Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
     Zareth        Opetukset II

Klikkaa - Opetukset III

 Takaisin

Alkuun


12. Henkinen kasvu

Hyvää iltapäivää, ystäväni. Olen taas onnellinen seurassanne, rakkaani, tällaisena pimeänä päivänä, kun ulkopuolella on kurjan näköistä. Mutta täällä sisällä olemme täynnä voimaa ja rakkautta ja ennen lähtöänne tulette tuntemaan ylempien sfäärien rauhaa ja auringon paistetta, ja se kantaa teitä ainakin muutaman tunnin eteenpäin. Kuten tiedätte, korkeuksien voimat kuuntelevat ja ovat yhtä tietoisia läsnäolostanne kuin minäkin. Ajatella että korkeammat jotka säteilevät voimaa kirkkaina ja loistavina ovat teistä tietoisia, tuntevat teidät ja väittävät että olette heidän veljiään! Eikö se tunnu teistä hyvältä ja tuo varmuutta siitä ettei teitä ole hylätty? Korkeat voimat ovat aina tietoisia tästä maailmasta ja täällä elävistä veljistään. Ja vaikka Maa voi olla pimeä ja ikävä ja masentaa sielunne, aina on olemassa sisäinen valo joka yltää korkeammille paikoille.

Monet teistä ovat jo kiivenneet joitakin askelia kirkkaampaa valoa kohti ja tietävät tämän sisäisen rauhantunteensa johdosta. Joskus maalliset olot vetävät sinut alas, mutta älä välitä, kaiken sen takana on ymmärryksesi, tietosi että olet henki, että olet ollut elossa kaiken aikaa ja tulet elämään aina, et voi kuolla. Et voi kuolla etkä voi olla hylätty. Eikö tämä ole ihana ajatus: on mahdollista ilmentää itseään, näytellä oman osansa elämän polulla, tarttua haasteisiin ja joka kerta tarkoitus ja syy on olemassa? Kaikki tuntevat jotakin selittämätöntä. Siksi ihmiset kurkottavat Jumalan, Jehovan tai kenen tahansa puoleen jota he kaipaavat tai josta puhuvat. Kaikki etsivät jotakin itsensä ulkopuolelta. Se on sisäistä kaipausta, sisäistä etsintää. Tylsimmätkin, turmeltuneimmatkin alimmassa alhossaan huutavat, "Jumalani, Jumalani, missä olet?"

Alhaisimmatkin tietävät. He anovat apua ylhäältä ollessaan alennuksensa pohjalla, vaikka ovat kieltäneet kaiken rakkauden, sillä kun he tuntevat olevansa yksin ja kaikkien hylkäämiä, silloin he kääntävät katseensa ylös. Henkimaailmojen pimeimmillä paikoilla on sellaista. Juuri äsken meillä oli tästä esimerkkitapaus. Eräs sieluparka tuli luoksemme itkien, "Olkaa kilttejä, ottakaa minut valoon." Sanoin hänelle, "Veli, en voi. Voin näyttää sinulle, mitä on ylempänä, antaa sinulle toivoa ja innoitusta." Tein sen ja opetin häntä. Hän palasi muutaman päivän kuluttua kysyen, "Missä on se herra joka opetti minua?" Se herra olin minä ja sanoin hänelle että olin iloinen nähdessäni hänen valonsa lisääntyneen. Nyt hän ymmärsi ja ponnisteli eteenpäin, koska ei voinut enää kestää oloaan. Vaikka mies oli kohdellut karkeasti tapaamiaan ihmisiä, hän oli kuitenkin rakastanut puutarhaansa ja piti kauniista asioista. Joten hän vihasi harmaan alueen yksitoikkoisuutta. Se oli hänestä kauheaa, mutta nyt hän oli muuttumassa. Teilläkin on yksitoikkoista vuoden pimeänä aikana. Kuitenkin välillä aurinko paistaa, niinkuin muutenkin elämässä väliin on varjoista ja väliin kirkasta. Luonto opettaa ja opastaa kulkemaan tietään. Ei tarvitse kuin katsoa ja kuunnella ja yrittää ymmärtää, mitä ympärillä on, ja näkee ihmiskuntaa varten tehdyn suunnitelman, luonnoksen.

Joka kerta kun palaan Maahan, huomaan ettei se ole helpompaa. Toivon aina että palatessani olisi helpompi sukeltaa näihin värähtelyihin. Joka kerta kun tulen, tukehdun. Minä ja kaikki ympärilläni olevat tukehdumme tämän Maan sakeudesta. Harmaat pilvet, joita te ette näe, ovat meille hyvin sakeita. Elän toivossa että jonakin päivänä palatessani huomaan ilmapiirin kevenneen. Se on hartain toiveeni ja sen jakavat kaikki yläpuolella olevat. Siksi työskentelemme. Se on syy miksi taivaissa työskennellään teidän hyväksenne. Kun löydämme palvelijan joka voi olla valomme, niin sanoakseni, joka voi olla äänemme, olemme ikionnellisia.

Keiden luulette innoittavan Maan palvelijoita? Keiden luulette olevan kaikkien niiden takana, jotka tuovat maapallolle tietoa, innoitusta ja omistautuvaa rakkautta? Me olemme jokaisen sielun takana, joka voi auttaa teitä. Jos voisitte nähdä työn, joka tehdään lähellänne vuoksenne, hämmästyisitte. Jopa sinua, joka aina et voi kulkea palvelun polkua, oma oppaasi auttaa suunnattomasti joka kerta, kun hiukankin yrität palvella. Toisinaan lausumissasi sanoissa on innoitusta. Joskus ihmettelet, miksi olet sanonut sitä tai tätä, ja tuntuu että sait nuo sanat jostakin. Kun innoitus tulee, tiedostat että ympärilläsi on korkeampia jotka haluavat muutoksia ja jakaa tietoa. Monet etsivät eivätkä kuitenkaan löydä etsimäänsä. Mutta kun todella autat jotakuta, jaa hänen kanssaan tietosi, ja he löytävät mitä olivat etsineet. Se on ihmeellisen ihana asia, todella ihmeellinen. Et voi laskea tai nähdä, kuinka paljon olet auttanut. Joskus uskot tehneesi vain vähän. Ajattelet, "Mitä minä tein?", mutta itse asiassa olet saanut liikkeelle ajatusaallon, joka voi muuttaa ihmisen ja viedä hänet uudelle uralle elämässään. Se ei ole pientä. Me ajattelemme että jos olet auttanut vain yhtä, olet täyttänyt tarkoituksesi Maan päällä. Kun palvelet yhtä ja muutat hänen elämänsä, hän vuorostaan palvelee yhtä, kahta, kolmea ja niin edelleen. Alussa ei voi olla kuin yksi. Yksi kerrallaan. Luuletko että neitomme aloitti suuren ihmisjoukon kanssa? Tai kukaan muukaan? Sen on oltava vain yksi. Sitten toinen, sen jälkeen kolmas...

Joskus saat kontaktin ja sinut ja sanomasi otetaan mielihyvin vastaan. Toisinaan tulet torjutuksi ja tunnet surua sen vuoksi, vaikkei pitäisi, sillä lausutut sanat eivät mene hukkaan. Sielumuisti on paikalla ja muutama sana voi auttaa sielua myöhemmin. Kun tulee tarve, ne muistetaan. Älä siis masennu vaan muista että pieni sana voi nostaa ja kannustaa henkeä ymmärryksessä eteenpäin. Jokainen hiekanjyvä näyttää hukkuneen rannalla. Mutta se on oma yksikkönsä. Sinusta saattaa tuntua että olet kuin hiekanjyvä merkitystä vailla. Ei se ole totta, olet yksilö, kuten kivet, puut ja tähdet. Jotkin tähdet kokoontuvat ryhmiksi, kuten tekin olette nyt ryhmänä. Jokaisella on oma yksityinen henkilöllisyytensä. Teidät on leimattu, niin sanoakseni, ja teette lisäyksiä muottiinne, lisäätte ja lisäätte. Ja annatte omastanne, haette kontakteja ja annatte itseänne muille. Voitteko rehellisesti sanoa, ettette koskaan ole auttaneet ketään eteenpäin? Ette voi. Ihmiset sanovat meille, "Minä en tee mitään ja suren sitä." He sanovat, "Emme voi mitään eikä meillä ole mitään." Mutta me sanomme, "Kyllä te voitte ja teillä on!" Haluan teidän ymmärtävän tämän perinjuurin.

Siksi haluan puhua tänään teistä. Haluan että pidätte itseänne voimaa täynnä olevina olentoina ja se voima on mielessänne ja kehossanne. Istuessanne siinä joidenkin mieli on hiljaa ja joillakin se laukkaa. Mutta älkää välittäkö, nuo ajatukset lähtevät eteenpäin, ja minä aistin ne. Minua kohti tulee siis voimaa ja kuten olen kertonut, tämä voima voi mennä muiden luo samalla tavalla. Tunnen tämän voiman tulevan minuun, se on rakastavaa, te lähetätte sitä. Näe itsesi akkuna tai tietokoneena joka varastoi kaiken tietosi, ja akku surisee koko ajan. Yksi henkilö voi häiritä tai yksi henkilö voi tehdä paljon hyvää. Joten sinä olet yksi jolla on kykyjä. Kun masennut etkä pidä itseäsi minään, petät itseäsi. Miksi masentua? Maailma voi painostaa sinua, mutta sinua ei ole voitettu, koska kohta nostat pääsi jälleen pystyyn.

Monta kertaa näemme teidän olevan kiinni ajatuksessa, ja tämä ajatus on ympärillänne ja syö teitä, tuhoaa teitä, ettekä pysty ajattelemaan selvästi. Vaikka sinulle sanoisi mitä, et kuule. Onko tämä typeryyttä vai mitä? Minusta on typeryyttä sallia ajatuksen syödä itseään siinä määrin, ettei ole tietoinen ympäristöstään. Kun olet tässä tiedostamattomuuden tilassa, et tiedä, kuka on lähellä, et kuule heidän sanojaan. Lymyät piilossa pimeässä laaksossasi. Etkö tiedä, että jaettu ajatus on osa taakan poistumista? Kun olet masentunut, puhu ajatuksistasi muille. Aina on olemassa joku, joka rakastaa sinua. Älä siis pelkää. Kun näemme joukon masentuneita ihmisiä, kaikki heidän ympärillään on pimeää. Kysymme syytä masennukseen ja kun löydämme sen, teemme parhaamme auttaaksemme. Samalla ajattelemme aikoja, jolloin itse olimme Maan päällä ja samassa tilassa, ja mietimme miten itse reagoisimme - tämä saa meidät tuntemaan itsemme enemmän inhimillisiksi. Joskus ajattelette, että hyvä meidän on puhua. Tiedän sen kyllä. Mutta tiedän mitä jatkossa seuraa ja tekin tiedostatte etteivät vaikeudet kestä ikuisesti ja että muututte. Koska katsomme teitä poistuneen elämän näkökulmasta ilman Maan aikakäsitettä, näemme ongelmanne pieninä. Ne kestävät mielestämme vain vähän aikaa. Tämä ei ole totta kaikkien kohdalla. Haluan teidän ymmärtävän ettemme odota teidän tekevän kaikkea välittömästi, mutta haluan että ymmärrätte itseänne ja tiedätte ettei teidän ole tarkoitus masentua ja että olosuhteet saattavat teidät tähän pimeyteen, vaikkei teidän pitäisi sallia niiden ottaa teitä valtaansa ja painaa alas.

Joka kerta kun olet masentunut, pyydän sinua ajattelemaan ongelmaasi läpikotaisin. Onko se sinun ongelmasi? Onko se jonkun muun ongelma? Onko se lapsesi ongelma vai miehesi ongelma, äitisi, isäsi, ystäväsi vaiko omasi? Ajattele sitä. Jos ongelma on sinun, silloin ymmärrät syyn. Tiedät miten ajattelet, miksi olet tässä tilassa ja mikä sen on aiheuttanut. Mutta jos se on jonkun toisen ongelma, miten tiedät, mikä siinä on totuus? Et pysty lukemaan toisen ihmisen ajatuksia, vaikka hän olisi kuinka läheinen sinulle. Et pysty näkemään kuinka hän ajattelee ja järkeilee, kuinka hän toimii ja miten tämä ongelma on syntynyt. Et voi nähdä ongelman ympärille, sen taakse ja sisälle. Et voi tietää, ja kuitenkin olet täynnä tätä ongelmaa, joka kuuluu jollekin toiselle. Olet täynnä huolta etkä tiedä mitä tehdä. Ajattelet että on hyvä auttaa toisia, mutta on myös aikoja jolloin emme voi kantaa toisen taakkaa.

Tämä ei ole tylysti sanottu, koska jokainen teistä on täällä vastaamassa oman elämänsä haasteeseen. Sinulla on mieli jolla ratkoa ongelmia ja tiedät mitä olet tekemässä ja luomassa. Tiedät tarkalleen. Olet täydessä ymmärryksessä, samoin ovat kaikki muutkin. Älä siis anna toisen vetää sinua alas. Ajattele mieluummin asiaa. Ja jos ajattelet, ajattele kaikkea monelta kannalta ja ymmärrä, mikä on mahdollista. Jos voit tehdä jotakin, tee se. Älä istu murehtimaan asiaa sairastuttaen itsesi. Tee mitä voit ja jos et voi tehdä mitään, yritä jättää asia sikseen ja pois mielestäsi. Lähetä valoa kyseiselle henkilölle, lähetä rakastavat ajatuksesi, täydellisyyden voimaa hänelle. Jatka omaa elämääsi. Älä ajattele, että tämä on tylyä, sillä sitä se ei ole. Koska meidän aivan jokaisen on opittava. Meidän on opittava, meidän on ymmärrettävä, meidän on käsitettävä ja käsiteltävä elämämme. Meidän on ymmärrettävä sisäinen itsemme, todellinen sisäinen olemuksemme. Ymmärrettävä Tekijämme, niin sanoakseni, ja tiedettävä mitä voimme saavuttaa ja mihin olemme kykeneviä.

Monet ovat täynnä epäilyä uskoen, ettei heillä ole voimaa saada mitään aikaan tässä maailmassa. Monet ovat itseään kohtaan todella ankaria uskoen olevansa huonompia kuin muut. Silti jokaisella teistä on kyky auttaa itseään. Kukaan teistä ei ole heikko tai kyvytön. Jokaisella on oma yksilöllinen kykynsä, omat laatuominaisuutensa, ja olette erinomaisen kykeneviä olentoja. Sinä itse sanot itsellesi ettet ole kykenevä, ettet osaa. Sinä itse haavoitat itseäsi ala-arvoisilla ajatuksilla. Joku on ehkä sanonut että olet huonompi kuin joku muu ja sinä uskoit sen. Joku saattaa saada sinut tuntemaan itsesi alempiarvoiseksi ja sinä uskot. Älä usko tällaisia asioita. Yritä ymmärtää itseäsi, sisäistä itseäsi. Sinulla on ollut monia elämiä, monen monia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia, runsaasti aikaa luoda kykyjä ja ymmärrystä. Ne kaikki ovat tässä ja nyt kokonaissummana elämistäsi. Ymmärryksessäsi, sielussasi, on kaikki se tieto. Oletko siis olento joka ei voi olla olemassa, koska on huonompi kuin muut? Ei, sinulla on kykyjä. Voit tehdä mitä vain haluat ja sinun täytyy uskoa se. Tarkoitan tietysti hyvässä mielessä. En tarkoita muussa mielessä kuin voimassa, ymmärtämisessä, avuliaisuudessa. Sinulla on kyky tehdä mitä sinun kuuluu tehdä tässä elämässä, mitä tahansa tämä elämä sinulta vaatiikin. Teistä jokainen suunnatkoon askeleensa siihen suuntaan missä tuntee parhaiten loistavansa. Jotkut eivät voi löytää sitä paikkaa, koska uskovat olevansa huonompia ja uskovat etteivät osaisi tehdä mitä todella haluaisivat.

Yritän osoittaa teille että koska olette Suuren Ykseyden, Suuren Voiman lapsia, teillä on tuo voima sisällänne, teillä on kykyjä. Yritän osoittaa teille että voitte olla hedelmällisiä, voitte olla valppaita, voitte heittää varjot yltänne, voitte seistä pystypäin ja voitte onnistua ja menestyä. Teidän on uskottava itseenne. Kukaan muu ei voi iskostaa sinuun tietoa omasta ihmeellisyydestäsi. Sinun on uskottava se onnistuaksesi. Ei ole ylpeyttä, jos uskoo sen, koska eikö teissä ole jumaluuden kipinä? Eikö se ole ihmeellinen, ihana asia? Ja ettekö ole tällä tavalla sen voiman yhteydessä? Ja jos olet osa sitä, etkö silloin ole Jumala pienoiskoossa? Pienen pieni kylläkin, mutta silti pieni osa Jumalaa! Onko siis masennuttava ja oltava näkemättä itseään yksilönä joka voi ja kykenee, jos voimakkaasti panee itsensä alttiiksi uskossa, ymmärtämisessä, rakkaudessa, myötätunnossa, kärsivällisyydessä, ja siten tulee mitä ihastuttavimmaksi olennoksi? Valonne säteilee teistä ja olette loistavia.

Tiedän että prosessi kestää monta vuotta, mutta mitä on aika? Aikaa on ikuisuus. Ajatelkaa sitä, teillä on ikuisuus aikaa kasvaa kasvamistanne, täältä sinne, ja aina vain eteenpäin. Ja jokainen askel jonka otat on askel lähemmäs. Otatko paikkasi valo-olentojen joukossa tämän elämän jälkeen? Vai jäätkö jälkeen kaivaten noille korkeammille paikoille? Jotenkin tuntuu että haluaisit olla edessä, kaukana etujoukoissa, vaikka sinne meno kestää kovin kauan. Mutta jokainen paikka edetessäsi on myös loistava. Jokaisella paikalla on oma loistonsa, valopuolensa, kuten Maallakin on omansa. Kun katsot loistavia päiviä, katsot tulevaan. Kun näet kauneuden, tiedät että tulevassa se on vielä suurenmoisempaa. Et voi kuvitella sitä, mutta yritä kuitenkin. Yritä pitää se ikuisesti silmiesi edessä. Jos näet sen edessäsi jatkuvasti, se on kaunis toivo sinänsä. Ja toivo elää ikuisesti, niinhän Maan päällä sanotaan. Se voi olla ikuinen toivosi. Pidä tuo valon ja kauneuden näky aina edessäsi, kurkota sitä kohti ja anna sen olla opastava tähtesi elämän läpi.

Kun sinulla on tämä innoitus jota voit katsoa pimeydessä, se auttaa sinua eteenpäin, keventää askeliasi, auttaa tekemään haluamiasi asioita. En tahdo sinun masentuvan, vaan aina katsovan valoa. Kun olet surullinen, ajattele sitä. Kun Maa on pimeä, kuten tänään, ajattele sitä. Kiinnitä mielesi hurmaavan, ihanan, säteilevän päivän kirkkauteen kun on lämmintä ja kaunista kaikkialla. Ajattele sitä, ajattele sitä nyt, ja tunnet lämmön. Jos näet sen, nosta mielesi yhä ylemmäs, vielä ja vielä ylemmäs, ihanan säkenöivään, nousevaan, paisteiseen päivään. Korkeuksiin asti säkenöivään ja kauniisti hehkuvaan. Ja tunnet Jumalan voiman nousevan, se virtaa ympärilläsi lempeästi kuin kesäinen tuulenhenki, suloisesti, lempeästi. Elät tässä rakkaudessa, se valuu lävitsesi. Se on ikuisesti sinun. Tämä ikuisesti lisääntyvä rakkauden voima on sinun, liikkuaksesi siinä, kuten liikut Maan ilmakehässä. Liikkuminen tässä rakkaudessa on synnyinoikeutesi. Ja samalla kun tunnet tämän ja tiedät sen, se valuu yllesi, on tulevaisuutesi. Tämä on tulevaisuus ja maallinen elämä on menneisyyttä. Katsot nyt tulevaisuutta tietäen että sinua rakastetaan, että olet maailmankaikkeuden osa, osa koko universumia, taivaiden osa, tämän maapallon osa ja taivaiden osa, ja näin on aina ja ikuisesti. Sinut korotetaan kaikkeen tähän kauneuteen ja sielusi soi ilosta. Ja kun se soi ja laulaa, aina vain kiihtyvä rakkaus ympärilläsi ilmaisee että todella kuulut, olet aina kuulunut ja tulet ikuisesti kuulumaan tähän kaikkeen osana. Ei koskaan hylättynä, vaan edeten polullasi ylöspäin loputtomasti kasvaen. Se on synnyinoikeutesi, muista tämä aina. Muista että synnyinoikeutesi on kiivetä valoon, ikuiseen kirkkauteen ja kauneuteen ja tiedä, että kaikilla jotka elävät on sama oikeus, että kaikki kuuluvat suureen rakkauteen, Täydellisyyden Voimaan.

Rakkaani, yritin parhaani, jotta mielesi kohoaisi ja tietäisit kuuluvasi Kaikkein Korkeimman yhteyteen etkä tuntisi olevasi Jumalan hylkäämä tässä elämässä, vaan tietäisit että mikä mieltäsi ja olemustasi painaakin tai mitä oppimaan tänne tulitkin, mikä taakkasi onkin, se oli mahdollisuutesi jälleen kerran saavuttaa ymmärtämystä, kuten joka kerta tänne tullessasi sinulla on tilaisuus käsittää, mistä on kysymys. Ei ole sattuma että olet tullut. Monet ihmiset luulevat että ovat täällä vain sattumalta. Asia ei ole niin. Jos niin olisi, ei olisi mitään järjestystä. Niinkuin maailmassa on järjestys, elementeillä, luomakunnalla, kuten kaikki on järjestetty ja näet sen, samoin on sinun elämäsi. Jos merissä vuorovedet vaihtuvat, taivaan tähdet, aurinko ja kuu kiertävät radoillaan järjestyksessä, miksi sinä olisit sattumanvaraisesti irrallaan pallonpuoliskollasi tai ilmakehässä? Miksi olisit? Se ei olisi mukavaa eikä ystävällistä. Jokainen teistä tunnetaan ja tiedetään. Teillä on jokaisella opas ja sillä tavalla teistä ollaan tietoisia. Joten tämä elämä, joka sinulla on, on mahdollisuus johon tarttua ja jonka myötä edetä. Siten kuljet elämän läpi lapsukaisena aloittaen vanhempiesi ja/tai oppaasi valvonnassa. Ja tiedän etteivät kaikki vanhemmat valvo lapsiaan, että jotkut pienokaiset kantavat elämässään kovin raskaita taakkoja. Mutta me ymmärrämme näitä asioita - ja niin hekin. Sillä sielussa itsessään on tieto. Ja ennenkuin tulette, kaikki ymmärretään. Ette te muista, mutta niin on parempi, paljon parempi. Ja aikanaan ymmärrätte, miksi.

Jokainen haaste on omanlaisensa. Kuten tiedät, perheessäsi veljesi ja sisaresi, isä ja äiti, sedät ja tädit ja niin edelleen, kaikki ovat erilaisia. He ilmaisevat asioita eri tavalla ja ovat kaikin tavoin erilaisia. Ihmettelet, katsot äitiäsi ja isääsi, sinä ja he kuulutte yhteen ja kuitenkin olette niin erilaisia. Jokainen on erilainen sielu. Joskus tämä vaivaa sinua, mutta helpottaa, kun ymmärrät mistä on kysymys. Jotkut todella koettelevat perhettään kovasti, ja kaikki tuntuvat ajattelevan, "Miksi hän on niin erilainen kuin me muut?" Oletko koskaan ajatellut tätä perinpohjaisesti ja kysynyt, miksi? Syy on, että tämä henkilö on siinä, koska tarvitsee elämän opetuksen, kuten sinäkin, mutta hänen hankalat tapansa ovat sinun koetuksiasi. Ja niin sinun täytyy yrittää enemmän, ja kaikki teistä ehkä kärsivät tämän sielun takia, millainen hän lieneekään. Toivot joskus että hän menisi pois, mutta silti rakastat häntä, koska hän kuuluu perheeseesi. Tämä on syy, perhettäsi koetellaan tämän ihmisen kautta. Vaikka teitä on monia, jokaisella on erilainen tilaisuus ja tarvitsee oman opetuksensa. Jokainen omalla tavallaan reagoi tähän ihmiseen ja selviää koetuksestaan tai sitten ei.

Kaikki nämä elämän olot, vaikea lapsi, vaikea isä tai äiti, ovat koetuksia. Näin elämä toimii. Moni sanoo ettei se ole kovin mukavaa. Mutta se on ainoa tapa jolla toimia. Miten muuten tässä elämässä voisi olla? Kun ajattelet sitä, ymmärrät kyllä. On erittäin järkevää että elämä toimii näin, sillä näin meitä testataan, ystävillämme, perheillämme, kaikilla suhteillamme. Joskus haluaa mennä piiloon ja katkaista kaikki siteet ihmisiin. Joskus on hyväkin vetäytyä kokoamaan voimaa edessä olevia päiviä varten, mutta piilostaan on tultava pois kohtaamaan elämä jälleen. Jos olet voimakas, huomaat että vetäytyminen antoi lepoaikaa ja olet valmiimpi koitoksiin, olet rauhallisempi. Jos joku on hyvin hyvin vaikea, yritä ymmärtää hänen luontoaan, luonnettaan. Jos asut hänen lähellään, voit tarkkailla häntä. Onko se kateutta, tunteeko hän olevansa riistetty, hyväksikäytetty, onko hän pelkästään erilainen kuin sinä, alemmalla askelmalla kasvun suhteen tms.? Syitä on monia. Jos hän on alemmalla askelmalla, sinun pitäisi olla esimerkkinä. Jos sen tajuat, silloin sinulla on tämä velvollisuus ja vastuu. Tiedän että se on vaikeaa, mutta jos hänellä on esimerkkisi käytettävänään eikä hän silti muutu, silloin vastuu on myös hänen. Huomaatko, että kun opimme ja tiedämme, olemme vastuussa. Jos vastuu voi olla sinulla, samoin se voi olla jollakulla muulla. Kun autat ihmistä eikä hän vastaa siihen mitenkään, se ei ole sinun häviösi. Jos masennut siitä, karista se harteiltasi. Olet tehnyt parhaasi, olet näytellyt oman osasi. Älä masennu, voit yrittää uudelleen, kun saat taas tilaisuuden. Mutta jos henkilö ei muutu, silloin sinun täytyy vetäytyä ja olla yksinkertaisesti oma itsesi ja opettaa edelleen esimerkilläsi. Yritän osoittaa ettei saa masentua näistä tilanteista. Et voi aina ottaa toisten taakkoja harteillesi. Tiedän että monet yrittävät hyvää hyvyyttään, mutta jos annat kaiken aikasi yhdelle joka on vaativa, loinen, joka uskoo että muut ihmiset ovat häntä varten, otat rakkautesi ja myötätuntosi pois muilta, jotka sitä sinulta tarvitsevat.

Henkilö joka on kuin loinen käyttää hyväkseen kaikkia kaikkialla ja jos annat kaiken aikasi tällaiselle ihmiselle, miten käy muiden jotka rakastavat sinua? Saavatko he rakkauttasi ja huomiotasi, kun tämä henkilö vaatii sen kaiken itselleen? Toivon että ymmärrätte mitä tarkoitan. Ei ole viisasta antaa itseään muiden käsiin ja tulla syödyksi ja tyhjiin imetyksi. Monet tekevät teille sitä ja vaativat paljon. Henkilö jota he syövät ja imevät tulee heikommaksi ja heikommaksi, kun taas he itse vahvistuvat omalla tavallaan. Mutta onko heidän tapansa hyvä? Ei. Heidän sielunsa ei loista. Heidän fyysinen kuntonsa voi olla hyvä, mutta sielu on huonossa kunnossa. Kun autat tällaista henkilöä, et auta häntä kasvamaan. Estät häntä kasvamasta. Kuormitat itseäsi. Käytä aina järkeäsi, erota jyvät akanoista. Ajattele henkilöä, tarkastele häntä kaikin mahdollisin tavoin, yritä arvioida ja päättää selkeästi ja tunteilematta mitä on tehtävä kenenkin suhteen. Tunteet estävät usein selkeän harkinnan, vai kuinka? Kyllä.

Tunteet aiheuttavat paljon surua maailmassa. Useimmiten tunne on äänessä, ei järki. Tunteet voivat johtaa sinut todellisiin vaikeuksiin. Antaudut tunteidesi valtaan, puhkeat kyyneliin tai kiukkuun. Kaikki tuo on negatiivista. Paikalla ei ole silloin todellinen itse, positiivinen ja järkevä olento, vaan tunteet jotka johtavat sinut teille tietymättömille. Kun olet täysin niiden vallassa, ajattelet, “Kuinka ihmeessä jouduin tänne ja miten ollenkaan pääsen täältä pois?” Se ei ole aina helppoa. Sinä et ole tunteesi. Tunteet ovat hyväksi, kun ne ovat hallinnassa. Kun tiedät tuntevasi rakkautta jotakuta kohtaan, se on kaunis tunne, mutta sitäkin on joskus rajoitettava. Jos voit muistaa että tunteet voivat viedä harhaan ja vaikeuksiin ja yrität ennen kaikkea antaa järjen hallita tilanteita, huomaat että olet vahva. Jos yrität tätä tarpeeksi usein, huomaat voimasi kasvavan. Puret tunteelta pään poikki ja annat sisässäsi olevan ajattelijan tulla esiin. Haluan että ymmärrät tämän, jotta voit olla se olento, jonka näit jokin aika sitten, tuo loistava säteilevä olento, joka sinä olet. Jos tunteesi käyttävät sinua ja olet hyrskyn myrskyn, kuinka voit olla oma itsesi? Jos tunteesi saavat vallan, suutut ja annat sanojen ryöpytä ja myöhemmin muistat sanoneesi lauseita, joita et tarkoittanut ja jotka loukkasivat jotakuta. Missä oli silloin tuo miellyttävä henkilö, joka olit hetki sitten ja joka nyt tuntee syyllisyyttä ja tietää että on loukannut itseäänkin? On paljon parempi olla hiljaa, kun tuntee kiukkuisten sanojen olevan tulossa. Parempi on nielaista ne takaisin sanoen, "Hetkinen, tämä ei ole minä." Puhu itsellesi tällä tavalla, aikanaan opit muistamaan. Kun olet vihainen, kärsimätön, täynnä kateutta, suvaitsematon tai ilkeä, kun nämä asiat tulevat päälle, se et ole sinä, todellinen olemuksesi. Ne ovat osia sinusta, mutta ei koko totuus. Ne ovat vain pieni osa jonka päästät läpi vähäksi aikaa. Ja kun palaat takaisin, tunnet itsesi uupuneeksi ja kaikin tavoin pieneksi.

Kun olemme saavuttaneet Itsensä Tiedostamisen alueen taivaissa, kaikki nämä osat on kitketty pois. Silloin tietää ja käsittää vailla epäilyksen häivää että nuo tuhoavat tunteet ovat poissa. Ne ovat poissa, voit hallita niitä, et salli niiden ilmestyä, olet puhdistunut. Olet Itsensä Tiedostamisen tasolla ja toivot tulevina päivinäkin pystyväsi ne hallitsemaan eikä kateus, epäilys tai pelko tule enää mieleesi. Tälläkään alueella et silti ole täydellinen, siihen on vielä pitkän pitkä matka. Mutta tämä on hyvä alku. Soisin että voisit ansaita tämän tason jo Maan päällä. Sanot että sen saavuttaminen Maan päällä on mahdotonta, mutta olen toista mieltä. Kasvun myötä tunnet rauhan sisälläsi ja kun heität pois negatiivisia osia itsestäsi, alat tuntea että se onkin mahdollista. Jos pystyt saavuttamaan Itsensä Tiedostamisen tason täällä, kuinka ihanaa, kuinka riemullista meille. Kun saavut maailmaamme, millä riemulla liverrätkään, "Olen niin tyytyväinen ja onnellinen että olen täällä!" Riemusi on rajaton ja ilmaiset sen tietysti omin sanoin. Katso aina olevasi henkilö joka kykenee kurkottamaan ja ansaitsemaan nämä alueet.

Tänään yritän osoittaa että on mahdollista olla vahva, voimakas, varma, omata kaikki positiiviset ominaisuudet joita tarvitaan tässä maailmassa. Haluan että näet itsesi hyvänä, onnistuneena yksilönä, ei masentuneena ja maailman murjomana. Ja kun epäilys valtaa mielen, sano, "Pystyn parempaankin!" Vakuuta aina itsellesi että pystyt parempaan, koska se on totuus. Tartu aina parempaan ajatukseen ja jos pidät siitä kiinni, se on sinun. Yritä ymmärtää tämä laki: itse tarttuu asioihin, joita toivoo ja haluaa, sekä hyviin että huonoihin. Laki toimii molemmissa. Jos voit tarttua huonoihin asioihin ja pitää ne itselläsi, kuinka et voisi tarttua hyviin ja saada nekin itsellesi? Ymmärrätkö että voit pidätellä itsessäsi kielteisiä ajatuksia ja masentua niistä negatiivisuuden rakentaessa koko ajan lisää? Sinä itse pidättelet niitä ympärilläsi. Siispä voit pidätellä myös valoisia ajatuksia, hyviä ajatuksia, voit pitää tiukasti kiinni tiedosta että olet kykenevä, voimakas ja osaava, voit nousta kaiken kielteisen yläpuolelle, olet voimallinen olento ja voit loistaa valoa ympäristöösi. Sinun täytyy kokeilla sitä. Pyydän, yritä! Jos yrität, kuinka suuri on muutos ulkonäössäsikin. Koskaan enää et masennu vaikeuksien tullen, koska tiedät voivasi kestää kaiken kohtaamasi. Voit nostaa pääsi pystyyn ja olla voimakas. Ymmärrät, että sinussa on käsittämättömät voimavarat. Voima nousee tarpeen tullen aina avuksi. Sinuahan rakastetaan. Voit tarttua tuohon voimaan ja pitää siitä kiinni. Silloin ei mikään pysty sinua kaatamaan, sinulla on voima kestää mitä tahansa.

Ymmärrättekö nyt? Toivon että muistatte. Se on palava haluni, koko sielullani kaipaan sitä että kurkotatte korkeammille alueille palatakseni myöhemmin sanomaan, "Eikö kannattanut? Eikö kaikki ollutkin vaivan arvoista?" Kun näet elämäsi suunnitelman, kun katsot sitä jälkeenpäin eteesi levittyvänä kuvasarjana ja näet kuinka muutuit ja tulit voimakkaaksi ja tiedossa väkeväksi, kun tiedostit että itsellä on voimaa, siihen on vain tartuttava. Toden totta, se on läsnä ja käden ulottuvilla aina. Niin monet eivät tiedä kuinka tarttua voimaansa. Kaikki mitä tarvitaan, on tietää ja pukea se sanoiksi. Voima on paikalla, joten tartu siihen ja sano, "Olen sinun, olen palvelijasi, kuulun sinulle." Usko se ja sano, "Tarvitsen voimaa kohottamaan minut, tuekseni ja turvakseni tällä hetkellä." Ja voima tulee sinulle, koska se on paikalla. Se on synnyinoikeutesi, sinulla on se kyky. Näe valo sisälläsi. Tiedä että se loistaa kuin tähti, tiedä että olet valaistu olento. Muista tämä aina. Muista väri ympärilläsi, säteilet aina väriä. Joskus se on hiukan tummempi, harmaa tai ruskea. Mutta luovut siitä ja väristäsi tulee vaaleanpunainen, sininen, oranssi, vaalean vihreä tai lilanvärinen. Eikö se ole kaunista? Kyllä. Jos asia on näin, mikset tee siitä totta antaen aina sisäisen valosi loistaa ja kasvaa kasvamistaan? Jos voisit nähdä tämän valon, se kohottaisi mielesi. Kuvittele se sinne, loistava tähti sisällesi. Joskus himmeten hiukan, sitten taas säteillen kirkkaana. Oma ymmärtämisesi on tärkeää. Ymmärrä että säteilet, että olet väriä, ettet ole pelkästään kehosi, vaan keho, henki, sielu hengessä ja aura ympärilläsi.

Katsokaa kuinka ihmeellisiä olette, kuinka suurenmoisiksi teidät on luotu! Millainen mieli teidät loi tällaisiksi? Eikö se mieli ole ihmeellisen monipuolinen ja uskomaton? Emme voi sitä ymmärtää, vai voimmeko? Ei. Ehkä osittain. Osittain se on meille paljastettu, näemme sen kaikkialla ympärillämme. Näemme sen toisissamme ja luonnossa. Näemme sen kaikkialla osittain. Näemme joskus loistavia edistyneitä ja edelleen kasvavia olentoja ja tiedämme että se on mahdollista. Jos teillä olisi silmät nähdä, ylistäisitte näkemäänne. Jotkut teistä voivat nähdä hiukan. Mutta kun tulette maailmaamme ja näette kaiken loiston ja kauneuden, tuumitte että Zareth yritti kertoa siitä, mutta se onkin paljon kauniimpaa! Minulla ei ole kykyä näyttää teille väriä ja kauneutta. Teidän on kuviteltava se mielessänne. Maailmassa on kauniita näkymiä. Niihin kuviin teidän on tukeuduttava, pidettävä ne sisällänne auttamassa tulevina päivinä muistaen että tulevaisuudessa on kauniimpaa, kauneus on synnyinoikeutenne, koska olette osa sitä.

Jotkut ihmiset uskovat etteivät ole tässä yhteydessä. Se on surullista. Elämä kohtelee heitä kovalla kädellä ja he luulevat olevansa hylättyjä. Me haluamme ottaa nämä ihmisraukat syliimme ja sanoa heille, "Veli/sisko, rakastamme sinua ja jos me voimme rakastaa sinua, kuinka suuri onkaan Isän rakkaus sinua kohtaan?" Neitomme tapaa sanoa ihmisille, "Voisitko sinä loukata tuota ihmistä?" ja vastaus on aina kielteinen. Sitten hän kysyy, voisiko Jumala tehdä sellaista mitä sinäkään et voi tehdä. Ihmisethän syyttävät Jumalaa kaikesta. Neitomme sanoo, "Jos sinä et voisi, kuinka Suuri Täydellisyys löisi sinut maahan, loukkaisi sinua tai muita ihmisiä?" Se on mahdotonta. Me loukkaamme toinen toisiamme. Tai itse loukkaatte itseänne. Sitä tapahtuu useammin. Ja tässä nyt olemme, joukko ihmisiä valmistautumassa edessä olevaan juhla-aikaan.

Me myös, sillä taivaissakin on juhlia, vaikka ne poikkeavat teidän juhlistanne. Korkeammilla tasoilla meillä on juhlia, sananmukaisesti. Lepäämme, palaamme omille alueillemme. Tapaamme pitkän tauon jälkeen ystäviämme jotka ovat tehneet työtä alemmilla alueilla. Näemme kaikki rakkaamme, kumppanimme joita olemme kaivanneet. Ja ylemmiltä alueilta tulee vieraita - jospa voisitte nähdä heidät! Jos voitte kuvitella kirkkaimmin loistavan tähden kimaltavan keskustastaan värittyen, loistavan diadeemin, ihania jalokiviä, kauniit vaatteet, silloin teillä olisi jokin käsitys heistä. Heistä säteilevä voima on ihmeellinen. Kun olemme siellä, yritämme unohtaa työmme. Yritämme uskoa että olemme siellä ikuisesti. Lyhyen ajan voimme kuunnella omaa musiikkiamme. Teemme monenmoisia asioita ja sitten meidän on palattava.

Siispä säteilkää ja loistakaa parhaanne mukaan. Salli itsesi tulla säteileväksi tähdeksi ja näe tuo tähti loistamassa taivaissa. Olkoon se oppaasi. Seuraa aina valoa, sillä se on oikeasti olemassa. En uskottele teille turhia. Miksi tulisin kauniista paikastani rakkaitteni parista pimeään maahanne? Se olisi kovin typerästi tehty, ellen uskoisi ja tietäisi ilman epäilyksen häivää että olette yhtä rakkaita kuin minä ja veljeni tässä. Meitä kaikkia rakastetaan, teitä rakastetaan. Koko lavea maailma kuuluu rakkauden piiriin. Rakkaudessa siis tarjoudumme Sinulle, kallisarvoisin Rakkaus, me jotka olemme palvelijoitasi Maan päällä, sillä kaikki ovat palvelijoita, palvelemme kukin tavallamme. Tarjoudumme rakkaudessa palvelukseesi, Sinä, koko luodun maailman Rakkaus, kaikkein pyhin ja jumalaisin.

Tiedän että rakkautesi laskeutuu tälle pienelle alueelle, ja tuo laaja voimavirta vuodattaa vain hyvää. Vain hyvää. Tämän maailman pimeyden läpi tulee valkoisen valon, rakkauden täyteyden vuo. Niin valtava voiman vuo, että se sulkee teidät kaikki sisäänsä, ja kaikki mikä sen tielle osuu, puhdistuu. Muutkin tuntevat sen. Olemme kaikki liitetyt yhteen ja ajatuksissamme Sinun osiasi. Tämä voima on niin kirkas että se poistaa kaikki varjot. Mikään ei voi olla pimeää sen yhteydessä. Tuntekaa siis Kaikkein Korkeimman voima, tuntekaa Rakkaus, ja siihen saakka kun tapaamme, tukekoon tämä voima teitä, sallikaa sen ohjata teitä, olkoon se aina kanssanne.

Rakkaani, tänä päivänä kanssamme on ollut loistavia olentoja. Hämmästyisitte, jos tietäisitte keitä he ovat. He haluavat antaa teille tämän viestin, "Veljet, on ilo tulla joukkoonne, koskettaa Maata vaikka vain pikaisesti ja tietää että täällä on keidas josta ihmiset voivat juoda. Keidas joka ei koskaan kuivu, sillä tämä keidas on täytetty Kaikkein Korkeimman rakkaudella joka on ja pysyy. Kulkekaa siis Rakkauden valossa tietäen että niinkuin me olemme rakastettuja ja kuljemme valossa, sama on teillekin mahdollista. Sisällänne oleva valo ravitsee ja tukee teitä pimeiden Maan päällä vietettävien päivien ajan. Ja niinkuin me tunnemme Isän, samoin toivomme teidän tuntevan ja tietävän että Hänen rakkautensa tunkeutuu pimeimpiinkin kolkkiin, jokaiseen syvimmän meren hituseen ja hiekanjyvään. Kaikkialla on Hänen elämänvoimansa, ja se on teissä joille nyt lähtiessämme annamme rakkautemme ja siunauksemme, joka on yksinkertaisesti: - Rakastamme teitä nyt ja aina, olette rakkaitamme."