Satans Jennie!!!!!!!!!! :(

Nu har jag gjort bort mej ordentligt!!!! Nog för att det har gått åt skogen många gånger förut, men det här slår verkligen ALLT!!!!! Måndag morgon, ser ut som bara fan när man tittar sig i spegeln och under ögonen har några mystiska svarta ringar plötsligt dykt upp!! Inget smink biter längre, nästa gång tar jag AJAX till hjälp.
I alla fall så stod jag och pratade med min syrra Jennie som går i trean på ksk. Hon babblade på om allt, och vem orkar egentligen lyssna på allt skit som hon kläcker ur sig."-Han är sååååå snygggg!!!!!" och "-Han är sååååå sexig i den där tröjan!!!!!" Men plötsligt från ingenstans dök José upp!!!!!!!!!! Min andning upphörde genast, och faktiskt känndes det som om jag skulle spy och svimma på samma gång!!! Jennie tystnade när hon fick syn på honom, och skrek:"-JoooHooo!!! José!!!!!!! Kom hit!!!!!" Jag kunde bokstavligt talat känna hur hela jag isnade till när han kom emot oss!!!!
Min syrra kramade om honom, och svartsjukan brände innanför skinnet på mej,när jag såg dom två hålla om varandra!! Han log åt mej(kanske kommer han ihåg från i sommras min skräckfärd ner från månsan..?) Men hans kompisar blängde på mej som om jag var en utomjording med stora bölder på mitt huvud. I alla fall så kände jag mej som det femti-elfte hjulet.Jag stod som en tönt i ett hörn och bara glodde.Så när Jennie frågade José om han hade varit och sett Ulti Matule,och han sa nej , vräkte jag ur mej;"-Den filmen har jag inte heller sett!!" Mitt ENORMT misslyckade försök att vara cool, resulterade i fiasko. Alla blev skit tysta efter mitt uttal, för att sedan brista ut i asgarv!!!!!!!!! Aldrig har jag hört några garva så otroligt högt nån gång.Och ekot mellan väggarna gjorde det inte bättre. Alla i hela A-huset vände sig om och stirrade på lilla mej!!!
"-Va fan!!sa Jennie, är du dum eller?!!!!!" José och hans kompisar försvann skrattandes bort i korridoren tillsammans med Jennie och lämnade mej hög-röd och bortgjord kvar.
Dagens läxa: Nästa gång håller jag käften.

Email: gessica@cutiemail.com