**Love sweet love**

Så var Halloween över.Ni tror säkert att mitt halloween-firande blev en total katastrof...men där har ni FEEEEELLLLLLLL!!!!!!Okej,visst har det hänt saker som jag inte är särskillt stolt över,men det mesta var faktiskt helt okej.Därimot blev inte ksk festen som jag hade planerat..Och i skolkatalogen hade dom fel-stavat mitt namn.Och det rörde sig inte bara om någon ynka bokstav utan allt blev rent ut sagt SKIT! "GässIca" stod det med stora bokstäver som tycktes synas över alla andras.(Tro mej,jag har tagit itur med personerna i fråga..)
I alla fall så på ksk festen strupplade jag in i Tom igen.Och nu har jag fått han(ovilligt)på halsen!!"-Kan vi inte ses i morgon?" och "-Jag ångrar ingenting av vad som hände..", är repliket som flyger ur munnen på honom stup i ett. ...suck.. MEN!José var där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snygg som vanligt gled han omkring självsäkert på dansgolvet medans alla fusk blondiner klängde på honom.Fan va dryga dom ska vara då!!!!!!Lämna honom ifred!!Han är ju min!Det är han och jag som ödet har sett ut ska höra ihop,alltid och för evigt!!!Och vad jag inte förlåter är att min syrra,med sin korta topp och kjol,klängde på honom som en brunstig katt-hona!!!!!Slampa är allt jag kan säga.Hon har ju redan en kille(fast han gör lumpen nu)
Tom ringde mej på mobilen(eftersom jag rymde ifrån honom och gömde mej inne på festen,så att han inte skulle se mej)och frågade om jag ville följa med honom på bio nästa helg.Jag sa nej och när han frågade varför sa jag;"du jag har inte tid att prata nu,vart är du om 20 år?"och la på luren. Vilket ENORMT dåligt samvete jag fick efter det samtalet!!!Men min glädje återvände med dunder och brak när José kom och frågade om han fick sista dansen med mej!!!!!!Fatta vilken lycka!!!!
That body!!!
These eyes!!!
He´s gordeous!!!!!!!!

Email: gessica@cutiemail.com