Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Moppen

Rond sluitingstijd staat een agent bij een café te wachten om te zien of hij nog wat mensen kan bekeuren, die met een slok teveel op achter het stuur willen kruipen.
Op een gegeven moment strompelt een vent de kroeg uit, struikelt over de drempel, zwalkt wat rond over de parkeerplaats, probeert zijn sleutel op 5 verschillende auto's uit voor hij zijn eigen auto gevonden heeft en is nog zeker 10 minuten bezig om zijn sleutel in het contactslot te krijgen. Alle overige bezoekers zijn intussen al lang vertrokken. Eindelijk lukt het hem de auto te starten en hij wil wegrijden. De agent laat de bestuurder stoppen en laat hem een blaastest ondergaan. Zelfs na meerdere pogingen geeft het apparaat 0,0 promille aan.
De agent vraagt verbaasd aan de man hoe dat mogelijk is, waarop de man antwoordt: "Vanavond was ik Bram."
Agent: "Bram?" "Ja, Bewust Rijdende Afleidings Manoeuvre...!"

 

Liesje komt thuis met haar rapport. Ze is voor de tweede keer blijven zitten. "Hoe kan dat nou?", vraagt haar vader. Zegt Liesje: "Nou, het was net zo moeilijk als vorig jaar pap."

 

In het vliegtuig naar een conferentie in Ierland zit ik vlak achter Bill Gates en een Belgische professor. Ze babbelen geruime tijd over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in het informaticawereldje. Na een uur begint Bill Gates zich te vervelen en stelt voor aan de professor om een spelletje te spelen. Ieder mag om de beurt een vraag stellen aan de ander. Wanneer deze niet kan antwoorden, betaalt hij 10.000 dollar aan de ander. De professor denkt aan zijn erbarmelijk loontje en verzint het smoesje dat hij nog wat werk te doen heeft. Bill Gates laat het hier niet bij zitten en stelt voor dat ieder om beurt een vraag stelt aan de ander. Wanneer de professor niet kan antwoorden betaalt hij 10 dollar, wanneer Bill Gates niet kan antwoorden, betaalt Bill 10.000 dollar. Dat ziet de Belgische professor toch wel even zitten. Zogezegd, zo gedaan; Bill Gates stelt de eerste vraag: "Wat is de afstand tussen de aarde en de maan?" De professor geeft ontmoedigd toe dat hij dat niet weet, neemt zijn portefeuille en betaalt Bill Gates 10 dollar. Dan stelt de professor een vraag: "Wat loopt 's morgens de berg op op drie poten en daalt 's avonds de berg af op vier poten?" Bill Gates neemt onmiddellijk zijn portable en begint te surfen. Vervolgens begint hij te telefoneren met zijn medewerkers van Microsoft. Na een tijd moet hij erkennen dat hij het antwoord schuldig moet blijven, neemt zijn portefeuille en betaalt de Belgische professor 10.000 dollar. "En?" vraagt Bill Gates, "wat is het nu eigenlijk?" De professor neemt zijn portefeuille, betaalt 10 dollar aan Bill Gates en zegt: "Ik weet het ook niet....."

 

Een man loopt over straat. Daar ziet hij opeens een carbiolet staan met 3 pinguins achterin. Hij loopt naar de bestuurder en vraagt: "Hoe komt u in godsnaam aan die pinguins?" Zegt de man: "Oh, die heb ik op de kermis gewonnen." Waarop de eerste man vraagt, "Zou u dan niet met die diertjes naar de dierentuin gaan?" "Ja," zegt de man, "dat is eigenlijk wel een goed idee."
De volgende dag ziet de man echter weer de drie pinguins achterin de cabriolet zitten, nu met alledrie een zonnebril op. "Zeg meneer, bent u niet naar de dierentuin geweest?", vraagt hij. "Natuurlijk," zegt de andere man, "maar vandaag gaan we naar het strand!"

 

Jantje laat aan zijn vader zijn rapport zien. Zegt zijn vader: "Wat een slechte cijfers! En de vorige keer was je zo goed!"  Zegt Jantje: "Het is de schuld van de meester. Hij heeft Keesje die naast me zat een ander plaats gegeven!"

 

Komt er een skelet de cafe binnen, vraagt hij aan de barman: "Een biertje met een dweil graag!".

 

Hoe laat is het wanneer er een paard op je hek zit? Tijd om een nieuwe hek te kopen!!

 

Komt er een man bij de dokter. Zegt ie: "Bedankt voor uw advies dokter!". "Ik ben op vakantie geweest en voel me nu echt kiplekker!" "Weet u wanneer ik ook eieren kan leggen?".

 

Jantje komt naar school en vraagt aan de juf of zij boos zou worden op hem voor iets wat hij niet heeft gedaan. "Maar natuurlijk niet Jantje, hoe kom je erbij?!", is het antwoord van de juf. Zegt Jantje: "Oh, dat komt dan goed uit juf, want ik heb mijn huiswerk niet gedaan!"

 

Een auto met drie inzittenden rijdt over een brug. Plotseling komt er een politie-agent naast hun rijden en laat hun aan de kant van de weg stilstaan. Zegt de agent: "Gefeliciteerd! Jullie zitten in de duizendste auto die over deze brug rijdt! Jullie hebben 10.000 euro gewonnen!". Zegt de bestuurder: "Da's mooi! Dan ken ik eindelijk een keer me rijbewijs hale!" Zegt de man naast de bestuurder: "Let maar niet op hem hoor, hij is zwaar bezopen...". Vervolgens zegt de hardhorende opa achterin: "Ik zei toch dat we niet ver zouden komen met deze gestolen auto!".

 

Op een dag vraagt baby kameel aan mama kameel: "Mama, waarom hebben wij zulke grote poten?". Mama kameel antwoordt: "Nou mijn zoon, dat is makkelijker lopen voor in de woestijn." Even later vraagt het jochie: "Mama, waarom hebben wij zulke grote bulten?". Zegt mama kameel: "Nou mijn zoon, dat is makkelijker om aan het drinken te raken in de woestijn.". Even later vraagt het jochie: "Mama, waarom hebben wij zulke grote wimpers?". Zegt mama kameel: "Dat is om makkelijker te kunnen zien in de woestijn.". Zegt het jochie: "Waarom staan we dan in vredesnaam in Artis?!?!?".

 

Welk dier heeft nooit hoofdpijn? Een paracetaMOLLETJE!!

 

Een jonge egel raakt verdwaald in de tropische tuin van Artis. Wanneer het donker wordt slaat de angst toe. Elke keer als hij zich aan een cactus stoot fluistert hij in paniek: "Ben jij dat mammie?"