Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

~Link~

Useimmat Zelda-fanit tietävätkin Linkistä jo kaiken, mutta jos heillä on halu kerratqa tietojaan niin tässähän tämä on.

Kun Heraldiassa oli meneillään sota, oli Link vasta vauva. Hänen äitinsä, Medila, ei pystynyt huolehtimaan pojastaan sodan aikana, joten hän vei pienokaisen Kokiri forestiin, suuren Deku-puun suojaan. Medila ei kuitenkaan voinut itse jäädä ja pyysi, että Deku-puu huolehtisi Linkistä. Deku-puu suostui ja niin Link kasvoi metsässä kokirien seurassa luullen itsekkin olevansa kokiri. Ainoa ongelma oli, ettei Linkillä ollut omaa keijua. Metsässä eläessään Link tutustui kokirityttö Sariaan, josta tuli Linkin elinikäinen ystävä. Elämänsä aikana Link koki monia seikkailuja ja hänet leimattiin tietysti sankariksi, eikä turhaan, hänhän pelasti Heraldian moneen otteeseen ties kenen kynsistä.

Link on hyvin rohkea nuorukainen ja hän on vahva niin henkisest, kuin fyysisestikkin. Hän on luonteeltaan ilmeisesti kekseliäs, seikkailunhaluinen ja samalla kuitenkin herkkä persoona. Ja hänessä on selvästi jotain erikoista, sillä moni on varmasti huomannut, että Linkillä on aikas paljon naispuolisia ihailijoita... Outoa on, että ihailijat ovat yleensä joko enemmän tai vähemmän typeriä, ainakin Linkin mielestä. (esim. Ruto) On kuitenkin olemassa eräs neito, josta sankarimme haaveilee ja myöhemmin tämä haave jopa toteutuu...ja tämä neitohan on...Zelda!

Mutta kukaan ei ole täydellinen, sillä Linkillä on lukuisia vihollisia tai muuten vaan kilpailijoita. Heistä kenties tunnetuin on Ganondorf. Ganondorf on jo lukuisia kertoja yrittänyt saada Linkin hengiltä ja vallata maailman, mutta kuten tavallista, hyvä voittaa AINA. Kaikki Linkin kilpailijat eivät kuitenkaan ole niin pahoja, sillä ei sovi toki unohtaa Midoa. Hänhän on jatkuvasti kateellinen Linkille, kun tästä tuli sankari.