Schoop....

Såg min kanin överkörd ute på gatan i morse.Grannkärringen sa att det var glassbilen som mosade honom.Hon hade sett det med egna ögon.Och "mosad" var han. Han såg ut som en riktigt gammal och skitig strumpa, en sån som man slänger i soporna direkt när man får syn på dom bakom tvättmaskinen liggandes i allt damm.
Hade MVG på matte provet.Gick deprimerad hem efter naturkunskapen. Och när jag kom hem satt min vidriga bror Jonathan mitt emot mej vid köksbordet och vräkte ur sig: "-Poop är dö-öd!!Poop är dö-öd!!" "-Han heter inte Poop, det är Schoop!!!!!!"skrek jag tillbaka och slängde en BingoLotto kopp i skallen på honom.Och det kanske jag inte borde ha gjort, för morsan och farsan fick skjutsa honom till akuten senare på kvällen. Hoppas han får hjärnskador för resten av livet(inte för att det direkt skulle märkas någon skillnad!)
Och min lilla Schoop låg kvar ute på gatan i regnet, platt och blöt....och livlös...:( tills några kommungubbs kom och shyflade upp honom på en spade och bar iväg med honom.Har inte gjort annat känns det som, än ätit gurka och glott på Tv-shop hela dagarna.Tänker inte på annat än min älskade kanin.

Inte ens José skulle kunna få mej på bra humör just nu.......

Email: gessica@cutiemail.com