarrpop där ingenting händer och är en av de ytterst få (Johan Alritzon inräknad) som anser att Cast verkligen betytt någonting. Äger varenda skiva BooRadleys gett ut och det *Är* en bragd. Har faktiskt förnuftiga åsiker också. Tycker liksom Jocke Berg och Christian Hylse att Cures *Disintergration* är en helt fantastisk skiva. Men även dessa förnuftiga män har sina svagheter och Richards är dels att han aldrig någonsin minns vad som händer ute i R-bys krogliv och därför har han antagligen missat en helt del. Har svårt för Drum`n`Bass och annan nydanande musik men gillade dock Chemical Brothers och tom Sabres Of Paradise ett tag.
Tycker om Öl,Snaps,hemmagjort vin som Christian gjort och naturligtvis små pärlor till b-sidor signerade obskyra nörd grupper som Embrace,Ocean Colour Scene och gudarna Cast. Förresten...var försiktiga där ute för den gode Kirk-Rune har en förmåga att sitta och klottra i gästböcker under andra namn bara för att sprida sitt indiepopevangelium. Sist var han i farten med att lura världen att House Of Love skulle göra comeback. Problemet var att ingen minns House Of Love så det var ingen som blev direkt upprörd.
Vill ni veta mer så besök Kents officiella hemsidas gästbok. Annars finns här snart länkar till diverse information om ovanstående grupper där ni liksom ser att det är understruket.

Hoppsan, för ett tag sedan fick Kirkrune en egen hotmailadress och tänka sig att han lyckas knåpa ihop en *så* tjusig adress som kirkrune@hotmail.com
Numera har Kirkrune vaknat uppe inför den s.k sommarsäsongen och finns säkert med en pava vin i bakfickan på Karön varje Torsdag. Mest lyssnar han på livlöst såsig polisongindie. Hävdar att "If" med Bluetones *är* en genial singel samt att Kents engelska skiva faktiskt är riktigt bra trots att Jocke Berg sjunger "wristwatch".
Just nu är Rune på väg hem från Roskilde där han grät StuartStaples-tårar i Apfel-vinet då Stadiumrockarna Verve ställde in och ve-och-fasa det gjorde dom där kaninpojkarna som sjöng om månar som kunde döda under 80-talets mest fantasilösa symfoniår också.
Mer Arena-rock åt det berusade folket är Rune-mannens sommar-valspråk och nu ser han mest framemot Popsicles spelning här i Ronneby och vem vet...kanske blir det Mr Rune som står där framme vid scenen igen, med ett mick-stativ i näven, och skanderar "I Am The Walrus."
Det har hänt förrut.
Monday November 10th 1997, at 12:46:31 Kirk Rune eller Ulf Rune?
"Radiohead var makalösa i Lund i fredags. Öppningen med "Lucky" gav gåshud,
fast bäst var ändå "Bulletproof..." och "Climbing up the walls",
allra helst när Jhonny introducerar den genom att ratta på en gammal transistorradio
..."Meeting in the Aisle"..."

[ Mer RuneSkoj från KentGästboken finns ju Här . ]