Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Magnum-N

Geslacht: Ruin

Hoogte: 175 cm

Ras: KWPN

Leeftijd: 10

Klasse: Z-dressuur

 

 

 

 

 

Deze grote jongen heeft zo groot als hij is, zo'n klein hartje.

Op stal is het rustig paard, maar wilt graag wel even wat aandacht als het baasje voorbij loopt. Want eventjes kroelen, dat doet hij graag! En dan kan hij heel erg voorzichtig komen snuffelen met dat grote hoofd van hem.

Soms is hij ook wel eens een beetje ondeugend, dan wil je zijn water-emmer bijvullen en dan duwt hij achter je rug om snel met zijn neus de deur open en dan maakt meneer heel triomfantelijk een rondje door de bak waarbij hij heel duidelijk laat zien dat hij heel trots is dat het hem 'toch maar weer eens mooi gelukt is'. Maar na zijn ere-rondje laat hij zich dan wel weer makkelijk vangen en gaat dan weer braaf mee naar binnen zijn stalletje in waar hij dan nog een hele tijd na staat te genieten van zijn 'ontsnapping'.

Ook onder het zadel doet hij goed zijn best voor Ivanka. Want ook al is het af en toe erg moeilijk, hij probeert zijn best te doen en als Ivanka dan zegt dat hij braaf is kun je aan hem zien dat hij trots op zichzelf is dat hij zo goed zijn best heeft gedaan.

Samen hebben ze er al aardig wat trainingsuurtjes opzitten, maar ondertussen kan deze grote jongen ook al aardig wat truukjes. Zo draait hij tegenwoordig zijn hoef niet meer om voor een galopchangement.