Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

POVEZAVE
 

Pojdite v Evropo in igrajte Evropski loto brezplačno

Igrate Slovenski loto? Tukaj lahko dobite zastonj loto sisteme!

Morda bi se radi nasmejali na račun risanega in pisanega humorja - kliknite
grajte loto zastonj in zadenite 1000 £. Povejte še prijatelju. če zadane on 1000 £, jih dobite tudi VI !!!
 
 
 Earn money online: join Matriclix!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRILOŽNOST  IZGUBLJENA NE  VRNE  SE  NOBENA

Z veseljem vam predstavljamo novo priložnost kako brez vsakega tveganja zaslužiti na internetu.

PREDNOSTI

Svoj izbrani posel lahko opravljate doma, takrat ko imate čas in toliko koliko ste pripravljeni delati.  Vse aktivnosti potekajo izključno preko interneta tako, da s poslom ne izgubljate dragocenega časa in denarja, saj delate takrat, kadar vi hočete in takrat, ko presodite, da je to najbolj potrebno.

 

V poslu ne poznamo nobenih seminarjev, predstavitev, prodaje raznih artiklov in storitev na terenu, obveznega mesečnega nakupovanja, ........

ZAKAJ PRILOŽNOST?

Verjamemo, da vsi Slovenci poznamo razne vrste nakupovalnih kartic kot  jih imajo naši veletrgovci kot so: Obi, Mercator, Interspar, Merkur, Tuš, Petrol, ....

Ali bi imeli nakupovalno kartico, ki bi veljala pri vseh zgoraj  navedenih trgovcih in v vseh ostalih trgovinah, diskontih, turističnih agencijah, frizerjih, avtoličarjih, ......, po vsej Sloveniji. To pa še ni vse! Obstaja univerzalna kartica, ki velja po celem svetu. Ja, prav ste prebrali - PO CELEM SVETU! Mi to kartico poznamo pod imenom ClubBucks Reward Card. To je univerzalna nagradna kartica z katero ob bilo kakšnem nakupu, v bilo kateri pridruženi trgovini dobite rabat ali tako imenovane "nagradne toeke", ki se vnovčijo v protivrednosti ameriških dolarjev ali pri ponovnem nakupu (zopet) v bilo kateri pridruženi trgovini.Brezplaena izmenjava oglasov

ZAKAJ IMENUJEMO TO PRILOŽNOST TUDI POSEL? 

Zato, ker lahko s ClubBucks Reward kartico tudi zaslužite, toda le takrat, ko vi to hočete. Nihče Vas k temu da morate zaslužiti ne bo silil! To je vaša svobodna odločitev.

 

Zato, ker kartico dobite popolnoma zastonj. Z njo lahko tisti, ki ste navdušeni za nakupovanje preko interneta kupujete trenutno v okrog 850 trgovinah po celem svetu, kjer lahko kupite vse "od šivanke do avtomobila". Seznam pridruženih trgovin pa se dnevno povečuje. Vsi ostali, pa lahko kupujete v običajnih pridruženih trgovinah, tako kot ste navajeni.

 

Zato, ker kot brezplačni (pridružen) član lahko kar preko interneta ali osebno (posredujete kartico potem ko jo aktivirate preko interneta) vključujete nove člane, ki bodo storili enako kot vi. S tem boste služili dodatne točke. Ali ni to posel?

 

Hoeete postati brezplačni član in popolnoma brez vseh obveznosti. Vpišete se lahko tukaj!


Brezplaena izmenjava oglasov

HOEETE ZASLUŽITI?

Če hočete zaslužiti še "kaj" več, potem se morate najprej včlaniti kot brezplačen član. In potem, ko v miru preštudirate vso potrebno gradivo, ki je na internetu, se lahko odločite ali hočete zaslužiti kaj "več" ali pa se zadovoljite ostati brezplačni član za vso življenje. To je edinstvena priložnost, ki vam jo po celem svetu ponujamo le mi.

Je to dovolj pošteno?

DRUGE UGODNOSTI BREZPLAČNEGA ČLANA:

 

takoj ob včlanitvi dobite svojo ID številko, s katero ste razpoznavni v celotnem poslu po celem svetu

 

firma Vam takoj, in to zastonj, aktivira vašo internetno stran, na katero lahko dostopate samo Vi. Ta internetna stran vsebuje vse potrebno za vaše aktivno ali pasivno  delovanje vkljueno s prijavnico za nove člane.

 

preko svoje strani imate dostop do brezplačnega internetnega izobraževanja - torej, nobenih dodatnih stroškov!

IN KOLIKO LAHKO ZASLUŽIM?

Dobro vprašanje. Odgovor pa je preprost. Toliko, kolikor ste pripravljeni delati! Izkušnje kažejo, da je zaslužek za 0,5 do 1 ure na delovni dan od 40 $ do 2.000 $ (ameriških dolarjev).

 

Da se razumemo! To je zaslužek tistega brezplačnega člana, ki se je odloeil zaslužiti "kaj več". Vsi ostali brezplačni člani služijo le na podlagi rabata.

Dovolj pošteno ?!

Vsekakor so za uspeh pomembni začetni koraki oz. pravi napotki za delo. V ta namen Vam bodo pomagali vsi Vaši sponzorji. Zato lahko vedno karkoli vprašate, če česar ne razumete. Zakaj pomoč sponzorjev ?

Enostavno ! Brez Vašega napredovanja in uspeha ni njihovega uspeha !! Skupinsko delo je obvezno.
T.E.A.M - Together Everyone Achieves More!
Še niste
član? Vpišete se lahko tukaj!

Opomba: S tem vpisom v BREZPLAČNO članstvo kluba DHS soglašam s sprejemom pošte v zvezi s potrošniško in poslovno priložnostjo.