Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

- Davids Polterabend!

Det var så skøn en dag, den dag i august. Solen bagte som gal, og David ventede på sin gode ven hr. Lillesøe - godt gemt inde bag computeren hos Thyra. De var lige blevet gift, han havde ferie, og alt var slemt romantisk. Den lyserøde idyl blev dog brudt, da en sær københavner ved navn Cykel-Per dukkede op i døren for at kidnappe den intetanende ægtemand, der troede, konen havde bestilt en taxa for skæg.
Nuvel, taxaer er ikke lige skægge, men denne her var lige noget for Davis (som han kaldes blandt venner ... Eller rettere en ven).
"Blind alarm," sagde ham Per, for det havde han vist fået at vide, han skulle sige. Og så gik det ellers over cykelsti og mark i 30 graders varme. Per var rød i tomaten og Davis iført MC Einar-t-shirt.
Pludselig stoppede de ved Fyens Stiftstidende, men det var bare blind alarm igen. Videre gik det hen til en go-kart-hal.. hvor der faktisk stod en gruppe flinke, unge mennesker for at tage imod den heldige ægtemand, der havde sådan en god vennekreds.
De iklædte ham skilt, James Bond-cap og underlige briller - for nu skulle det rigtig være festligt - og gik i gang med go-kart.
Efter mange svedige minutter (var det ikke en time, gulp) i vognen måtte Davis sande, at han ikke kunne løbe med sejren. Lars R fik ham roughet på sidste omgang, og sådan var det.
Den tisvarme champagne blev som straf sprøjtet på nummer to i løbet, mens de andre grinede. Herligt! Næste punkt på programmet i det, der faktisk var en polterabend, var grill-show og drink-mixing.
Ægtemanden stod og fyrede op i reporterpigen Grys have, og det var nu så hyggeligt med sådan en grill-starter. Hurtigt blev velkomst-kiren drukket, maden slugt og Davis skulle blande drinks på opskrifter fra Jan - kendt fra Baren. Hr. Lillesøe kunne ikke lide Jans Eistee, men var stik modsat de andre ret tosset med Forladt Dildo og drak rigeligt af den. Nok om drinks, for mange kan slet ikke tåle den slags. Den ellers kvikke reporterpige trimlede om på sengen, og de andre gik i zigzag hjem eller i byen. Hvad der skete i byen, vides ikke. Vist nok var ham Tommy DJ på et sted, der hedder "Booooorgiez", når man siger med iransk dialekt. Nogen endte vel der. Anyways ... Det var sgu en hyggelig polterabend. Nyd de herlige fotos!
PS. Hvorfor havde vi ikke råd til en stripper?!?
Alle billeder er taget af Gry Hoffmann (flot foto af gulvet, Gry) og Søren F. Lillesøe - med copyright, du!

De her var der slet ikke..

Prøv også at se de her..

Den hotte reporter-pige Grys legeplads.
Gratis sladder!
Damer til David!
Iranerens netsatsning ...

Email: sfl17@hotmail.com