Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
     Zareth        Opetukset II

Klikkaa - Opetukset III

 Takaisin

Alkuun


9. Väri

Hyvää iltapäivää, ystäväni. Olen onnellinen että saan olla taas kanssanne tänä syksyisenä päivänä. Kaikki nauttivat syksyn väreistä. Ne liikuttavat ja ilahduttavat sielua ja mieltä. Kaikki haluavat nähdä nuo värit. Olen miettinyt miltä teistä tuntuisi olla taivaissa, kun ette näkisikään noiden värien ilmestymistä, koska meillä ei ole syksyä. Jotkin kansat ovat aina auringonpaisteessa ja vuodenaikojen vaihtelut ovat olemattomia, mutta kun on tällaisessa maassa missä ne tulevat ja menevät saa eri kausista suunnattomasti iloa ja mielihyvää. Ajattelen usein miten tätä tunnetta käsitellään täällä ja vastaavasti meidän luonamme. Teistä voi tuntua kummalliselta, mutta puhun näin siksi että väri itsessään on kaunista. Väri luo iloa ja mielihyvää. Väri voi luoda harmoniaa, sopusointua ympärilleen.

Värille kaikkine ilmenemismuotoineen suodaan vain vähän ajatusta. Jos väri on muodissa, sitä käytetään. Sisustettaessa kuitenkin mietitään joskus pitkäänkin kodin väriskaalaa ja kun ajatellaan ihmisten viihtyisyyttä kaupunkiympäristössä, talojen väritystä saatetaan miettiä tarkasti. Ravintolassa viihtyy paremmin, jos sen värit ovat sopusointuisia. Jos ne sotivat mieltymyksiä vastaan, ei viihdy kovin hyvin ja ateriakin voi tuntua epäonnistuneelta. Ehkä ette ajattele tätä kovin paljon, mutta osoitanpa teille että värillä on väliä.

Taivaissa väriä käytetään tarpeen mukaan, esimerkiksi paikoissa missä mieltä ja sielua hoidetaan, kodeissamme ja kaikissa asuinpaikoissa, rakennuksissa joissa on musiikkia tai taidetta. Lähes jokainen rakastaa sinistä. Sininen on taivaan väri. Myös meri on sininen silloin kun taivaskin on sininen. Se tuottaa mielihyvää. Sinisen taivaan merkitys on sopusointu ja mielen tyyneys. Jos taivas olisi mitä muuta väriä tahansa, olen varma ettette pitäisi siitä. Jos taivas olisi punainen, voi taivas! Ei se teitä miellyttäisi. Entäpä jos maa olisi sininen ja taivas vihreä? Huomaatteko, kaikki on järjestetty teitä miellyttämään, tuomaan teille sopusointua. Maan vihreä on rauhallisuuden, mielen tyyneyden väri. Se ei hermostuta eikä kiihdytä millään tavalla. Itse asiassa se vain on, näet sen ja se miellyttää ja rauhoittaa tietämättäsi.

Tässä maassa on paljon puita. Se on minusta hienoa, koska puut ovat ystäviänne. Ne auttavat puhdistamaan ilmaa. Ne tuottavat happea ja ne tuottavat iloa ja mielihyvää. Kun ne ovat kukassa, ne kohottavat mieltänne ja sieluanne. Puut antavat teille paperia ja materiaalia talojen rakennusaineeksi. Puut ovat teille monipuolinen apu. Mitä olisittekaan ilman niitä? Minun mielestäni niiden tärkein hyöty on kauneus, kokonaisvaltainen aisti-ilon tuottaminen. On joitakuita jotka kaataisivat kaikki puut, mutta se olisi teille suuri menetys.

Ajattelet näitä elämän jokapäiväisiä asioita, värejä, sinistä, vihreää ja kukkien värejä. Suunnittelet puutarhaasi jo ensi kevääksi. Väri on mukana kaikissa toimissasi ja ajatuksissasi. Oletko huomannut, miten väri voi parantaa? Tai miten se virkistää? Elämäsi olisi tylsää ilmän värejä! Hillityt värit ovat taustana kirkkaammille väreille. Ne teistä joilla on taiteellista silmää ymmärtävät syyn, miksi niin monet värit ovat vihreää taustaa vasten. Vihreää vasten käy mikä tahansa väri.

Olen täällä osoittamassa teille näitä pieniä asioita jotka saattavat jäädä teiltä huomaamatta. Omassa elämässäni on paljon värejä. Neitomme on kysynyt minulta, eikö tuo kaikki väri ja kauneus ole liikaa, eivätkö aistit ylikiihotu niin paljosta kauniista? Mutta voin vakuuttaa että kaikki on järjestetty luontevaksi, niinkuin teidänkin maailmassanne. Me katsomme ja ihailemme. Missä tulijoita hoidetaan, kun he ovat olleet hyvin sairaita Maan päällä, kun mieli on murtunut ja he tarvitsevat lepoaikaa, siellä parantajat liikkuvat heidän keskellään pannen säteitä heidän sieluihinsa, henkiolemuksiinsa. Huone on täynnä väriä ja suloista musiikkia, ja niin henki ja sielu paranevat. Miksi tarvitsemme värejä? Luojan on täytynyt ajatella, että ne kohottavat ja virkistävät, parantavat ja innostavat meitä. Mikä taiteilija voisi elää ilman värejä? Tekään ette voisi elää ilman niitä. Silti muodinluojat ovat pukeneet ihmiset tylsiin harmaisiin tai mustiin vaatteisiin. Joidenkin mielestä se on ajan kuva. On aihetta pukeutua siten, koska maailma on surullinen tai on sellaisen pukeutumisen vuoro, mitä syytä he käyttävätkään. Tuntuuko teistä hyvältä, kun näette sellaista väriä? Enpä usko. En varmaan ole koskaan nähnyt mustaa alueillani. Toden totta, en muista koskaan nähneeni sitä enkä harmaata tai muita spektrin sen osan värejä. Tiedän toki ettette voi käyttää kirkkaita värejä suurkaupungissa. Nehän likaantuisivat heti, noki mustuttaisi kauniit vaatteenne.

Meillä ei ole ilman saastumista eikä pimeys haittaa. Ei tarvitse miettiä mitä väriä tänään käyttäisi ulos mennessään tai huomenna tai minkä väriset seinät tai lattian laittaisi kotiinsa. Kaikki nämä asiat järjestyvät meille luonnostaan henkisyytemme laadun mukaan. Meidän ei tarvitse huolehtia väreistä, ne tulevat itsestään ja ovat mitä ovat. Joudumme katsomaan ja toteamaan, "Tuollainen siis olen. Se olen minä, sellaisena muut minut näkevät." Ja tunteet ovat aika sekavat. Ylemmillä tasoilla tuntee iloa, alempana saattaa loukkaantua nähdessään itsensä väreinä. Väri on olemuksemme päällä, me olemme sitä. Väri on asuntomme ympärillä, olemuksemme värittää sitä. Tämä voi tuntua oudolta, mutta ei se ole, väri on hillittyä ja ilmenee miellyttävällä tavalla. Emme tiedä minkä lain mukaan ja miten se toimii, vaikka taidatte uskoa meidän tietävän kaiken. Emme voi tietää kaikkea, koska emme ole tiedon huipulla. Olemme matkalla eteenpäin ja valomme on suurenmoinen, se on totta. Silti emme ole korkeimpia. Emme siis täysin tiedä kuinka nämä värit tulevat esiin ja mikä ne asetti. Tätä on kuitenkin hyödytöntä pohtia ja yrittää ratkaista, se on tosiasia, ei sen kummampaa. Ne ovat meitä varten, värit ovat meidän. Emme mahda niille mitään, koska ne ovat me.

Maan päällä voi pukeutua mihin väriin haluaa. Voi sisustaa oman makunsa mukaan käyttäen värejä joista pitää. Maailmoissamme on toisin. Väri ilmestyy yllemme ja ympärillemme. Nämä värit innoittavat meitä, tuovat mielihyvää, rauhoittavat ja rentouttavat. Jos ymmärtäisitte itseänne ja käsittäisitte, millaisia todella olette todellisessa olemuksessanne, voisitte auttaa itseänne tällä tavalla. Koska ette tunne itseänne, on parasta käyttää väriä joka tuntuu mukavalta. Monet käyttävät maanläheisiä värejä. Ne ovat heistä rauhallisia ja monet muut värit sointuvat niiden kanssa. Mutta esimerkiksi punaista eivät kaikki ihmiset saata käyttää, toisten taas saadessa siitä energiaa. Jotkut ihmiset viihtyvät sinisessä. Joillakin täytyy olla kullanväristä yllään, joillakin vaaleanpunaista. Jos viihtyy hyvin jossakin värissä, se tarkoittaa että väristä on apua. Ihan totta, se auttaa. Olen kertonut musiikista tulevista väreistä jotka levittyvät ympäristöön kauniina ilmentäen säveltä. Ja oletteko ajatelleet värejä jotka lähtevät teistä, teidän auroistanne?

Miksi auranne ovat värikkäitä? Tähänkään emme tiedä vastausta. Mutta aura on värikäs ja värit vaihtuvat koko ajan. Uudet ajatukset ja teot heijastuvat heti muuttaen sen väritystä. Kun olet onnellinen, aurasi on lämpimän vaaleanpunainen. Kun nyt katson teitä, näen paljon vaalean punaista, sinistä ja vihreää. Täällä näyttää utuisen usvaiselta. Vaalean punaista, sinistä ja vihreää, koska olette tyytyväisiä ja rauhallisia tällä hetkellä. Jotkut eivät voi kovin hyvin. Parantajat työskentelevät heidän kanssaan käyttäen väriä. Väri on vain osa parantamista. He käyttävät väriä havaitakseen nopeasti mitä voimaa tulee käyttää parantamisessa. Tietysti he käyttävät myös käsiään ja työvälineitään. Kun he haluavat parantaa mieltä ja kehoa, tuoda rauhaa tai energiaa, he käyttävät säteitä. Itse säteet ovat värittömiä, mutta tunnistamisen vuoksi ne on väritetty. He saavat itsekin väreistä mielihyvää.

Huone kylpee väreissä. Joku teistä on kokonaan sininen, joku vaalean sinipunainen, joku vihreä-lila-oranssi, kaikki olette eri värisiä, kuin maalattu eri värisiksi. Olette kauniita. Miksi luulette Luojan tehneen meidät tällaisiksi? Miksi meillä on väri ympärillämme? Eikö se lienekin auttamassa meitä? Jos olisimme pelkkää ruskeaa tai harmaata, emme tuntisi oloamme hyväksi magneettikentässämme. Mehän näemme Maan harmaana sumuna. Älkää siis luulko että henkiolennot tarkkailevat teitä jatkuvasti. Eivät he sitä tee. Keventäkääpä harmaata vaaleanpunaisella ja sielunne valolla, antakaa sielunne loistaa valoa kuin sähkölamppuna rinnassa, jotkut pieninä, jotkut isompina. Sisällänne on sähkövalo, siltä se ainakin meistä näyttää. Istutte siinä vaaleanpunaisina, lilan värisinä, sinisinä, oransseina, sähkölamppu rinnassanne. (Naurua.) Voisitte vaikka kytkeä itsenne voimalaksi ja säästää sähkölaskuistanne pitkän pennin!

Olet sähköä, olet voimala. Mekin olemme. Neitomme on varmaan kertonut teille joskus, kuinka sähköisiä ja kuumia me olemme. Monet sanovat, että kun ihmiset joutuvat helvettiin, liekit polttavat heitä. Tietämämme mukaan asia on päinvastoin eli kun joutuu pimeyteen, siellä on kylmää. Meillä on lämmintä. Tuntuuko se oudolta? Ei se meistä ole epämukavaa. Samoin kuin te pidätte auringon säteistä ja lämmöstä, samoin me pidämme omasta lämmöstämme. Mitä korkeammalle menee, sen kuumempaa tulee. Sähkövoima käy aina voimakkaammaksi. Ihminen itse on sähköä.

Tässä olemme, täynnä väriä ja täynnä sähköä. Maailmankaikkeudessa on sähkövoimaa. Ette näe sitä, mutta siellä sitä on. Kiitos ihmisten joilla oli älyä valjastaa se käyttöönne, teillä on nyt sitä huoneissanne tuomassa mukavuutta. Kuitenkin se oli siellä kaiken aikaa, vaikkette siitä mitään tienneet. Koko ajan mekin olemme täällä eivätkä monetkaan ihmiset tiedä meistä, samoin kuin monet eivät tiedä että ovat sähköä ja että heillä on aura ympärillään. Kun istutte siinä, sekoitutte keskenänne, jokaisen aura yltää naapurin auran päälle. Kaikki värit sekoittuvat keskenään ja mitä siitä seuraa? Kaikki on hyvin, jos rakastatte toisianne ja olette ystäviä.

Tämän tiedätte, koska kerroin teille sopusoinnusta ja aurojen yhtymisestä ja kuinka ette voi hyvin joidenkin ihmisten lähellä, kun auranne sekoittuvat keskenään. Joskus astut huoneeseen ja haluaisit heti kääntyä ja mennä pois. Eikö totta? Joskus taas tunnet olosi heti hyväksi. Kysyt, mistä se johtuu. Sisällä on sopusointu, ihmisissä jotka siellä asuvat. Joku ostaa kodin eikä voi asua siellä, koska edelliset asukkaat olivat riitaisia tai pahoja. Omasta työskentely-ympäristöstäsi tiedät kuinka toiset ihmiset miellyttävät ja toisten kanssa on riitasointuja. Mitä väriä luulet heidän olevan? Onnettomien ihmisten väri on ruskea tai harmaa, niiden eri sävyjä. Väriä on siis kaikkialla, jokaisella elämän alueella, ja niin tulee jatkumaan ikuisesti.

Värillisiä olentoja. Katsotaanpa henkimaailmaa. Vien teidät esimerkiksi Itsensä Tiedostamisen valtakuntaan jonka saavuttaminen kestää useimpien kohdalla aika kauan. Siellä ihmiset ovat tietoisia jokaisesta ajatuksestaan, syistä miksi ovat siellä, jokaisesta liikkeestään sfäärien läpi tuota paikkaa kohti, miksi se kesti niin kauan ja miksi he nyt voivat olla tyytyväisiä. Kun he katsovat ympärilleen, he näkevät tovereidensa värit. Miesten ja naisten värit näkyvät nyt erilaisempina kuin koskaan ennen. He ihmettelevät ja ihastelevat. Jos he ovat katsoneet tovereitaan aikaisemmin katsoen hiukan ohi, he ovat nähneet sumuisia liikkuvia värejä, kuin utuista häilyvää väriä. Tällä alueella on sitten miellyttävää ihmeteltävää. Joskus olen nähnyt heidän vain katsovan katsomasta päästyään kulkien ympäriinsä suu auki ikäänkuin eivät voisi uskoa silmiään. Heidän mielestään värit ovat niin kauniita, mutta seuraavalla tasolla ne näkyvät taas voimakkaampina ja spektristä paljastuu lisää värejä. Tällaista meillä on, nämä ovat maailmamme ihmeitä. Näemme muutokset, kun ihmiset etenevät tasolta toiselle. Olette varmasti samaa mieltä kanssani, että on välttämätöntä muuttua. Jos ikuisuudessa olisi aina samanlaista, kyllästyisimme ja pitkästyisimme. Joten sielläkin vain muutos on pysyvää. Ilmapiiri muuttuu, värit muuttuvat, rakennukset ovat eri muotoisia, muutoksia on kaiken ilmentämisessä. Muuta en voi kertoa, koska ette ymmärtäisi.

Tieto siitä että väri on ja tulee olemaan tärkeintä elämässänne, auttaa teitä ymmärtämään, miksi maailmanne on niin värikäs. Kun keväällä näet kukat joita jotkut ovat istuttaneet puutarhaansa ja kukkivat puut, sielusi iloitsee. Talven jälkeen se tuntuu kuin siunaukselta, suurelta siunaukselta! Miksi luulet Maassa olevan näitä värejä? Miksi kaikki jakavat tämän kauneuden, vaikka kaikki Maan ihmiset eivät ole hyviä? Oletko koskaan ajatellut sitä? Enpä usko. Olen kuitenkin nähnyt tämän ajatuksen neitomme mielessä ja mielestäni se oli hyvin ajateltu. Hän ei ajatellut että kaikkien pitäisi asua kauneudessa, vaan että kun kaikki ovat erilaisia ja kaikki asuvat samassa paikassa, kaikilla on samanlaista niin hyvillä, pahoilla kuin keskinkertaisillakin. Kuulin hänen sanovan että taivaissa on kuitenkin toisin. Siellä ihminen on omalla alueellaan ja vain samanlaiset jakavat luonnon kauneuden. Maan päällä taas kaikki erilaiset olennot nauttivat samasta kauneudesta. Miksi luulet näin olevan? Siksi että jokainen sielu näkisi että Jumala on Kauneus. Sillä miten muuten Luoja voisi ilmaista itsensä luoduilleen?

Mikä Jumala on? Mikä voi Suuri Rakkauden Voima olla? Voin vain sanoa että sen täytyy olla meidän kaltaisemme, sekoitus. Kuten tiedätte, meissä on sekä naista että miestä, jokaisessa. Jumalan täytyy myös olla sellainen. Suuri Henki joka näytetään meille tuona kauneutena on mies/nainen. Kauneudessaan se antaa ymmärtää että kauneus on kaikkia varten – ja tulee aina olemaan. Teillä on maassanne kauneutta yltäkylläisesti. Myös monilla muilla mailla on värien runsautta, niin sykähdyttävät värit ympärillään, että ihmiset eivät voi niiden kauneutta kuvailla. Monet taiteilijat ovat yrittäneet, mutta aina jää jotakin puuttumaan, koskaan he eivät voi tavoittaa värien todellista olemusta ja hehkua. Jumala on siis ilmenneenä joka paikassa kauneutena, ja jokainen saa siitä nauttia, oli sen sitten ansainnut tai ei. Se antaa noille ei niin hyville mahdollisuuden nähdä että Jumala on kaunis. Vaikka he eivät Jumalaa siinä tajuaisikaan, he pitävät näkemästään ja saavat siitä mielihyvää. Ja kun he löytävät itsensä harmaudesta, he kaipaavat sitä suunnattomasti.

Tiedät syyn, miksi ne jotka eivät rakasta ihmisveljiään ja -sisariaan heitetään harmauteen ja pimeyteen. Heidät jätetään tuohon tilaan jossa ei ole kauneutta ja siellä he eniten kaipaavat valoa, väriä ja lämpöä. Niistä he ovat saaneet nauttia, mutta nyt ne ovat poissa. Kuka tämän suunnittelikin, tiesi että sielu kaipaa väriä enemmän kuin mitään muuta kauneutta. Kun mietit sitä, huomaat ettemme voi olla ilman värejä. Silmäsi kiintyvät ja kiinnittyvät niihin. Pahoilta otetaan siis pois valo, väri ja lämpö. Tiedän että noissa paikoissa olevat inhoavat sitä koko olemuksellaan, se on heistä inhottavaa. Tiedättehän millaista on, kun täällä on harmaata. Sumussa tai syvässä matalapaineessa et tunne oloasi ollenkaan hyväksi. Mutta sillä hetkellä kun ilma muuttuu ja aurinko tulee esiin, ilostut ja mielesi kohoaa, värit tulevat taas esiin, taivas ja meri ovat jälleen siniset.

Eräänä päivänä olimme neitomme kanssa kävelyllä ja koimme sen jälleen. Oli harmaata ja ajattelimme kuinka iloisia olisimme, jos aurinko taas paistaisi. Tämä saa meidät myös ajattelemaan niitä sieluja jotka eivät ole yhtä onnekkaita. Maan päällä on mahdollisuus nähdä ja kokea harmauskin. Tiedätte että se on olemassa ja että se voisi olla aina ja aina. Nämä olemisen tilat esiintyvät elämässänne ja monet pitävät niitä itsestäänselvyyksinä. Kuinka moni ajattelee ettei aina ole näin? Te ajattelette että niin kauan kuin maailma pyörii radallaan, täällä on tällaista. Ette pidä näkemiänne värejä suunniteltuina. Voin vakuuttaa teille että nuo värit on huolellisesti suunniteltu ja että niitä suunnitellaan edelleenkin teitä varten. Joskus kukat vaihtavat väriään. Löydetään uusia lajeja uusin värein. Ne ihastuttavat teitä. Huomaatte että värit voivat muuttua ja muuttumista tapahtuu koko ajan. Luuletteko että Luojan Suuri Mieli on toimeton? Vakuutan teille että niin ei ole. Kun tapaamme valtakunnissamme ylempiämme, kyselemme heiltä aina kun voimme saadaksemme tietoa - niinkuin tekin olette uteliaita tietämään tulevia - ja saamme huomata että ylempänä olevat mielet miettivät alinomaa Maata ja miten voisivat elähdyttää elämäänne.

Aiemmin olen kertonut, miten kaikki hyvät asiat tulevat meiltä, että mielet joilla on luovaa kykyä eivät kuole tullessaan taivaisiin, vaan heidän mielensä ja kykynsä vahvistuvat ja valpastuvat entisestään. He jatkavat luomistaan ilman maanpäällisiä esteitä. He eivät voi lakata, heidät on luotu luomaan. He luovat luomasta päästyään, ja niinpä jonakin päivänä joku Maan päällä nikkaroidessaan yhtäkkiä keksii jotakin. Ja kas, saitte uuden vekottimen, lisälaitteen tai vastaavaa, josta teille on hyötyä. Luuletteko että on vain sattumaa, että maailma menee eteenpäin? Että kaikki asiat tulevat sattuman oikusta? Ei. Mielet näkivät ne ja antoivat ne teille. Monet teillä olevat asiat olemme antaneet teille käytettäviksi ihmiskunnan apuna. Monia niistä ihmiskunta on käyttänyt tuhokseen, muuttanut ne pahan palvelukseen. Teillä on mahdollisuus ja vapaa tahto.

Emme voi estää teitä tekemästä valintojanne. Teillä on vapaa tahto ja käytätte saamanne avun mielenne mukaan. Mennäksemme takaisin näihin mieliin jotka loivat värin, mieliin jotka ovat aina olleet ja aina tulevat työskentelemään Maan ihmisten hyväksi, ovatko nämä mielet toimettomia ja hiljaa? Eivät ole, ja voitte odottaa maailmanne tulevan aina vain kauniimmaksi. Kun Maan ihmiskunta muuttuu, kun miehet ja naiset Maan päällä tulevat paremmiksi, kun muuttuneita ihmisiä on suurempi määrä ja enemmän rakkautta on keskuudessanne, silloin Maakin muuttuu taas kauniimmaksi. Jos ajatusmassat ovat ikäviä ja pimeitä, ne pitävät teidät tämän miellyttävyyden ulottumattomissa. Näkemyksemme mukaan kehityksenne kulkee sykleissä, joten joskus on suurempi kauneuden vuodatus ja joskus harmautta, jolloin näette mm. muodin muuttuvan ikäväksi ja harmaaksi. Sitten taas kaikki muuttuu kauniiksi ja ihmiset sisustavat kotinsakin eri tavalla. Näyttää kuin sama ajatus valtaisi koko ihmiskunnan. Jos voisitte nähdä maailman tavallamme: - Pilvien tapainen valo tulossa taivaalta, valoisa ja pimeä massa kohtaamassa toisensa. Joskus valo tunkeutuu pimeään, joskus pimeä valoisaan. Kaikkialla on tällaisia laikkuja. Se on teidän ajatteluanne, se on teidän tekojanne, eikä mikään ihana väri pääse luoksenne.

Kun katselen teitä ja näen kaikki värit, on vaikea uskoa että ympärillä ilmakehässä kaikki muut ajatukset sinkoilevat sinne tänne. Tästä pienestä keitaasta ne pysyvät loitolla. Täällä on valoa ja täällä on rauhaa. Jospa voisin ottaa ne mukaani ja taikasauvan heilautuksella viedä niitä kaikkialle. Maailmastanne tulisi hetkessä kaunis. Jos ihmiskunta olisi aina tällaisessa mielentilassa, teillä olisi taivas Maan päällä. Kaipaamme usein että tämä tila jatkuisi. Kun olemme luonanne tai neitomme kotona, missä on niin rauhallista, toivomme että tällaista voisi olla ympärillänne aina. Toivomme teille onnellisuutta, kauneutta ja sopusointua, kaikkea hyvää. Emme toivo yhdellekään sielulle muuta. Meitä on miljoonia taivaissa, meitä jotka olemme valossa, jotka kaivaten odotamme Maan muuttumista, sitä että Maasta tulisi valon planeetta.

Mutta tuntuu että kun meillä on tilaisuus nähdä suuria valomassoja, olemme taipuvaisia ajattelemaan että maailma näyttää kauniilta. Monet näkevät valon tunkeutuvan harmauden läpi. Joskus läpi tunkeutuu valojuovia. Ne ovat niiden valoja jotka ovat sielultaan ihania. Muistakaa että kun loistatte, valonne todella läpäisee maailman harmauden. Tarkoitan henkistä olemuspuoltanne ympärillänne. Pienen pieniä valoja näkyy kuin kynttilöitä välkkymässä pimeyden ja harmauden keskellä. Niistä tiedämme että on ihmisiä jotka elävät tavalla josta pidämme. Jos ei olisi näitä pieniä valoja, Maa olisi pimeydessä ja kaikki olisitte erittäin onnettomia. Mutta valot loistavat ja väri läpäisee harmauden.

Kun tulemme luoksenne, näemme teidät kuin majakkana harmauden keskellä. Näemme vaaleanpunaisenne ja sielujenne valot, ja pian olemme lähellä ja näemme teidät itsenne. Mutta ennen kaikkea ja tärkeimpänä näemme aurojenne värit ja sieluvalojenne säteilyn. Se on tärkeintä teissä, ei kasvojen, hiusten tai kehon kauneus, vaan sielun kauneus. Jos olette muuten kauniita, mutta sielunne ovat pimeitä, kuinka surullista! Ehkä joukossanne on niitä jotka eivät pidä itseään juuri minään. Olen huomannut että useimmat ihmiset ovat sellaisia. Jokainen haluaisi olla erilainen kuin on. Sellainen näyttää olevan Maassa tapana. Mutta jos voisitte nähdä oman sielunne ja auranne, jos voisitte nähdä itsenne tällä tavalla, varoisitte enemmän ajatuksianne.

Yritä kuvitella, vaikka se on vaikeaa, itsesi vaaleanpunaisen massan ympäröimänä. Auran laajuus riippuu sielun kauneudesta. Yritä nähdä itsesi kokonaan miellyttävän vaaleansinisenä ja vaaleanpunaisena. Näe kaikki värit vaaleanpunaisessa. Jos kulkiessasi voisit nähdä näin, näkisit harmaan ja ruskean, tummat juovat pimeistä ajatuksista, silloin tietäisit heti, kuka on hyvä ja kuka ajattelee pahoja ajatuksia. Luuletko että se olisi mukavaa tai olisit onnellisempi? Jotenkin tuntuu ettei niin olisi, koska tietäisit liikaa. Mutta tietäisit, ketä välttää. Se tekisi elämästäsi yksinkertaisempaa. Meillä on tämä lahja. Näemme jokaisen kuin muotokuvana ja tiedämme välittömästi, kuka ja millainen hän on. Mutta emme arvostele ketään, koska olemme eläneet monen monta elämää, käyneet läpi vaikeuksia ja tiedämme tarkalleen, kuinka vaikeaa on pysyä tyynenä. Kun pyydämme sinua yrittämään pysyä tyynenä, olemaan hiljaa tai rauhassa, teemme sen siksi että siinä tilassa sinun on helpompi ratkaista ongelmasi. Kun olet kiihottuneessa mielentilassa, et voi ajatella selkeästi. Kiihdyt ja ärsyynnyt toisinaan ja toisinaan olet onneton tai surullinen, mutta jos voit olla hiljaa, saavuttaa hiljaisuuden tilan rakkauden avulla, kumppaneidesi rakkauden avulla, tämä hiljaisuus toimii suojakilpenäsi. Kilpenä, jolla pidät kaikki huolet ja hankaluudet loitolla. Voit pitää ne ikäänkuin itsesi ulkopuolella ja käsitellä niitä tuottamatta itsellesi onnettomuutta. Se on mahdollista, mutta sellaisen mielentilan saavuttaminen kestää melko kauan. Sen saavuttaminen maksaa kuitenkin vaivan, se on todella palkitsevaa. Silloin saa nähdä itsensä säteilevän kirkkaana, kauniina lempeän ruusunpunaisena jossa on vivahdus ihanaa sinistä, vaaleanpunaista ja lilaa.

Kun on Itsensä Tiedostamisen tasolla tai sen lähellä, on aina pukeutuneena näihin väreihin. Ne muuttuvat edistymisen myötä. Maan päällä näitä värejä ei ole runsaasti, jonkin verran vaaleanpunaista. Mutta kun kasvusi on tasaista eteenpäin menoa, nämä värit lisääntyvät. Kuinka onnellista olisi, jos voisit mennä suoraan Itsensä Tiedostamisen tilaan, mutta vain harvat sinne menevät. Haluaisin että kaikki täällä olevat pääsisivät sinne. Siksi tulen. Auttaakseni teitä ymmärtämään, että pelkkä yritys olla hyvä ihminen ei aina riitä. On kysymys elämisestä, jokapäiväisistä haasteista, mitä ne lienevätkin, kuinka näet ihmisveljesi, millä tavalla heitä kohtelet. Tiedän kyllä vaikeutenne. Olen katsellut ja kuunnellut ihmisiä ja tiedän millaisen pommituksen kohteena olette toisinaan. Suru kivistää sydäntäni vuoksenne, vaikkei minulla ole sydäntä. Pitäisikin sanoa: - Sieluni tuntee surua vuoksenne. Maan sanontatavat tarttuvat helposti, kun on täällä kauan. Mutta sieluni kipu ei auta teitä vaikeuksissanne. Jos panisin käteni päällenne ja rauhallisia säteitä teihin, silloin auttaisin teitä. Auttaisin teitä olemaan hiljaa, tyyntymään. Jos sanoisin, "Veljeni/siskoni, ole hiljaa" ja panisin käteni pääsi päälle, tuntisit rauhaa ja olisit kykenevämpi käsittelemään ongelmiasi. Näkisitkö värin, kun käteni olisi päälläsi? Et näkisi, mutta sitä olisi siinä joka tapauksessa.

Tänään on väri päivän sana. Sinä olet väriä ja minä olen väriä. Koko henkimaailma on täynnä väriä, samoin Maa. Jokainen sanomani sana tuntuu olevan väriä, koska tahdon että näet itsesi ja ihmisveljesi, koko maailmankaikkeuden, kaikki olemassaolevat sanat, jollakin tavalla sisältävän väriä, ei ehkä aina kaunista väriä, mutta väriä kuitenkin. Kun katsot kesän lopulla syvän sinistä taivasta joka täyttää sielusi ilolla, sano mielessäsi, "Luoja oli todella kiltti ja viisas, kun loi Maan sellaiseksi kuin se on, taivaan siniseksi, maan vihreäksi ja lehvistöt ruskeiksi ja punaisiksi. Kaikki nämä värit ovat sopusoinnussa keskenään, jokainen väri sointuu hyvin toiseen."

Et voi sanoa että ihmiskunta osaa soinnuttaa värejä, ei ainakaan täydellisesti. Voit nähdä talon jonka väri loukkaa makuasi. Joku voi kulkea vaatteissa jotka saavat sinut ajattelemaan ettei hänellä ole värisilmää lainkaan. Kuitenkin tämä henkilö saattaa rakastaa värejä, hän ei vain ymmärrä, kuinka niitä yhdistellään. Mutta Suuri Mieli, joka suunnitteli maailman ja sinutkin, tiesi kuinka asetella kukat, minne panna joet ja virrat, osasi luoda kaiken mitä on, ja kaiken kohdalleen. Se on ihme. Todella ihmeellistä, täytyy sanoa, mutta kaiken takana on täytynyt olla mieli ja ajatus. Tuo mieli näki kauneuden, tuo mieli näki sinut kauneudessa, sinut muotoiltiin kauneudessa, sinä itse olet väriä. Monia värejä ihmiskunnassa, silmien värit, ihon värit, hiusten värit. Kuinka erilaisia kaikki olettekaan, millaisia yhdistelmiä jok´ikinen! Minusta jokaisen pitäisi yrittää miettiä väriä ja ymmärtää se keinona tuoda teille rauhaa. Koska aina kun kevät tulee ja kesä tai syksy, värit ympäröivät ja yllättävät teidät ja onni täyttää sydämenne. Teillä on mahdollisuus tuntea rauhaa. Se on myös mahdollisuus kiittää tuota mieltä joka antoi teille nämä ihanat asiat.

Monet kulkevat maailman läpi nostamatta katsettaan katukiveyksestä. Eivät he katso taivasta tai puita, eivät huomaa nurmea jalkainsa alla. Heidän mielensä askartelee jonkin asian kimpussa ja kaikki muu ohittuu. Tiedät näitä ihmisiä. Mutta on toisia jotka näkevät kaiken loistossaan ja tietävät että meihin on istutettu kauneutta voidaksemme ilmentää sitä kaikessa mitä teemme. Kukkien asettelussa, keittämisessä, ruoan tarjoilussa tavalla joka ihastuttaa silmää ja herättää ruokahalun. Väriä käytetään kaikin tavoin, kaikin tavoin se myös nähdään. Joskus tullessamme tänne näemme värin suurena pintana jonkin paikan ympärillä ja ihmettelemme, mitä on tapahtumassa. Lähempänä huomaamme, että ihmiset ovat siellä rukoilemassa, laulamassa tai suunnittelemassa. Ajatus nousee heistä, samoin heidän aurojensa värit. Värimassa läpäisee eri tasot. Kun he rukoilevat, heidän ajatuksensa ponkaisevat ulos, ja luulisitko näiden ajatusten olevan valoisia? Ajattelepa huolellisesti, koska vastaus on kielteinen.

Monet monet ihmiset rukoilevat eivätkä heidän ajatuksensa kohoa ylös, koska heidän ajatuksensa ovat itsekkäitä. Monet ihmiset rukoilevat käyttäen samoja sanoja aina uudestaan automaattisesti. Niinpä ne menevät hukkaan. Jos rukoilee toisen puolesta ja näkee mielessään tämän henkilön, silloin siinä on valo. Joka kerta tulos on riippuvainen ajatuksesta. Saatat kulkea ihmistungoksessa ja myötätunto kouraisee sieluasi nähdessäsi jonkun kärsivän. Sielusi liikuttuu niin paljon, että sanot mielessäsi, "Voi poloista ihmisparkaa!" Tunnet hänen kärsimyksensä itsessäsi ja sanot, "Jumala auttakoon tuota sieluparkaa!" Ehkä et käytä juuri noita sanoja, mutta tarkoitat samaa. Tarkoitat todella mitä sanot ja ajatuksesi erkanevat sinusta. Se on valonvälähdys, sielusta lähtee silloin valonvälähdys. Se tulee sisemmästä itsestä. Siinä on tarkoitusta, siinä on voimaa. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Ajatukset, jotka ovat tyhjiä ja sanotaan uudestaan ja uudestaan, automaattisesti kerratut rukoukset, ovat hyödyttömiä. Sitä vastoin yhtäkkinen ajatus voi olla kaunis ja muiden puolesta rukoileminen, esirukous, lähettää valon kohteeseensa. Sillä hetkellä olet valaistunut. Valo on sinussa ja lähtee sinusta.

Miksi jotkut ihmiset täyttävät sinut onnen tunteella? Tunnet heissä kuin valoa. Ja jotkut ihmiset tekevät sinut surulliseksi. Tunnet että he ovat täynnä pimeyttä. Entä kun joku kuolee? Katsot häntä ja tuumit, "Missä hän on?" Sielu ja henki ovat lentäneet tiehensä. On vain jäykkä kuori, tyhjyys, väri on poissa, lämpö on poissa. Vaaleanpunainen, sininen, minkä värinen hänen auransa on ollutkaan, on poissa. Ruumis makaa siinä. Se on tyhjä kuori. Se on kemikaalia, sielu ja henki ovat poistuneet, kaikki väri on haihtunut. Tunnet sen. Joskus kun rakas ihminen tulee lähelle, tunnet lämpöä, elämää. Lämpö on väriä. Kun olet pienen lapsen kanssa joka on täynnä elämää ja näkisit hänet meidän silmillämme, värit suorastaan tanssisivat edessäsi. Kun lapsi juoksee ympäriinsä ja on hyvin touhukas, näemme värien liikkuvan hyvin nopeasti. Pieni tulokas juoksemassa ympäriinsä täynnä väriä, elämää ja värähtelyä, ja vanha ihminen kuolemassa, heitä on teille niin vaikea näyttää!

Vanhan ja sairaan ihmisen aura käy hyvin kapeaksi. Voima on jättämässä hänet. Mutta jos vanha ihminen on eloisa, voima on jäljellä. Kun lähtö lähestyy, aura on hyvin kapea. Uudessa elämässä tämä voima on elävä ja täynnä värähtelyä. Pikkuiset näyttävät liikkuvilta ja syöksähteleviltä sateenkaarilta. Väri on eloisa, koska se on tuore. Puhun tietysti terveistä lapsista. He ovat kuin perhosia liidellen ja kevyesti räpytellen kukasta kukkaan. Pienokaiset säntäilevät sinne tänne, ja me näemme sen värinä. Taivaissa lasten leikkiessä emme näe selvästi aurojen värejä, koska kaikki on muutenkin väriä. Kuuntelemme heidän ääniään ja onnellista nauruaan, ja se tuntuu hyvältä. Hengen valtakunnissa ihmiset tarvitsevat yhtä hyvin nuoria kuin aikuisia. Vaikkei meistä tule kovin vanhoja taivaissa, on aina hauskaa nähdä pikkuisia. Tiedän että olette surullisia, kun pienokainen kuolee, mutta joskus niin täytyy käydä. Jotkut sielut eivät tarvitse pitkää aikaa Maan päällä, vain pienen tuokion, jonka jälkeen heidän täytyy palata jatkamaan matkaansa taivaissa. Niinpä meillä on pikkuisia ja heidän hoitajiaan ja kaikki on onnellista.

Toivon että katsoessasi elämää, valoisia vauvoja, lasten kasvua, aikuisia, kaiken muuttumista ympärilläsi, katsoisit kaikkea suunnitelman toteutumisena ihmetellen, "Kylläpä elämä menee vauhdilla eteenpäin." Ja niin on. Mutta et huomaa että maailma itse on käytännöllisesti katsoen muuttumaton. On vuodenajat ja kaikki värit ja vaikka vuodet vierivät, sama kiertokulku jatkuu vuodesta toiseen. Se antaa lohtua. Joutuessasi kohtaamaan kaiken muutoksen sinulla on Maan muuttumaton rytmi. Et ajattele sitä juurikaan, mutta tiedätkö, että nautit jokaisesta vuodenajasta millaista kulloinkin lieneekään. Olipa elämäntilanteesi millainen tahansa, onnellinen tai jokin muu mielentila vallitsevana, maailma menee eteenpäin kanssasi.

Kaikki sisältyy suunnitelmaan. Kaikki on suunniteltu pienimpää hiekan hippusta myöten. Kun katsot hiekanjyvää - ja niitä on miljardeja, et mitenkään voisi laskea niitä - tiedä, että se hippunen on suunniteltu. Mieli, joka näki ennakolta kaikki asiat, tiesi että se ilmestyisi, tiesi että maailma kehittyisi ja muuttuisi, että ihmiskunta kehittyisi ja muuttuisi. Ihmettelen vain, ajatteliko tuo mieli sen kestävän näin kauan? Vai suunniteltiinko sekin?

Maailma on miljoonia ja miljoonia vuosia vanha. Voin katsoa taaksepäin elämääni, hyvin hyvin kauas ja elämiin sen jälkeen. Silloinkin ajattelin että maailma on vanha päätellen näkemistäni Maan muodoista. Joka kerta ajattelin, että Maa on vanha eikä koskaan muutu. Katselin sitä eri puolilta, koska elämäni olivat joka kerta eri maissa. Janosiko sieluni joskus sadetta, kun asuin erämaassa tai kaipasinko aurinkoa asuessani Pohjan perillä? Olen käynyt läpi kaikki elämän vaiheet ja olosuhteet, niinkuin tekin. En saavuttanut nykyistä tilaani yhdessä yössä. Se kesti monia monia elämiä, koin moniaita houkutuksia ja kiusauksia, tein useita erehdyksiä, vuodatin lukemattomia kyyneliä ja elin onnen hetkiä. Kyllä vain, iloa aina jossain välissä, onnea ja iloa, aina jonkinlaista musiikkia, laulua ja tanssia.

Miksi musiikkia, laulua ja tanssia on kaikkein takapajuisimmillakin ihmisillä? Luuletko, että se on pelkkää sattumaa? Ei, sekin on suunniteltu. Se on suunniteltu kohottamaan mielialaa, jotta henkemme nousisi. Kun elämä on kovaa ja ahdistavaa, musiikki ja tanssi voivat nostaa ylös vaikeuksista, itsestä. Oli maa mikä tahansa, kansa kuinka alkeellinen ja tietämätön tahansa, aina on jonkinlaista musiikkia. Olkoon alkukantaista, mutta asukkaat tarvitsevat sitä. He tarvitsevat musiikkia, laulua, tanssia elävöittämään elämäänsä. Sinäkin nautit, kun olet ulkona pitämässä hauskaa, kuuntelemassa musiikkia tai laulamassa, tai joku laulaa sinulle, kuuntelet muusikkoryhmää tai kuoroa, ja poistuessasi tunnet ylenneesi, askel on kevyt ja iloinen, hyräilet ja hymyilet. Nämä elämän lahjat ovat hurmaavia. Mieli joka antoi meille nämä lahjat pystyi ajattelemaan kaiken mitä tarvitaan. Kaiken meidän tyydytykseksemme ja avuksi kestämään elämän.

Monissa elämissä olen ollut onnellinen, koska on ollut musiikkia. Rakastan musiikkia. Tanssia olen rakastanut ja laulua. Ne ovat onnellistuttaneet minua lukuisia kertoja. Ei ole sattumaa että meillä on muusikoita joukossamme. Ei ole sattumaa että moni on lahjakas. Kuinka ikävää elämämme olisi ilman näitä lahjakkaita ihmisiä. Kun he laulavat ja musiikki soi, mitkä värit nousevatkaan heistä! Tietäkää että Luoja, Isä Jumala, näki värejä, kun Hän ajatteli ihmiskunnan. Värit ovat luomakunta.

Kun pyydän teitä näkemään ihmisten kylpevän valossa, onko valolla väriä? Kuten tiedätte, siinä on kaikki värit. Emme voi nähdä sitä, mutta valo sisältää monta väriä. Joten kun pyydän teitä näkemään rakkaidenne, ajatustenne kohteiden, kylpevän valon täyteydessä, se on kaikkein pyhintä. Kun sanon, yrittäkää nähdä valo kaiken yllä ja nähdä planeetta valon ympäröimänä, jotta voisitte tuoda sopusointua, harmoniaa koko ihmiskunnalle, en pyydä tätä kevyesti. Pyydän, koska tiedän että valo voi auttaa teitä. Sillä valo on puhtaus, valo sisältää kaikki värit, valo tuo rauhaa. Jos voisitte nähdä selvänäkijän silmin, näkisitte tanssivat värit ja välähtelevät valot kuin salamat taivaalla ukonilmalla.

Jotkut pelkäävät ukkosta, mutta siinä on voimaa. Salamat auttavat maapalloa, energia lisääntyy. Ukkosen jälkeen tuntee joka puolella voiman kasvaneen. On kuin kaikki säkenöisi, värähtelisi. Sitä on vaikea kuvailla. Myrskyt tuovat voimaa koko luontoon. Ilmassa on paljon sähköä, olette itsekin eloisampia, samoin puut, nurmikot, eläimet. On kuin kaikki olisi ladattu uudelleen. Melkein kaikella on hyvät puolensa. Salamat ja ukkonen ovat pelottavia, mutta ne auttavat maapalloa. Ja te saatte tilaisuuden ymmärtää suurta voimaa, suurta luonnonvoimaa. Kun luonto ärjyy kovilla myrskyillä, tunnette itsenne pieniksi, kuin hiekanjyviksi. Mutta teistä ollaan tietoisia, vaikka tuntisitte itsenne pieniksi kuin hiekanjyvät.

Suuri luonnonvoima tuo kyllä tuhoa joillekin, mutta miksi? Koska Maassa on pahuutta. Monet ihmiset toivovat pahaa ihmisveljilleen, veli on veljeä vastaan. He nostattavat ajatusvoiman joka aiheuttaa tämän ahdistavan myllerryksen. Sitä on kauhea katsella. Luonto ei kuitenkaan toimi pelkästään ajatusten vuoksi, älkää ajatelko niin. Yritän osoittaa että kun on pimeyttä Maan päällä, se vaikuttaa maapalloonkin. Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Näet ajatusten sinkoilevan maailmaan, näet aurojen sähkölataukset, näet kaiken värin ja näet pimeyden. Jos ihmiskunta ei olisi noussut veli veljeä vastaan, jos kaikki olisi yhtä rauhallista kuin täällä tässä ja nyt, ei olisi myrskyjä. En tiedä miten se saadaan aikaan, mutta tiedän että niin tapahtuu. Meidän valtakunnissamme on erilaista, mutta se johtuu meistä jotka asumme siellä. Me olemme erilaisia.

Jos asut harmaudessa, asut siellä, koska olet itsekäs. Jos asut keskinkertaisen valon alueella, olet siellä, koska kehityt. Jos olet kesäpäivän valossa, kehityt koko ajan ja niin edelleen. Jos meidän olemisen tasomme johtuvat siitä millaisia olemme, miksi teidän maailmaanne kohdeltaisiin eri tavalla? Teidät kaikki erilaiset on pantu yhteen saman auringon alle, ja niinpä teillä on sateet ja myrskyt. Jaatte kaiken yhdessä. Mutta tiedän, todellakin tiedän, että jos maailma pystyisi saavuttamaan rauhantilan kansojen ja ihmisten mielissä ja ihmiset ymmärtäisivät olevansa veljiä keskenään, jos uskonnot eivät saisi ihmisiä toistensa kimppuun, ei olisi rajuilmojen tarvetta. Teillä olisi sadetta, koska kukkanne ja nurmikkonne sitä kaipaavat, mutta teillä ei olisi myrskyjä tai nykyisiä tuholaisia.

Samalla tavalla jotkut ihmiset eivät ole koskaan sairaita. Kysytte mikseivät he sairastu. Koska he ovat ansainneet terveyden. Näette kaiken edessänne, vastaukset toinen toisissanne. Tätä on vaikea osoittaa teille. Mutta jos nautit hyvästä terveydestä, tiedä, ettei sinulla ole suuria vaikeuksia voitettavana ja että olet onnekas, koska jättäessäsi tämän elämän olet valossa, sikäli kuin jatkat edistymistäsi, jos loppuelämäsikin on eteenpäinmenoa. Jos olet aina sairas, sinulla saattaa olla jotakin työstettävänä, mutta voit muuttaa kaiken muuttamalla elämäntapaasi, ajatteluasi. Jos olet sairas, johtuuko se äskeisistä ajatuksistasi vai edellisistä elämistäsi? Jos olet todella hyvin sairas, syy on todennäköisesti edellisissä elämissä. Voit kuitenkin auttaa itseäsi ajattelusi avulla, teoillasi, yrittämällä olla onnellinen ja yrittämällä nähdä syyn sairauteesi. Ketään ei rankaista. Vaikeudet tulevat osaksemme omien virheidemme takia. Ketään ei tuomita ikuiseen tuskaan ja kärsimykseen. Ne menevät ohi, koska muutumme. Meillä on kyky tehdä itsemme onnellisemmaksi. Meillä on välineet ja keinot. Meillä on mieli ja ajatus. Ketään ei tuomita ikuiseen epäilyyn, pelkoon tai sairauteen. Samoin maailma voi muuttua, kun kaikki muuttuvat.

Kun mielesi on tyyni ja yrität kaikkesi ettet katkeroituisi vaivojesi ja kärsimystesi takia, autat itseäsi suunnattomasti ja kasvat. Sielu joka syyttää kaikkia muita ja Jumalaa sairauksistaan ja vaivoistaan ei auta itseään. Mutta sielu joka voi hymyillä kärsimyksenkin keskellä ymmärtää lain, edistyy ja muuttuu. Mistä johtuu että kun monet tulevat luoksemme saadakseen parantamista, jotkut voidaan parantaa saman tien? He ovat saavuttaneet tilan joka oikeuttaa heti paranemiseen. He ovat ansainneet sen. Miksi joidenkin täytyy odottaa? He eivät ole vielä ansainneet oikeutta parantua. Joku saavuttaa sen tilan, ja se on ihanaa, sillä silloin sielu on omillaan. Olemme onnellisia hänen vuokseen. Hänen ympäristönsäkin muuttuu hänen onnellisuutensa vuoksi, koko ympäristö on onnellisempi.

Ymmärrätkö, kuinka maailma muuttuisi, jos kaikki olisivat tuossa tilassa? Näet sen tapahtuvan pienessä mittakaavassa kodissasi, kun muutut. Etkö voikin nähdä, kuinka maailman koko ihmismassa voisi muuttua? Jos näet sen pienessä mittakaavassa, voit nähdä sen myös koko laajuudessaan. Siksi haluan teidän yrittävän auttaa. Vaikka ajattelisit että olet vain yksi ihminen. Teitä on kuitenkin koko joukko ja voitte auttaa kertomalla muille. Jokainen teistä voi levittää sanaa ja jokainen teistä voi auttaa tässä ja nyt ajattelullaan ja elämällään omassa ympäristössään ja tuoda muita valoon. Auta koko maailmaa yleensä. Älä ajattele olevasi kuin hiekanjyvä, merkityksetön. Olet merkityksellinen, olet yksilö, sinulla on voima, suurempi voima kuin koskaan voit ymmärtää. Olet voimallinen olento, sinulla on mieli, ajatus. Käytä sitä ja kasva mittoihisi!

Näen teidät nyt valon ja värin paljoutena. Pyydän taas kerran yläpuolellani olevia lähettämään alas taivaiden voimaa teitä siunaamaan ja tuomaan teille suurempaa rauhaa ja laajempaa ymmärtämystä, sillä me rakastamme teitä ja pidämme huolta että olisitte kaikkina päivinänne siunattuja. Isän rakkaus virtaa jatkuvasti kauttamme teille. Se on koskaan katkeamaton virta, loppumaton rakkauden vuo. Tänään tässä kauniissa huoneessa on vaaleanpunaista, sinistä ja kultaa, vihreää ja oranssia. Alas valuu lisäksi kultaa ja sinistä. Tämä huone on osa taivaallisia voimia tällä hetkellä. Vaikka olet nyt Maan päällä, olet taivaallisen voiman vallassa. Tiedosta tämä ja tunne rakkaus. Rakkaus joka on Isä. Rakkaus, suurin rakkaus mitä on, täydellinen rakkaus.

Veljeni, kiitän teitä että kuuntelitte.