Välkommen till Anders och Fredriks Svensexa

Dagbok av Mattias E

Dagen började med en kidnappning av Anders. Detta var mycket enkelt då han alltid brukar sova bort sina helger. Fredrik däremot fick vi ta på hans arbetsplats, han jobbar ju gärna på lördagar. Alla aktiviteter löpte på automatiskt då båda killarna länge väntat på att få kyssa flickor (och pojkar) på stan för en krona. I Åled, där vi lekte krig var det mycket skoj. Röda laget fick storstryk av det blå, men var gör väl det då det egentligen är fotboll som räknas. Efter paintballen (läs ordet på engelska) grillade vi korv. Detta kunde fått ett abrupt slut när någon (Ola) knäckte vår fina bänk med sin ringa kroppsvikt. Sista paintball matchen vanns av både de blå och de röda. Denna jakt var mot två kaniner (Anders och Fredrik). En skada fick vi i gänget, det var Per-Ludwig som fick ett horn i pannan. Detta var dock inget bekymmer på kvällen...

Efter en efterlängtad dusch i Ängelholm bar det av till det ökända stället Ekebo. Grabbarna lyste av beundran inför vårt val. Jag fick frågan: Kommer vi in här med stringtrosa och nätstrumpor ? Jag svarade: Det är Ekebo vi ska till. Ekebo hade inte förändrats på 13 år. Direkt när vi hade satt oss till bords kom en full skåning fram, det var precis vad vi önskade oss. Till maten hade vi underhållning, men det var nog bara Mobjer som riktigt förstod alla skämten. Kvällen gick fort, Anders och Fredrik var omåttligt populära hos damerna. Undrar om Anders kommer att gå dit nästa helg med samma kostym (Stringen) ?

Hemfärden i bussen mot Falkenberg skedde under glada toner och många silvergroggar.

Vi tackar Anders och Fredrik för att de spelade med så fint i denna teater. Utan dem hade vi inte haft någon svensexa. Tack.

Nedan följer några bilder som ni kan skratta åt.

(Fler bilder kommer att läggas in efter framkallning)

Lika som två bär. (Blåbär?)

Anders drog sig inte för att ge sig på sittande mål.

Alla grabbar samlade på Munka-Ljungbys fotbollsplats. Närbild på killen som skryter.

En stämningsbild från Ekebo. Bilden är tagen ca 02:23 natten till Söndagen.

Lägg märke till mannen till höger. Han bär ett så kallat Fishnet. Men det är inte det om är viktigt utan den svarta väskan, i folkmun kallad bögslunga. Vi vet av säkra källor att det fanns ytterligare en man, utöver de två kidnappade som ses på bilden, som har setts bära en sådan väska offentligt. Vidare kan den skarpsynte betraktaren se vissa spår av maskor i strumpan hos mannen till vänster. Detta tyder på att han troligen varit populär hos det motsatta könet denna kväll.