Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

~Aavikon kuningas~

Nyt kerromme ns. ”Aavikon kuninkaasta”. Ja kukahan se on? No, nytpä kuulet senkin. Täällä on hänen historiansa ja muuta ”elämänkerta” tyylistä asiaa. Emme heti sanokkaan hänen nimeään, se mainitaan ihan pian, vaikka jo varmaan arvaatkin sen.


Oli myrskyinen yö, harvinaista kesällä. Heraldiassa, jopa aavikolla, satoi roppakaupalla ja salamoi. Aavikon laitamilla, Spirit Templen suojissa sadetta piti kaksi vanhaa eukkoa. He eivät kuitenkaan olleet yksin. Toinen heistä hoivaili pientä vauvaa. Vauvaa, jonka silmissä paloi pahuus, sama pahuus kuin eukoilla. Sillä nämä eukot eivät suinkaan olleet ihan ketä tahansa, naan Spirit Templen Twinrovat (noidiksikin kutsutaan), Koume ja Kotake. Koume piteli vauvaa korkealla ilmassa ja Kotake katseli sitä. Noidat miettivät . Kotake kuiskasi jotain: ”Ganondorf…annetaan nimeksi Ganondorf” Noitien mielestä se oli sopiva nimi tulevalle ”aavikon kuninkaalle”. Tästä pienokaisesta ei tullut kuitenkaan pelkästään aavikon kuningasta, vaan voimiensa avulla hän hallitsi kaikkea pahuutta ja sai nimen ”king of evil”. Ganondorfista kasvoi aikuinen ja hän alkoi havitella Heraldian kalleinta aarretta, triovoimaa. Hän kasvatti voimiaan Spirit Templen suojissa, kunnes oli valmis hallitsemaan Heraldiaa ja hankkimaan triovoiman käsiinsä.


Lapsena Ganondorfin mielipuuhia oli kiusata vanhoja mummoja, sekä varastaa toisten leluja. Se oli Koumen ja Kotaken mielestä hyvä alku pojalle. Ganondorfilla oli tapana myös hajoittaa taloja voimiensa avulla ja kaikkea kamalaa. Vanhempana hän ei enää tyytynyt vain mummojen kiusaamiseen, vaan suorastaan kidutti heitä. Ei heidän tarvinnut olla edes mummoja, kunhan vaan sai kiduttaa. Se muuttui lopulta tappamiseksi ja Ganondorf sai päähänsä, että on vohdoinkin aika varastaa triovoima…