sommarstugan

Är det verkligen meningen att sommarlovet ska vara så här tråkigt? Vart har solen tagit vägen? Åkte med familjen till vår sommarstuga i går. Glömde kaninen kvar ute i trädgården i natt. Hela underdelen i plast var helt översvämmad när jag vaknade i morse, och i mitten låg min lilla kanin och flöt.Tur att han inte drunknade
Mina "bond kompisar" kom hit idag. Dom var verkligen i behov av att se någon annan (som inte var ifrån samma by!) Dom hade nog tråkigare än jag hade innan jag kom hit. I alla fall, så när vi satt och spelade playstation och hade skit tråkigt gjorde inte mina föräldrar det bättre genom att kuta nakna ut från bastun mitt framför ögonen på oss!!! En otroligt hemsk tystnad spred sig bland oss. Alla satt vi chockat och stirrade på medans dom försökte locka fram solen med nån slags soldans mitt på gräsmattan!! (Jag åt chokladpudding resten av dagen för att lugna mina nerver…) Min farsa har t.o.m. stängt av avloppet med ursekten att "på landet går man på dass." På DASS!!!!???? Har ni känt lukten som kommer därifrån?!!!!! T.o.m. flugorna dör där inne av förgiftning!!! Dom enda som kan tänka sig gå in där är då möjligtvis självmords kandidater!!
Sover i en våningssäng med min bror. Fryser satan om nätterna eftersom taket läcker in alldeles ovanför skallen på mej. Lakanet hamnar alltid i fotändan och mitt orangerandiga täcke är lika platt och livlös som en överkörd räv.

Email: gessica@cutiemail.com