McDonalds


Rolig familjedag, tyckte mina föräldrar. Tråkigare dag får man leta efter, tyckte jag. Det är som om dom får en slags "knäpp" så fort min syrra behagar att komma hem. "Åh!!! Jennie!!!! Så kul att du tittade förbi!!!!" Antar att det är för att dom näsan aldrig ser henne. Det lyllot sover ju jämt över hos sin pojkvän!! Dom enda gångerna som hon kommer hem är när maten tar slut hemma hos dom.
I alla fall så bestämde våra föräldrar att vi skulle åka till Västerås och käka på McDonalds. Jag ville hem till min kompis, men fick rätta mej efter resten av familjen. Precis innan vi skulle gå ringde det på dörren. En liten tanig kille stod med världens blombukett i famnen. Naturligtvis var det inte till mej(som jag först trodde) utan till min syster. Jag satt i soffan och stirrade tyst på, medans hon läste på kortet tillsammans med min överlyckliga mamma. Det verkar nästan som om när Jennie lyckas med något, är det som om hon också gör det. Det kanske låter konstigt, men så fort nånting bra händer blir alltid hon dubbelt så glad, än den det händer för!! "- Visst är den fin Jessica?!!!!" Det var den mest magnifika blomsterbukett som jag sett. Och doften från den bedövade hela lägenheten. "- Mmmm… visst. Det ser ju ut som begravnings blommor." "- Äsch!!! Du är ju bara avundsjuk!" Fräste Jennie tillbaka åt mej. Och hatet från henne fortsatte när vi två stod i kön på McDonalds och väntade på att få beställa. "- …Och en sak till. Du ger fan i mina kläder!! Jag hittade en hel hög med bara mina saker på golvet i ditt skitiga rum!!!! Sluta upp med det, fattar du det!!!????" Hon smällde till mej på armen så jag for rätt in i en kille vi sidan om mej(som genast fick en röd exploderade färg i ansiktet!!) Han log lite genant, och jag funderade ut på hur många olika sätt man som värst kunde döda sina syskon.
Sedan började några killar längre bak i kön vissla och ropa efter Jennie. Hon bara log, slängde med det färgade blonda håret och drog upp den redan alldeles för korta kjolen, ännu mer!!! Hon betalade den as snygga killen bakom disken(som faktiskt log åt mej!!!J) och spände sedan ögonen i mej "- Du bär!!"sa hon. Vad hade jag för val? Den lilla brickan var sprängfull med kartonger och pappmuggar. Och precis när jag närmade mej bordet där resten satt, klev jag på ena skosnöret och flög bokstavligt rakt fram och rätt under bordet. Maten flög upp i luften och landade på bordet bredvid, där ett gammalt pensionär par satt och åt i lugn och ro. "- Men vad gör du jänta!!!!!" skrek min farsa rätt ut. Min syrra bara ruskade på huvudet och fortsatte att fila sina naglar. Min mamma var den som slutligen drog upp mej från golvet och borstade av mej alla matrester. Och gissa vem det var som kom och fick städa upp!!? Den as snygga kille som tog betalt av oss!!! Min syrra skämdes satan och gav lilla mej ännu mer skit för den sen i bilen på väg hem. Det var sista gången som jag gjorde något ihop med dom igen!!

Email: gessica@cutiemail.com