Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

~Tietoa Kokireista~

Kokirit ovat siis lapsen omaista kansaa, eivätkä koskaan kasva aikuisiksi. Ikää heillä kyllä tuppaa olemaan, mutta pituutta puuttuu. He saattavat myös toisinaan tuntua lapsellisilta normaaliväestöstä, sillä aikuisiässäkin kokirit ovat melkein lapsia. Kokirit eivät poistu metsästä ilman suojeluskeijuaan, joka heillä kaikilla on, tai he kuolisivat. Eipä sitä kokireja muutenkaan ulkona hypi nimmareita jakamassa... Kokiri forestia suojelee heidän ihka oma suojelushenkensä...Deku-puu! Valitettavasti Deku-puu on nyt kuollut, eli sen verso huolehtii turvallisuudesta metsässä.

Kuten kaikilla kunnon Heraldialaisilla, myös kokireilla on oma johtajansa, joka ei kuitenkaan yllä yli kuninkaan vallan. Hän on -ei niin suosittu johtaja-Mido. Midosta kerromme lisää tuossa alempana. Toinen tärkeä henkilö kokirien joukossa on Saria, jonka kaikki muistavat Linkin elinikäisenä ystävänä. Sariaa ei kuitenkaan nähdä yhtä usein kuin muita, sillä hänellä on tapana istuskella Lost woodsissa ocarinaa soittelemassa. Sariastakin kerromme lisää alempana, mikäli hänestä nyt jotain tärkeää vielä puuttuu.

Elikkä siis, Mido on aina ollut Linkille kateellinen, Linkin hyvän maineen ja sankarillisten tekojen vuoksi. Yksi syy tähän kateuteen on myös se, että Midon salainen ihastus, Saria pitää enemmän Linkistä. Midoa ei nimittäin ole suosiolla pilattu. Taidamme kertoa myös pienen salaisuuden, nimittäin Mido käy toisinaan "tekemässä tarpeensa" Sarian kukkapenkkiin. Ei Midoa ole siis järjelläkään pilattu. Se Midosta. Sariahan on siis Linkin hyvä ystävä ja myöhemmin selviää, että hän on myös yksi Viisaista, jotka vartioivat temppeleitä. (Viisaista olennaista Sacred Realmissa) Se siis myöskin Sariasta.