Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Sivu-info

Kuvista: Kuvista saan kiittää pää-osin kahta paikka, Buffyworld ja Salamavalo . Toki muiltakin saiteilta olen kuvia ottanut, aika kun on joku kiva sattunut vastaan. kehykset kuvien ympärillä ovat kahdesta syystä; Osa kuvista on suhtkoht harvinaisia, joten olen ne "suurella" vaivalla etsinyt ja osaa muokannut paremmiksi, mutta kuvia saa ottaa täältä, jos haluaa. Toinen syy kehyksiin on se, että valokuvia kehystetään ja niitä laitetaan esille, joten mun mielestä nuo kuvat ovat eräänlaisia muistoja C&X:n suhteesta ja ne tarvivat kehykset =). Kuvat on muokattu MGI Photosuite ja Studio 10-ohjelmilla.

Miten nää on tehty? Ihan vaan perus HTML-koodauksella Muistiolla. Oon huomannut, että mun kodaustaito kehittyy koko ajan yhä enemmän ja enemmän (ihme!).

Mistä nimi Fallin´? Yksinkertaisesti lauseesta "Falling In Love". Nimen keksiminen oli kauhean vaikeaa ja sitten päädyin jostain syystä tuohon x).

Miksi sä teit tän saitin? Tietenkin siksi, että pidän Cordysta & Xanderista parina aivan mahdottomasti ja en ole törmännyt netissä yhteenkään C&X:n suhteelle omistetulle sivulle. Cordy & Xander ovat aivan mahdottoman ihana pari, 2 tavallista "nuorta". En tajua miksi he eivät ole yhdessä, vaikka välittivät (välittävät?) toisistaan oikeasti, eikä heidän välillään ollut samanlaisia ongelmia kuten esimerkiksi Buffylla ja Angelilla. Mä jaksan vielä uskoa, että Cordy&Xander palaa yhteen, vaikka sitten ihan viimeisessä jaksossa. Jossin on pakko kirjoittaa ne yhteen =).

Pari riviä webbimisteristä: Olen kohta 15-wee tyttö, joka diggailee Angel the Seriesistä =). Kyllähän Buffykin on ihan jees, mutta mä haikailen aikoja 2-3 kausi. Kaikki on jotenkin muuttunut niin paljon =(.. Tara on ainoa + joka on tullut kausien mukana. Angelin lisäksi diggailen X-Filesia ja Rousvelliäkin tulee "syötyä" (heh..). Lempparihahmoni Angelissa ovat Drusilla ja Wesley ja Buffyssa Tara. Musamakuni on tosi laaja, kuuntelen kaikkea Garbagesta Sarah Brightmaniin ja HIMistä Alanis Morissetteen. ´Nuff said.

Fallin OTTAA yhteistyökumppaneita enemmän kuin mielellään vastaan. Jos kiinnostaa, mailaa ihmeessä =)!