FEST

Min dag hade varit en total katastrof. Jag halkade omkull på en massa löv när jag skulle hämta posten, fastnade med håret i dragkedjan till min jacka och kom på alldeles innan lektionen började att vi hade prov på kapitlet vi var färdiga med. Men när jag utmattad kröp in genom dörren och hörde Jennies ord: "Du får sticka härifrån för jag ska ha fest ikväll!!" ,återvände lyckan med dunder o brak. Ännu ett tillfälle att få en anledning att supa!!!(det var ju faktiskt helg..) Väldigt lämpligt var det ju också att våra föräldrar inte var hemma.
Dom hade dan innan åkt iväg på en återträff för dom som åkte ner till Göteborg och såg Bingo Lotto live. Grejen var bara den att jag inte för Jennie fick visa mitt "fula tryne" som hon uttryckte det. Jag fick helt enkelt hålla mej inne på mitt rum på övervåningen. Deppad satt jag där med dörren låst och tittade på Livslust, tills jag höll på att dö av svält. Jag trippade ner till köket. Det var folk precis överallt! Och alla var dom flummiga och fulla.
I köket satt det en massa killar som visslade när jag klampade in genom dörren och gick fram till kylskåpet. "- Hejsan snygging!!Ska du ha dej en öl?!!" "-Nej, jag skulle bara ha mjölk." Kläckte jag ur mej.. Hur dum får jag bli egentligen ?!!!!! Hallå! MJÖLK!!! Det dricker ju småbarn!!! Dom bara skrattade och sa att mjölken hade Jennie hällt ur och ersatt med vodka. Och det stämde. Varenda mjölkpaket i kylskåpet var fylld med sprit istället för mjölk. Dom övertalade mej att dricka det istället, och det gjorde jag. En hel kopp med bara vodka blir man rätt berusad av, och det blev jag också…
Efter ett tag gick jag in och satte mej i rummet, och vem satt där i soffan då om inte JOSÉ!!!!!!!!!!!!!
Jag slog mej ner i soffan mitt emot honom. Tv´n var på och jag tänkte att nåt annat än Sikta mot stjärnorna kunde vi ju se på,men den dumma fjärrkontrollen var ju som vanligt borta. Jag såg den ligga på andra sidan av bordet alldeles framför José. Perfekt tillfälle att säga nåt till han, nu hade jag ju lixom chansen. "- Hallå!!!? José? Kan jag få fjärrkontrollen som ligger där!!!!!" Han tittade" surt upp på mej och sa argt; "Det där är min mobil!!!" Han tog telefonen och stoppade ner den i fickan. Varför varför ska det alltid bli fel!!!!! Han hatar mej.. det känner jag på mej. Vilken förolämpning att nån tror att ens mobil är en fjärrkontroll!!! Jag ska gå o lägga mej o dö nu. Och tänka igenom ordentligt hur jag kan bli en bättre människa.

Email: gessica@cutiemail.com