Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Vroeger...

 

Onze oude bekende Marjon kwam wat foto's van vroeger tegen. Zij was zo aardig om deze in te (laten) scannen en wij mochten deze voor de site gebruiken. De foto's dateren uit 1985.

Zie hier: Sinoda. Dé oude merrie. Waarnaar onze stal, site en club dus vernoemd is. Mart reed vroeger springwedstrijden met haar. Na een klein ongeval was Sinoda lichamelijk niet meer in staat om al die hoge hindernissen te springen en sindsdien heeft ze een flink aantal veulens gehad. Waaronder dus 'onze' Magnum, Tatjana, Okaya en Cassinoda. En dus ook het veulentje op de foto! Dit hengstje is Dutch Diamond. Een afstammeling van Val Blank. Als drie jarige is deze naar Schotland gegaan en is daar goedgekeurd als dekhengst!

De pony links is Vicky (deze pony is nog van Lilian geweest!!!) en de pony rechts is Eagle. En op de rug van Vicky... jawel: Marjon!

En vroeger werden er ook al onderlinge wedstrijden gehouden op stal (hoewel je het toen beter 'de wei' kon noemen). En waar wij afgelopen jaar een mooi erepodium hadden... was het toen behelpen op veilingkistjes. Maar zo te zien was de lol er niet minder om!                                                                                                  Van links naar rechts: Vigo, Sabrina, Brigitte, Helma, ? en Marjon.

En hier zie je Corry (links) en Kitty. Kitty liep vroeger bij de vader van Mart voor de kar. En dat ging heel goed!

Een actiefoto... Marjon op Smokey. Nee, niet onze kat, maar een pony van vroeger.

Grappig detail... de bak lag toen naast het huis. Maar aangezien het in huis nogal eens flink stoffig was door al dat zand wat uit de bak opstoof.., zullen jullie niet verbaasd zijn dat de bak nu ietjes verder van het huis af ligt! Alhoewel... Ivanka, is dit niet iets voor jou?!? Kun je les geven vanaf je terras... ;) Misschien dat de supermarkt nog wel een stoffer en blik in de aanbieding heeft!!

Kijk ook eens goed naar het huis. Daar waren ze toen apetrots op! Is nu tegenwoordig iets veranderd, maar de basis staat er nog steeds.

Links is Smokey met Marjon en rechts Tosca met Martine. Op de achtergrond de hindernissen waar Mart  en zijn broer Wim over sprongen... (te paard dan he!)

 

Nee, Coco is niet terug... Dit is Smokey. 20 jaar terug in zijn stalletje. Zien jullie de gelijkenis met nu de stal van Shakira?

En de ruitertjes van vroeger gingen ook op ponykamp... Hier zijn ze in Son. Boven: van links naar rechts: Mireille, Brigitte, Sabrina, Marjon. Onder: Ilse en Vigo. En ze hadden goed gescoord op kamp, want op de slotdag was er een afscheidswedstrijd en deze ploeg had de prijzen 1, 2, 3 en 5 in beslag genomen.

En ter afsluiting nog een keertje Marjon op haar toenmalige droompony: Smokey. Op de achtergrond rechts het ponywagentje van de vader van Mart. Links staat nog steeds de caravan (daar staat tegenwoordig het kantoor naast).