VANVETT

Tänkte att eftersom jag hade så fruktansvärt tråkigt, så kanske skulle det vara roligare att åka inlines!!! Inte heller det blev någon succé .. För det första repade jag parketten i vardagsrummet på vägen mot altandörren. Undrar vad mina föräldrar kommer att tycka om det.? Sen rasade jag raklång på gräsmattan eftersom inte benen var riktigt beredd på övergången från plankor till gräs. Stora gröna fläckar på mina ljusa byxor(som inte heller var mina egentligen utan Jennies. Nu är jag defenitivt död när hon kommer hem nästa gång!!!!!)
Eftersom mina föräldrar hellre investerar i billigt än kvallite, tog det tvärstopp vid varje gruskorn på cykelbanan upp till månsan. Och alla dessa sprickor i asfalten var som rena dödsfällorna för mig!!! Det var en pärs att ta sig upp för backen till månsan, men det gick tillslut.. Väl uppe stannade bilen, som jag väntade på skulle åka förbi, så jag skulle kunna åka över. Eller snarare "hasa" mig över!!! Inte heller var det gamlingar som satt bakom ratten, utan två skit sygga killar. Pinsamt värre!!! När jag började min färd över övergångsstället. Strupplandes och halvdant hasplade jag mig över så småningom. Dom skrattade och log diskret i framsätet, och körde vidare. Väl framme vid badet träffade jag min granne. Han bad mig ta hem hans lilla hund, eftersom han var hungrig. Eftersom den hunden är det absolut sötaste som finns (näst efter José, såklart!! )kunde jag ju inte säga nej. Men vem kunde ana att den lilla hunden hade muskler i benen som en traktor??!!!!!! I full fart brännde han nerför backen som leder upp till badplatsen. Och eftersom min otroligt puckade bror har skruvat bort bromsarna på inlinserna fanns det inte ett enda sätt att få stopp på den hela cirkusen!!!!! Skrikandes for vi ner i 170. Och vem möter vi på vägen ner om inte JOSÉ!!!!!!!!!!!!!!!!
Mitt livs mest pinsammaste ögonblick. Fatta vad jag ångrar att jag glatt tog emot den dumma jycken från början!!!!!!!!!! Väl nere vid kurvan svängde hunden åt höger medans jag for rakt fram!!! Över gräset och stannade inte förns jag åkte in i ett vitt nymålat staket, till José s kompisars skratt. Jag höll på att strypa den idiotiska hunden 1000 gånger innan jag, med ett falskt leende, lämnade tillbaka honom där han bodde.

Email: gessica@cutiemail.com