-Oskuld?....jag?!

Fredagen den 13e. Morsan fick äntligen bingo när hon spelade sist. Överlycklig stammade hon fram sitt namn och vart hon kom ifrån när Lasse Kronér,dubblervikt i skratt,frågade henne. Hon vann en spa & massage weekend för 2 i stockholms skärgård. Så nu när dom är borta igen är det röj o supa som står högst upp på listan!!!! Men mina tröga och trista "- Jag är nykterist" kompisar förstörde precis allt!!
Det slutade med att jag och min granne Tom blev ensamma i vardagsrummet, medans alla andra nördar satt i köket och spelade poker med chokladkakor som insats. Han är rätt snygg faktiskt(i alla fall insåg jag det då) stor mun kanske, men jäkligt snygga ögon.…. Jag försökte lägga in en stöt på honom, men han kunde inte sluta snacka om politiken som han tydligen hade hakat upp sig på. "-Vill du kanske se mitt rum", frågade jag efter ett tag och han följde icke-ont-anande med upp. Men han blev helt ställd och faktiskt helt vit i ansiktet när jag la mej ner på sängen och frågade om inte han också var trött och kanske ville sova. Det var kanske då, medans jag låg på sängen och försökte se sexig ut, som det gick upp för honom att jag vill mer än bara vara granne med honom.
Han hasplade ur sej att det gick ett intressant program om den Afrikanske noshörningen som vi kanske inte skulle missa på tv. Jag blev helt chockad. Ville han hellre se på tv?!! "-Kom och och lägg dej nu. Tv´n får du väl se på senare."vräkte jag ur mej. Så han la sej bredvid mej och stirrade stumt rätt upp i taket. Jag tänkte för mej själv: It´s now or never! Och eftersom ….. ja ni vet, så blev mina förföringsknep inte allt för bra…
Vi åt gröt tillsammans morgonen efter. Kall gröt. Jag vinkade hej då till alla kompisar som sovit i soffan över natten, och till Tom som högröd i ansiktet kläckte ur sej efter att ha kysst mej på kinden; "…jag ringer dej..". Hur många gånger har man inte hört det?!!!?! Jag gick och spydde upp gröten och tittade på reprisen av Vita lögner resten av dan.
Det som hände var absolut helt rätt och riktigt och jag ångrar ingenting.

Email: gessica@cutiemail.com