Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

~Woodfall~

Tässäpä Majora's maskista tuttu paikka, Woodfall. Kaikkien olisi kai hyvä tietää, että Woodfall on suuri suo alue, jossa mm. deku scrubit viihtyvät. Mutta Woodfallissa pitävät rohtokauppaa myös kaksi pikkuruista noitaa...Koume ja Kotake. OOT:n pelaajia varmasti hämmästyttää kuinka Koume ja Kotake nyt ovat sitten Terminassa, vaikka ovat jo kuolleita. (??) Terminahan on Heraldian rinnakkaismaailma ja kuten on jo huomattu, Terminan koko kansa muistuttaa jollain lailla Heraldian kansaa. Näissä kahdessa rinnakkaismaailmassa siis asustelevat samat hahmot, mutta he erottuvat usein luonteesta tai nimestä. Esim. Koume ja Kotake ovat hyviksiä Terminassa, toisin kuin Heraldiassa. Mutta se siitä asiasta.

Tietty Woodfallissa, yllätys yllätys, on oma temppelinsä, Woodfall temple. Se sijaitsee Deku palatsin läheisyydessä ja pelissä se on kirottu. Ylläri! ^-^ Se on myös ensimmäinen temppeli, joka Linkin on (huom! pelissä) läpäistävä ja siellähän on pomona Odolwa. Täytyypä tässä ihan vain kysäistä, että onko kukaan muu huomannut Odolwan hokevan pelissä: "jaakko, jaakko, jaakko...." Täytyypä vain varmistaa, ettemme ole ainoat vainoharhaiset... *wirne* ^-^ Muistahan, että jos sinulla on ongelmia oheisessa temppelissä, niin meille voi toki mailata ja pyytää apua ja oso on: nayru.din@sunpoint.net
Woodfalllista poistuttaessa pääsee Suolle. Pelissä suolla on valokuvvaus kilpailu, josta tienaa rahaa... Mekin olemme keksineet järjestää ns. "valokuvauskilpailun" jonne voitte mailata oma piirtämiänne Zelda aiheisia kuvia. Mailioso onkin jo tuossa ylempänä. Lisää ohjeita kisasta löytyy täältä.

Eiköhän siinä ole jonkin verran Woodfallista ja keikesta muustakin siihen liittyvästä. Hope so...

~Nayru ja Din~