Katastrof

Då kanske ni undrar varför jag har varit så otroligt osynlig dom här senaste månaderna.Eller så bryr ni er inte ett skit.Vad vet jag?Jag bryr mej inte om vad ni bryr er om.Och utifall ni skulle bry er om var jag bryr mej om, så kan jag berätta att jag inte bryr mej alls om vad ni bryr er om det jag bryr mej om överhuvudtaget.Så det så. Allt började den där lördags natten...Jag skulle kunna säga att jag hade varit på en fest hos någon,som jag egentligen inte bryr mej det minsta om,om jag kom ihåg det.Men det gör jag inte.Men för sakens skull, låt oss säga att jag hade varit på en fest den kvällen(det sa nämligen alla inblandade efteråt,så det lär väl stämma bättre än mina teorier om det ena och det andra)Skit samma. I alla fall så hittade polisen mej(efter att min galna mamma hade ringt runt till alla sjukhus inom 20 mil från vårt hem och polisanmält mej försvunnen) på torget. Själv minns jag ingenting,men det hör väl inte egentligen hit.Eller..? Polisen...(jag vet faktiskt inte vad dom gjorde)men när jag tillsist vaknade var jag i varje fall inte hemma i mitt mysiga rum,utan inlagd på någon steril avdelning i västerås.
Alla stod menande och stirrade på mej när jag med disig blick tittade mej omkring.Morsan kramade om mej och bölade som en unge med för mycke snor i näsan.Hon kladdade ner hela mej.Och jag som dessutom hade(för DET kommer jag ihåg!)lagt FRIDA´s festmakeup kvällen innan,blev ju helt förstörd.(trodde jag,dom hade nämligen gnuggat bort varenda liten del av smink som jag hade på mej,tom nagellacket hade dom tagit bort!)
Jag blev kvar på det stället ett bra tag."-Du måste ta tag i dina problem inna dom växer till berg av förödelse",sa nån gammal,pensionsfärdig tant till psykolog till mej under terapin. Mamma tror att allt är hennes fel.Om hon bara hade bundit fast mej vid elementet varje gång jag skulle gå ut på fredagarna så hade det här aldrig hänt. Pappa förbannar sig själv för att han alltid har haft en så arrogant inställning till mej(måste jag nämna bilkörningen,som han har bett om förlåtelse för en miljon gången nu)Alla ringde och frågade hur jag mådde.Det var så man spydde!!Klassen skickade ett "krya på dej"kort.Har jag influensa eller?
Nu är jag "utvilad"tydligen var jag väldigt trött när jag kom dit sa dom(not!)
Jag bryr mej inte.DOM säger att dom bryr sig,men jag tror egentligen inte att dom bryr sig alls!Vi bryr oss om dej,känner du inte att vi bryr oss?Jag bryr mej inte svarade jag.Jag bryr mej inte om att dom bryr sig om mej,och om dom inte bryr sig om mej så bryr jag mej inte om det heller.Men om dom bryr sig om mej så bryr jag mej inte om det alls.
JAAAAGG BRRRRRRRYYYYYYRRRR MMMMEEEJ INNNNTEEE!!!!!!

Email: gessica@cutiemail.com