Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
     Zareth        Opetukset II

Klikkaa - Opetukset III

 Takaisin

Alkuun


11. Elämän kamppailut

Hyvää iltapäivää, ystäväni. Iloni on suuri, kun voin olla kanssanne jälleen, ja vieläpä tällaisena päivänä, kun jokainen on yllättynyt auringonpaisteesta sateen jälkeen. Sellaista on elämässä, ja kaikki sen tietävät. Tämän maailman luonto opettaa meille, kuten hyvin tiedätte, että auringonpaiste ja varjot ovat aina keskellämme. Maanosanne kokevat kaikenlaisia säitä. Muutoksia on aina, ja voima näkyy luonnossa. Ihmiskunta on tietoinen pienuudestaan, kun luonto raivoaa ja kun vertaamme omaa voimaamme luonnon voimaan. Luonnolla on voima kukistaa meidät, saada meidät nöyrtymään, tuntemaan itsemme hiekanjyviksi. Siitä huolimatta olemme enemmän, olemme voimakkaampia, henkemme voima on suurempi. Olemme ihmisiä, olemme ihmiskunta.

Kuulumme täydellisesti luomakuntaan, korkeimpana luonnon ja eläinten yläpuolella. Silti aika ajoin teistä ja minusta tuntuu että ihmiskunta on eläinten alapuolella. Kun sanon että olemme korkeampia, se tarkoittaa vain että meillä on kyky tulla korkeammiksi. Kyky, mahdollisuus, on avainsana. Jotkut ihmiset ovat todella alhaisia tässä maailmassa. En tarkoita yhteiskunnallista asemaa, vaan sielun alhaisuutta. Monet ovat seuranneet eläimiä läheltä ja todenneet niiden rakastavan antaumuksen. Niiden suoma rakkaus ilmenee hyvin totena ja todellisena ilman vaatimuksia, kuitenkin olemme niitä ylempänä. Silti kaikki ihmiset eivät ilmennä minkäänlaista rakkautta. Luonnon eläimissä näemme niiden sisäisen vaiston hoivata poikasia, kunnes ne ovat valmiita lähtemään pesästä. Voi nähdä kuinka ne valmentavat poikasensa ulkomaailmaa varten, ja kaikki tapahtuu vaistonvaraisesti.

Mutta teillä on henki ja sielu. Se on suurempaa ja kuitenkin: mikä on tilanteenne tässä maailmassa? Monet ovat tänä päivänä pelon vallassa. Pelkäätte maailmaa ja mitä se tuo tullessaan. Pelkäätte että korkeammassa asemassa olevat syöksevät teidät taas syvyyksiin. Maailmoissamme tiedetään näistä onnettomuuksista. Tiedämme huolistanne ja vaivoistanne ja haluaisimme auttaa teitä. Ponnistelemme kaikella hallussamme olevalla voimalla pitääksemme teidät erossa vaanivista vaaroista. Emme voi kuitenkaan tehdä sitä täydellisesti, koska olemme henkiä ja te elätte Maan päällä. Myös te olette henkiä, mutta elätte Maan oloissa, ja auttaaksemme teitä meidän on tultava lähellenne. Mitä siis teemme? Minä en voi tulla lähelle pahuuden syövereitä. Pääsemme niiden luo jotka ovat alempia, tarkoitan alempia henkimaailmassa, ja jotka voivat jo suuntautua ulospäin, joilla on hyvät aikomukset ja jotka haluavat palvella eteenpäin meneviä. Heistä jotkut ovat hyvin rohkeita yrittäessään vaikuttaa Maan päällä eläviin. Annamme heille kaiken tarvittavan voiman. Sanomme, "Mene rohkeasti, veljeni, olemme tukenasi ja annamme kaiken tarvitsemasi avun", ja he menevät. Mutta heidänkin on vetäydyttävä takaisin, vetämään henkeä, toipumaan, ennenkuin sukeltavat uudelleen pilkkopimeään ajatusmassaan.

Saatatte ajatella, että tämä on kovin kummallista, mutta sellaista se on. Missä on pahat olosuhteet, siellä on pimeä ajatusmassa jokaisen pahan tai ilkeän tilanteen ympärillä, ja mielet ovat onnettomia ja kiusattuja. Tässä massassa on voimakasta liikehdintää. Se syöksähtelee ja kiehuu kuin tulivuori vellovia ja kuohuvia ajatuksia. Tähän massaan heidän on sukellettava ja yritettävä päästä ihmisten lähelle vaikuttaakseen heidän mieliinsä ja ajatteluunsa, yritettävä muuttaa heitä, että voisivat tuoda valoa. Olemme puhuneet tästä, värähtelyistä, millaisia muotoja ajatukset luovat ympärillemme, kun olemme masentuneita. Nämä auttajat joutuvat näkemään niitä suurempina muodostelmina, massoina, tämän huoneen kokoisina ja suurempinakin leviten laajoille alueille. Tästä ymmärrätte, miksemme voi saada aikaan muutosta hetkessä. Jos toivomuksemme ja halumme voitaisiin toteuttaa, muutos tapahtuisi saman tien, rakkautemme ihmiskuntaa kohtaan on niin voimakas. Rakastamme teitä kaikkia todella suunnattomasti, mutta emme voi tehdä kaikkea hyväksenne ja puolestanne. Sama koskee tilannetta, kun ihmiset huutavat Jumalan puoleen, jotta olot muuttuisivat. Emme voi ottaa kaikkea pois. Meillä ei ole lupa puuttua elämän haasteisiin. Yksilön kasvusta riippuen meidän on säännösteltävä menetelmämme hänen haasteisiinsa sopiviksi. Jokainen on surullinen sydämessään, kun pyytää apua Isältä sanoen, "Minä uskon, uskon. Olen rukoillut ja rukoillut, eikä mitään tapahdu." Usein kuulemme nämä sanat. Ne koskettavat sieluamme ja tunnemme syvästi. Tunteemme ovat herkkiä, kun henkemme on kasvanut, ja kärsimme vuoksenne. Tietäkää että jos voisimme, tekisimme kaiken pyytämänne.

Kun olot painavat teidät maahan eivätkä muutu, se tarkoittaa että haaste on teidän. Siispä vyöttäkää itsenne, kuten Raamatussa sanotaan, ja ryhtykää rohkeasti taisteluun. Tämä on kova sana, mutta se on sanottava. Jos voisimme sanoa muulla tavalla, sanoisimme.

Jos koko ihmiskunta voisi rukoilla Jumalaa ja saada siten vaikeutensa heti poistetuksi, ei olisi mieltä tulla Maan päälle ollenkaan. Miksi sinun pitäisi tulla, jos vaikeudet voitaisiin poistaa? Niin kauan kuin elämää on ollut tällä planeetalla, ihmisen on täytynyt taistella ja ponnistella.

Mutta on ollut parempia aikoja, ja aina tulee olemaan. Taistelu ei ole jatkuvaa eivätkä vaikeudet ole pysyviä. Mutta joka vuosikymmenellä näyttää olevan massojen taistelu, ei yksilön, vaan massojen, niinkuin tänä päivänä jokaisen mieli on kääntynyt omaan suuntaansa. Meistä näyttää että jos jokainen teistä voisi saada tahtonsa läpi, olisi hyvin erilainen tarina kerrottavana monessa eri paikassa, koska ihmiset eivät ajattele samalla tavalla. Tiedätte eri poliittiset ryhmät ja tiedätte että te kaikki ajattelette politiikasta omalla tavallanne, ja niinpä näette tämän taistelun jokainen eri tavalla. Mielet lähettävät ulos ajatuksia, ajatukset menevät sinne tänne, ja jokainen haluaa asiat omalla tavallaan. Näettekö nyt vaikeutemme? Emme mitenkään voi antaa jokaiselle teistä, mitä haluatte. Jos sen tekisimme, maailma olisi kauheassa sekasorrossa. Tarkoituksemme on saattaa Maan ihmiset velvollisuuden tuntoon, tuntemaan ja käsittämään, että olette veljiä keskenänne. Taistelulla jonka nyt näette on tarkoituksensa. Kun ajattelette että se ei koskaan pääty, koska taistelu on jatkunut iät ja ajat läpi kaikkien sukupolvien, se ei tarkoita sitä, ettei se koskaan loppuisi, vaan ikuisesti kiihtyvää kamppailua täydellisyyttä kohti.

Teistä saattaa tuntua että maailma on pahempi kuin muina aikoina, mutta kun me katsomme sitä, emme ajattele niin. Ajattelemme että pahuus nousee eri aikoina, ja joskus se on suurempaa, täytyy myöntää. Mutta nykypäivän maailma on muuttumassa. Taisteluja on monia, mutta suuren taistelevan massan sisällä on muutoksen siemen. Siellä on ajatteleva vähemmistö joka on suunnannut silmänsä tulevaisuuteen, nostanut katseensa alkulähteeseen, ei pelkästään kutsuen Jumalaa, vaan ymmärtäen että olette kaikki veljiä. Nykyään on maailmassa monia, jotka pitävät ihmiskuntaa tasa-arvoisena. Heidän lukumääränsä on ehkä pieni, mutta kasvamassa. Monet heistä kurkottavat muiden puoleen kaivaten tuoda rauhaa, mutta rauhaa voimakkuudella, ei rauhaa heikkouden avulla. Kun sanon "rauhaa voimakkuudella", tarkoitan yksilön voimaa, ettei ole heikko, vaan käy esiin voimakkaasti ja vakaasti. Kun on rauha sydämessä, voi kohdata paljon ja melkein mitä tahansa. Silloin ymmärtää olevansa "Jumala sisällään", vaikkakin pienoiskoossa, ymmärtää olevansa kasvun tikapuilla nousemassa askel askeleelta täydellisyyttä kohti.

Tämä vähemmistö johtaa teidät sinne. Kun siis ponnistelet eteenpäin ystäviesi kanssa tai ystävän, perheesi tai ryhmäsi kanssa, muista että saatatte olla vähäisiä, mutta voimanne on suuri. Lukumääräisesti vähäinenkin joukko, kun se on hyvä, voi läpäistä pimeyden ja tuoda valoa. Se on voinut vaatia kamppailua, eikä pimeyden puhkaisu ole helppoa, mutta olen varma, että käsitätte, jokainen teistä, että olette onnistuneet auttamaan ainakin yhden ihmisen ymmärtämään, mistä on kysymys. Jos autat yhden ihmisen, hän auttaa jonkun toisen. Tämä auttaa jonkun muun ja niin edelleen.

Voima kasvaa ja muistakaa, olette yksilöitä ja yksilöinä tunnette muita. Valonne voi kasvaa maailmassa, valonne voi vuodattua pimeyteen ja jonakin päivänä huomaatte, että muutos on tapahtunut, Maan ilmapiiri on muuttunut. Se voi kestää kauan, mutta se tapahtuu. Maa on kokenut joitakin rauhan kausia. Silloin ihmiset tulevat hiukan liian huolettomiksi, rentoutuvat liikaa noina aikoina. Mutta se on lepoa ennen seuraavaa taistelua, koska Maan päällä on aina vallan kahvassa miehiä jotka ovat halujen riivaamia ja nuo halut koskevat omistamista, hallitsemista, käskemistä, kansan ja ihmiskunnan johdattelemista heidän haluamaansa suuntaan. Kun näet hallituksessa olevia miehiä ja moitit heitä väärinkäytöksistä, muista että heidän takanaan on muita, ja taas muita on näiden takana. Kukaan ei ole todella oma itsensä noissa tilanteissa, ei voi olla. Vaikka sinulla on ihanteita ja tiedät tämän, monet yrittävät masentaa sinut, ja samaa tapahtuu politiikassa. Oli maailman hallinto mikä tahansa, aina on miehiä jotka haluavat valtaa, mutta ei valtaa rakastaa teitä, vaan valtaa käyttää teitä omaksi hyödykseen tavoilla jotka tuovat heille tyydytystä.

Sinua siis hallitaan ja kuitenkin olet vapaa. Tämä on sisäsyntyistä, oma mielesi hallitsee sinua, tahtosi, halusi, kaipauksesi, samalla tavalla kuin maalliset hallitukset eivät ole koskaan rauhassa, koska niiden omat toimenpiteet saattavat ne vakaviin tilanteisiin. Näet samankaltaisuuden maallisen hallituksen ja itsesi välillä. Kuinka voit odottaa ulkopuolisten olojen olevan rauhanomaiset, jos itse et ole rauhallinen? Etkö tiedä, että miten alhaalla, siten ylhäällä, mitä on pienessä mittakaavassa, sitä on suuressakin? Kun katsot pientä vauvaa, näet miehen tai naisen, koska tulevaisuudessa pienokainen on kypsä täysikasvuinen ja osallistuu elämään täysivaltaisena. Pienestä alusta tulee suuri voima ja tieto. Niin täytyy olla, koska meidän täytyy oppia pikkuhiljaa edetessämme elämän läpi. Siten maailma toimii. Rotujen kypsyminen, ihmiskunnan kasvu,
ja teillä on nyt monia lahjoja tehdä elämänne yksinkertaiseksi. Mutta voimakasta levottomuutta esiintyy, koska elämä ei silti ole helppoa. Monella tapaa on helpompaa teknisesti, mutta elämää ei ole helpompaa elää, koska nyt olette maailman kansalaisia ja mielenne askartelee koko ihmiskunnan parissa, ei vain itsenne ja perheenne vaan kaikkien. Siitä murhe ja huoli. Samoin hallituksissa, ne eivät osaa ratkaista maidensa ongelmia. Mahdistaan riippuen ne ovat selkä seinää vasten. Nyt näette sen selvästi. Vaikeudet saartavat joka puolelta. Se on kuin labyrintti - kuinka sieltä pääsee pois? Monet ihmiset pitävät tätä taistelua omanaan, riippuen kotimaasta tietysti. Mutta sisällämme ovat samat taistelut, ponnistelut voittaa omat yksilölliset vaikeutemme, ja joskus olemme labyrintissä josta emme löydä ulospääsyä. Lopulta onnistumme yllätykseksemme. Sellaista on elämänne Maan päällä.

Ponnistelemme auttaaksemme teitä ja toivomme että selviydytte. Älkää ajatelko olevanne hylättyjä. Uskokaa että voimme auttaa ja että te voitte, teillä on voima valaista maailmanne. Pitäkää se aina johtotähtenänne. Teillä on suurempi voima kuin voitte käsittää. Muistakaa tämä aina. Sanon tämän aina uudelleen, koska haluan teidän muistavan että olette voimakkaita. Voitte luoda valon, ja valo on suorastaan välttämätön nykypäivän maailmassa. Joten pyydän teitä, kun teillä on hetki aikaa, lähettäkää valoa vaikeuksissa oleville kansoille, tehkää parhaanne auttaaksenne, silloin autatte meitä ponnisteluissamme. Te voitte tehdä sen jopa meitä paremmin, koska te olette täällä. Ajatuksenne ovat maallisella tasolla, voitte lähettää valon eteenpäin voimalla, ja se läpäisee nämä ihmiset, sillä ajatus, valo, voi matkustaa. Lähettäkää se ongelma-alueille ja näette tuloksen. Vakuutan teille että jos useammat ihmiset voisivat tehdä sen tällä tavalla, kohoamista tapahtuisi suurenmoisesti. Me tarvitsemme teitä, todella tarvitsemme. Te saatatte ajatella, että tarvitsette meitä, ja on se niinkin. Mutta mekin tarvitsemme teitä.

Miksi olet täällä? Olet täällä tullaksesi voimakkaammaksi ja kauniimmaksi olennoksi, jotta voit auttaa maailmaasi ja saattaa sen valoon. Jos niin ei olisi, mitä järkeä olemassaolossasi olisi? Pidä itseäsi lähettiläänä. Näe itsesi valon soturina. Älä koskaan unohda että olet valoa, ja kun nouset tikapuitasi, valosi tulee kirkkaammaksi askel askeleelta. Kuinka suureksi kykysi ja voimasi kasvavatkaan! Sinulla on velvollisuuksia, ja velvollisuutesi on auttaa tätä maailmaa ja veljiäsi, kuinka kaukaisia tai läheisiä he lienevätkään. Sinulla on vastuu ja velvollisuus, koska sinulla on tieto siitä, että olette todella yhtä. Monesti ulkoillessasi näet jonkun sieluraukan taakkoineen, sielusi itkee tuon onnettoman vuoksi ja sanot, "Hyvä Jumala, auta tuota ihmisparkaa." Tai tulet neitomme luo sanoen, "Näin erään naisen tänään." Näky on liikuttanut sinua. Jos voit liikuttua tällä tavalla ja tuntea myötätuntoa muita kohtaan, etkö ole Jumalasta? Olet Jumalasta, koska olet hyvä, koska toivot hyvää. Jos sinulla olisi kova, sivistyksen paaduttama sielu, et olisi ajatellut noin. Kulkisit ohi välittämättä hiukkaakaan. Joten joka kerta kun sinulla on näitä ystävällisiä ajatuksia ja säälit toisia toivoen heille apua, tiedä olevasi arvokas. Älä masenna ja halvenna itseäsi. Moni teistä ajattelee että täytyy tehdä suuria tekoja kasvaakseen. Asia ei ole niin. Ystävälliset ajatukset riittävät, pienet tapasi joita et pidä missään arvossa. Kun autat jonkun sokean kadun yli tehden sen, koska tunnet myötätuntoa häntä kohtaan, se on ystävällinen teko. Se on kasvua, ehkä pientä, mutta kasvua. Jos tahallisesti loukkaat toista, se on paha teko, ja putoat alaspäin tikkaillasi, se on näin yksinkertaista. Totuus on yksinkertainen. Moni teistä haluaa lukea lukemasta päästyään. Luet näitä artikkeleita ja kirjoja ja sanot, "Kuinka ihanaa!", mutta alatko toimia tuon ihanuuden mukaan? Et voi. Et voi tehdä näitä ihania asioita heti, et ehkä koskaan. Mutta voit olla ystävällinen yksilö ja voit toimia yksinkertaisesti. Henkisyys on yksinkertaista. Se ei ole suuria tekoja. Joidenkin ihmisten on oltava etulinjassa, tiedän sen, mutta ei kaikkien. Jotkut ihmiset voivat tehdä todella paljon omalla alueellaan. Omalla esimerkilläsi sytytät maailmaan valon. Todella. Ajattele sitä, omalla esimerkilläsi. Olet maailmassa, elät täällä, elät, hengität ja toimit. Jos sinulla on perhe, lapsesi tarkkailevat sinua, he tietävät sinusta enemmän kuin arvaatkaan. He oppivat esimerkkisi avulla. Olet vastuussa. Jos olet äiti, sinulla on suuri vastuu, ja jos olet isä, vastuusi ja velvoitteesi ovat myös suuret. Lapsesi katsovat sinua ja seuraavat esimerkkiäsi. Muut ihmisetkin tarkkailevat sinua ja sanovat, "Hän näyttää pärjäävän hyvin", ja katsovat nähdäkseen minkä vuoksi ja ehkä päättävät yrittää noudattaa esimerkkiäsi.

Etkö tiedä että sinulla on suuri vastuu? Kierrät radallasi tässä maailmassa ihan yhtä vaikuttavana kuin tähdet ja kuu. Ne näyttelevät osansa maailman näyttämöllä ja sinä omasi. Olet toimivia atomeja, kuten kaikki muukin. Oletko vähäisempi? Etkö voi toimia esimerkkinä? Etkö ole jumalainen olento? Jumaluutesi on sisälläsi. Et ole sylilapsi, olet vanha. Sinulla on ollut monia monia koettelemuksia ja kärsimyksiä monissa monissa elämissä jotka kaikki ovat osoittaneet sinulle, että olet erittäin kykenevä. Seuraavan kerran kun katsot peiliin, kysy itseltäsi, "Kuka minä olen?", ja jos voisit kuulla henkeä sisälläsi, kuulisit, "Olen mies/nainen. Mutta olen kaikki, olen luomakunta." Luomakunta, oletko koskaan ajatellut siten? Katsot tähtiä ja kuuta, kuun kasvua ja vähenemistä, ja aurinkoa rakastat. Olet kiitollinen kuulle öisin, kun voit nähdä paremmin pimeässä. Sinusta on hauskaa katsoa tähtiä jotka loistavat taivaalla ja tuikkivat valoaan. Ja pidät ihmisistä jotka ovat valoisia, rakastavia, jotka myös loistavat ja tuikkivat valoaan kuin tähdet. Oletko siis vähäisempi? Eikö sinullakin ole valo sisälläsi? Jos voisit nähdä selvänäkijän silmin, näkisit valon kehosi sisällä lähellä sydäntäsi. (Osoittaa keskelle rintakehää.) Tässä on valo. Tämä valo on sieluvalosi. Jos voisit nähdä henkisin silmin, näkisit sen loistavan. Se loistaa henkisyytesi mukaan. Joskus se on kymmensenttisen kokoinen ja sen ympärillä on pieniä säteitä. Säteet ovat merkki hengen kasvusta. Joskus näkyy vain pienen pieni tuikku tarkoittaen, että henkilö on alhainen. Joskus näkyy loistava, säteilevä valo tarkoittaen, että sielu on korkea. Jos voisit nähdä valosi, näkisit kuten minä nyt, ikäänkuin tähden tuikkimassa. Tähden tuikkimassa aurasi väriä.

Teissä on siis väri, ja valo sisällänne. Ettekö ole kauniita katsella? Kyllä. Olette väriä ja valoa. Tähdet tuikkivat taivaalla ja sinä täällä. Kun näemme valon tuikkivan rinnassasi, tiedämme tarkalleen, mitä olet saavuttanut henkisesti, millainen olet, miten ajattelet ja toimit ja mikä on terveydentilasi. Näemme teidät hyvin selkeästi. Joskus ajattelen että olisi hyvä, jos voisitte nähdä valonne, silloin teillä olisi mittari jolla arvioida itsenne. Se saattaisi kannustaa teitä. Mutta oletan että Suuri Luoja ajatteli että on parempi, ettemme voi nähdä sitä täällä, koska on ponnisteltava eteenpäin. Mutta vaikeuksissamme meillä on tämä valo ja väri ympärillämme, ellemme himmennä sitä epätoivolla. Tiedätte mitä silloin tapahtuu. Mutta kun olette rauhallisia, kuten tällä hetkellä, ja ihanan värisiä, ja valot ovat rauhallisia ja hehkuvia, tuntuu että jos tällä hetkellä on hiljaisuus, se hiljaisuus ja tyyneys voisi aikaansaada paljon. Jos jokainen teistä keskittää mielensä siihen, tällä nimenomaisella hetkellä, voisitte lähettää ulos valon, kuin säteen. Miksipä ei? Miksemme lähettäisi sekunnin tai kahden ajan valonsäteen, kuin majakan valon, keskuksesta läheltä sydäntänne? Tai mielestä, voitte siirtää sen sielusta mieleen, singota kuin majakan säteen matkaan, sen pitäisi olla helppoa. Lähettäkää se menemään halunne mukaan, kenelle tahansa, maailmalle yleensä, yksilöille, kenelle tai mille vain haluatte. Yhden pienen hetken ajan olemme hiljaa, keskitymme ja yritämme tehdä tämän ja auttaa maailmaa jossa elätte. Hiljaisuus.…………..

Olen varma että tunnette sisäistä rauhaa, sillä antamalla toisille saa itselle voimaa. Kaikki mitä teemme palaa tuhatkertaisena takaisin, jos olemme puhtaita ajatuksessamme vaikka vain hetken aikaa. Voitte tehdä tätä pitkin päivää, pysähtyä hetkeksi ja ajatella veljiänne jotka tarvitsevat teitä tuolla jossain. Yhdessä hetkessäkin on voima, jos se tehdään oikealla tavalla. Ajatelkaa kynttilää pimeydessä. Jos sytytät yhden kynttilän pimeään, on hämmästyttävää, kuinka paljon se valaisee ja tuo lohtua. Se on kuin majakka sillä hetkellä. Ajatelkaa siis, mitä olette nyt saaneet aikaan! Olette lähettäneet voimaa ja se vaikutti, vakuutan teille. Rukouksilla Jumalalle pyytäen että Jumala tekisi sen, ei ole samaa voimaa, koska anotte ettekä itse lähetä. Ymmärrättekö? Anoen te pyydätte, ette anna. Kun siis haluat auttaa itseäsi, älä anele tai rukoile. Tiedä että oppaasi tuo sinulle avun, jos suinkin mahdollista. Tiedä että se tulee, jos lähetät ajatuksesi tällä tavalla, "Opas, tarvitsen apua. Jos olen sen ansainnut, tiedän että saan sen." Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa että ymmärrät olevasi vastuussa. Jos olet ansainnut avun, saat sen varmasti. Ihmisille jotka eivät tiedä näistä asioista, joilla ei ole tietoa parantamisesta, kuntouttamisesta, oppaat tuovat parantajia, kun he ponnistelevat onnistuneesti ja edistyvät, ehkä meidät tai jotkut muut taivaista. Ihmisiä on parannettu heidän tietämättään. Ihmisiä jotka eivät usko Jumalaan on parannettu, koska he ovat siitä huolimatta hyviä ihmisiä. Kaikilla elämän alueilla on hyviä ihmisiä, kaikkien uskomusten piirissä on hyviä ihmisiä, ja jos ansaitsee parantumisen, se tapahtuu. Ei siis tarvitse omata tietoa. Monet ajattelevat että kun he lukevat tai meditoivat, se tuo henkistä kasvua. Ei, ei, ei. Se vain näyttää tietä.

Puhun teille ja joskus uskon että muistatte jotakin sanomastani, koska se tuntuu teistä oikealta. Erotatte sen osan ja se auttaa teitä, koska toimitte sen mukaan. Sama koskee lukemaanne tietoa. Jokin kohta jää mieleesi ja auttaa, koska muutat tapojasi, koska se on ollut sinulle oikein. Meditaatio auttaa olemaan hiljaa, joten sen avulla voi oppia hiljentämään mielen ja rauhoittumaan. Rauhoittuminen auttaa vaikeuksissa, koska pystyy näkemään selkeästi eikä mielen kuohuminen ja ryntäily häiritse. Kun voit olla hiljaa, olet nopeammin valmis ratkaisemaan ongelmasi. Kuten aiemminkin oli puhe, ymmärtäkää että olette yksilöitä omalla polullanne, näette maailman omalla yksilöllisellä tavallanne, kukin ponnistellen omalla tavallaan. Et ole naapurisi, lapsesi tai elämäntoverisi. Jokainen teistä näkee elämän henkisen kehityksensä mukaan, sen mukaan mitä tietoa ja mitä kokemuksia kunkin hengellä ja sisällä olevalla sielumuistilla on. Älä siis yritä olla puolisosi tai matki lapsiasi tai ystäviäsi. Älä yritä olla kuin muut.

Yritä elää tässä ja nyt, omana itsenäsi, voimakkaana itsenä, pelottomana, tietäen ettei mikään voi sinua vahingoittaa. Se on totta. Mikään ei voi sinua vahingoittaa, ellet päästä pelkoa sisääsi. Kun päästät pelon sydämeesi, saatat tuntea että kaikki on menetetty. Mutta niin ei koskaan ole, koska olet kokenut monia kohtaloita ja selvinnyt niistä. Eikö totta? Selviät vaikeudestasi ja ihmettelet, "Minä tein sen, mutta kuka olisi uskonut?" Katsot itseäsi todella onnellisena sillä hetkellä, koska olet saanut jotakin aikaan. Sinä kykenet, sinä voit tehdä paljon, jos muistat että sinulla on valo sisälläsi, että sisälläsi on Jumala, jumaluuden kipinä. Se on jokaisella.

Kun siis katsot naapuriasi, tiedä että hänessä on valo. Kaikki valot eivät ole samankokoisia tietenkään, ja sen suuruuden huomaat siitä miltä sinusta tuntuu hänen lähellään. Älä arvostele, älä tuomitse. Älä kiellä sitä että toinen ihminen on veljesi tai sisaresi. Tiedä että sinä itse olet ollut monissa paikoissa ja monilla alueilla, monissa maissa, jolloin muotosi on saattanut sortua torjunnan taakan alla, tai olet ehkä ollut hallitsija tai johtaja omaten jonkin verran valtaa, tai maanviljelijä, merimies, kirjanoppinut, kotirouva, mikä tahansa monista monista mahdollisuuksista. Pärjäsitkö aina hyvin? Luuletko että pystyit aina elämään elämäsi hyvin? Varmaan sinulla oli silloinkin vaikeuksia. Kaipa oli hauskaakin, naurua, hilpeyttä, iloa, surua, kaikkia tunteita, kaikkea mikä muovaa yksilöä. Kun on onnellinen ja tuntuu hurmaavalta, kun jotakin tapahtuu ja kaikki on miellyttävää. Etkö haluaisikin elää aina siinä tilassa? Kyllä vain, mutta se ei ole mahdollista. Pelkkää pilvipoutaa, pelkkää vesi- tai lumisadetta tai pelkkää auringonpaistetta aina vain kuumempana, koettuna yksilöllisen kehomme kautta, eikö se olisi ikävää olemista? Olet varmaan samaa mieltä? Kyllä.

Jos kaikki olisimme samanlaisia, ei olisi omia tapojaan ilmaista itseään, erilaisia ulkomuotoja, tapoja toimia ja käyttäytyä, kaikkia ihastuttavia tapoja. Kun katsoo ja rakastaa toinen toistaan, kun rakastat tuota henkilöä tai tätä ystävää, etkö ilahdu heidän läsnäolostaan, heidän erilaisuudestaan? Tietysti, sillä tästä on kysymys. Että kaikki saavutatte tämän tilan, jossa riemuitaan toinen toisistaan ja maailma voi olla paikka, missä ihmiset ovat vapaita. Siihen on vielä pitkä matka, mutta se lähestyy hitaasti ja varmasti. Maan päällä on monia ihmisiä joilla on tietoa ja jonka mukaan he ponnistelevat, ja te olette heidän joukossaan. Teille on osoitettu suunta. Se on hyvä suunta. Se auttaa ymmärtämään, että olet henki, sielu, ajatus ja keho. Että olet laajempi kokonaisuus, et pelkkä keho.

Tuo kokonaisyksilö on hyvin voimakas. Hämmästyisit, jos voisit nähdä mielesi, kun se ilmestyy henkimaailmaan nukkuessasi. Siellä mieli ottaa laajemman alan. Kun henki jättää kehon, se menee henkimaailmaan ja ilmestyy henkenä. Se nauttii ilmenemisestä henkenä ja maailmojemme tavoista ja voi käyttää mieltä tavalla joka ällistyttäisi sinut. Sillä on voimaa ja kykyä, se tarttuu kaikkeen näkemäänsä ja työskentelee sen parissa. Välillä se innostuu kovasti tietäessään tulevaisuutensa, sillä teissä olevat henget tietävät että tulevaisuus on teidän ja että jonakin päivänä olette maailmoissamme ja näette mitä olette saaneet aikaan ja millainen voima teillä on. Ja millainen voima teillä oli täällä, voima joka jäi käyttämättä.

Joskus hämmästelet itseäsi, kun voit tarttua ajatukseen, se tavoittaa kohteensa ja päädyt ajattelussasi alueille, joilla et ennen ole ollut. Ihmettelet, miksi mielesi vaeltaa sinne ja miten se tuli siihen pisteeseen. Se saattaa tarkoittaa että oppaasi opettaa sinua tai että sisälläsi oleva henki on saanut opetusta ja vie sinutkin sinne. Älä pidättele itseäsi, salli järkesi ottaa ohjat käsiinsä. Haluamme teidän käyttävän järkeänne. Emme halua teidän nielevän sanomaani purematta, haluamme teidän uskovan sen vasta, kun olette ajatelleet sitä. Ajattele aina ensin. Älä omaksu lukemaasi saman tien sanoen, että se on OK. Tutki sitä tarkasti, ajattele se läpikotaisin. Muista aina että vaikka sanat ovat kauniita, todellinen henkinen totuus on yksinkertainen, ja on hyvin vaikeaa rakastaa todellista henkistä elämää. Mutta olet vastuussa, olet henki ruumiissa, sinulla on sielu, sinulla on henkiruumis ja maallinen keho, henkinen mieli ja maallinen mieli ja molemmat oppivat koko ajan, henkinen ja maallinen. Muista tämä, et ole yksin. Teitä on kaksi, keho ja sen sisällä oleva henki. Et ole pelkästään valo tai sielu tai aura, sinulla on kaksi kehoa, maallinen ja sen henkinen vastakappale. Monilla on väärä käsitys tästä sisällä olevasta henkiruumiista. Jotkut kysyvät, "Tarkoitatko ettemme ole kuin pilveä?" Vastaan, "Ei, ei. Olemme kiinteää ainetta."

Selitänpä teille koko prosessin. Kuunnelkaa tarkkaavaisesti että ymmärrätte mitä kaikkea sisällätte. Sisällä oleva henki on samanlaisesta aineesta kuin ulkoinen kuori, iho. Se on hyvin kevyt, kun se on mukanasi. Hengellä ei ole sisäelimiä, mutta sillä on oma muoto ja aivot. Sillä on kasvot, hiukset, sormet, kynnet, varpaat, kaikki, mutta se on kevyempi kokoonpanoltaan, koska muuten se olisi raskas kantaa. Se on kevyempi kokonaisuus pelkästään siksi ettei siitä olisi vaivaa. Mutta kun nukut, henki jättää kehosi. Kun henki pääsee neljänteen ulottuvuuteen ympärilläsi - kaikkialla ympärilläsi on henkimaailma - heti kun henki jättää kehon ja tulee henkimaailmaan, se kiinteytyy. Silloin se on omassa ulottuvuudessaan ja elementissään. Sitten henki ponnistelee sumujen läpi jotka ovat Maan ympärillä. Melko lähellä on jonkin verran valoa, ja se on henkimaailma. Säädämme kehojen värähtelyt sille tasolle, minne olemme menossa. Jos henki seisoisi aivan lähelläsi, se näyttäisi identtiseltä kaksoseltasi. Se näyttäisi aivan samanlaiselta kuin sinä. Kaikki olisi samanlaista. Jos olisit hyvin henkinen ihminen, tai ponnistelisit yrittäen olla henkinen, ja olisit saavuttanut jonkin verran henkisyyttä, ja siitä riippuen kuinka paljon olisit sitä saavuttanut, henkesi tulisi nuoremmaksi. Joskus kun ihminen on hyvin vanha, nuori henki lähtee hänestä lopun tullen. Ei vanha vaan nuori, koska hän on tullut koko ajan henkisemmäksi, ja sitä mukaa kun saavutamme henkistä kasvua, henki tulee kauniimmaksi. Voitko ymmärtää tämän?

Näet nyt itsesi, istut siinä, sisälläsi on henki ja henki olet sinä itse. Mutta ei aivan, se on hassua, se olet sinä, mutta vastakkaisena. Henkesi voi kasvaa sinua pidemmälle, tai voit myötävaikuttaa henkesi taantumisessa. Sinulla on suuri vastuu hengestäsi. Jos henkesi on voimakas ja sinä heikko, se ponnistelee eteenpäin eikä ole kaltaisesi. Jos henki on heikko, se ehkä myötäilee ja seuraa ajatteluasi, mutta meille tulee monia joista näemme että heidän henkensä on voimakkaampi kuin he itse. Jos antaisit hengen auttaa kuunnellen sisäistä ääntäsi, se olisi todella hyväksi. Henkesi menee nukkuessasi henkimaailmaan sille alueelle jonka olet ansainnut juuri nyt. Näe siis itsesi menevän valon alueelle, koska näen useimpien teistä olevan valossa, luulen että kaikki ovat, jotkut kirkkaampia kuin toiset. Olette valossa, toden totta, mutta tietysti kaikki ovat eri tasoilla. Menet siihen paikkaan nukkuessasi. Oppaasi on joskus seurassasi ja usein olet suojelijasi kanssa. Hän ottaa sinut huomaansa, opettaa näyttämällä ihmisiä joita hän opettaa, jotta henkesi palaa paremmin tiedoin varustettuna, tiedoin joista on sinulle hyötyä. Hengelläsikin on vastuu, ei vain sinulla. Jos olet henkinen ihminen yrittäen tulla aina vain henkisemmäksi, henkesikin on sellainen. Monta kertaa kuulemme sisäisen hengen sanovan, "Kiitos, kiitos tästä ihanasta voimasta joka menee kehoni läpi. Kiitos tästä ihanasta tunteesta!" Kuulemme hengen äänen, koska olemme henkiä. Se on luonnollista, täysin luonnollista.

Kun asetut parannettavaksi, edessämme on kaksi, henkesi ja sinä itse. Joskus henki on vaikeuksissa ja sinä myös, ja meidän on käsiteltävä henki auttaaksemme sinua. Toteamme että kun henki on kunnossa, sinäkin paranet. Hengen on ponnisteltava sinun laillasi. Ole siis ystävällinen itsellesi ja hengellesi. Muista että sinulla on vastuu. Elämä olisi todella kummallista, ellei niin olisi. Pidät haasteesta silloin, kun tiedät pystyväsi siihen. On hauskaa saapua paikalle järjestelemään ja suorittamaan tarpeelliset toimenpiteet, kun on pätevä ja kykenevä, ja kuinka ihanaa on katsella työnsä tuloksia, kun kaikki on sujunut hyvin. Silloin nauttii olostaan, on onnellinen. Pääset pian myös ujoudesta ja epävarmuudesta aloittaessasi uutta työtä, suunnitelmaa tai uuden oppimista työssäsi. Olet ujo ja pelokas ja vapiset pari ensimmäistä viikkoa. Sitten ehkä toisella kuulla tuntuu jo hyvältä ja nautit olostasi. Ymmärrät että sinulla oli tarvittava kyky koko ajan, mutta pelkosi piti sen piilossa. Se oli sinulla odottaen vain esillepääsyä.

Siispä ensi kerralla kun olet onnellinen ja tyytyväinen itseesi, tiedä että siinä tilassa sinun tulisikin olla. Olemme tavallisesti onnellisia ja tyytyväisiä taivaissa. Mutta kerronpa teille että tunne häipyy todella nopeasti, kun huomaamme tehneemme virheitä. Mekin voimme tehdä virheitä. Kun olemme omassa paikassamme tyytyväisenä nauttien ystäviemme seurasta, todella hyvin onnellisena, ja kaikki on kaunista ja hyvää, ja meidät kutsutaankin tapaamaan jotakuta, miltä luulet meistä tuntuvan?

Sanommeko, "Selvä on! Matkaan vain!" Jos olen hyvin tyytyväisenä lekottelemassa tai kuuntelen musiikkia ja on pakko lähteä, sanon, "Voi ei!" Kyllä vain, sillä olen hyvin inhimillinen. Mutta minä lähden. Voimani voittaa sisäisen heikkouteni, ja voinhan aina palata ystävieni ja huvitusteni pariin. Kun saavun paikkaan missä voin auttaa, unohdan harmistumiseni, koska näen ihmisten vaikeudet. Sieluani kivistää heidän vuokseen ja unohdan itseni. Ymmärrättekö? Tekin teette sitä koko ajan, joka päivä. Teet sitä aina, kun sinua ei voi häiritä. Mutta jollakin tavalla ponnistelet eteenpäin ja teet tuota samaa. Ei kannata sulkea toisia ulkopuolelle vain koska tuntee sillä tavalla. Se on sisäistä itseämme, se on normaalia, se on inhimillistä. Mekin olemme hyvin inhimillisiä teidän laillanne. Saatamme olla henkiä, mutta olemme hyvin todellisia, todellisempia kuin te. Meidän ongelmamme onkin, että tunnemme voimakkaammin. Katsoessamme teitä sieluumme koskee joskus niin, että on pantava suoja, ettemme itkisi lakkaamatta. Ja kun olemme onnellisia, se on ylitsevuotavaa onnea. Kun laulamme, näyttelemme tai mitä tahansa teemmekin, siinä on voimaa.

Tiedät miltä tuntuu, kun tunnet myötätuntoa toista kohtaan ja sydäntäsi särkee hänen vuokseen. Jos tunne tuhatkertaistettaisiin, pystyisitkö kestämään sen? Et. Mutta kasvumme myötä sielumme ja voimamme kasvavat. Kestämme voimakkaammat tunteet, koska olemme vahvempia. Vakuutan teille että te kestätte ne myös aikanaan. Olette kaikki astuneet valoon vievälle polulle. Muistakaa aina että se mitä yritätte on hyvin yksinkertaista. Tekojen ja toiminnan yksinkertaisuutta. Mitä kylvää, sitä niittää. Se on totta maailmassanne ja se on totta meillä. Meidän on elettävä saman lain mukaan. Meidänkin on otettava siitä vaarin ja oltava alituisessa valppauden tilassa.

Kun ihmiset alemmilla alueilla tekevät toisilleen pahoja tekoja, ja näemme ihmiskunnan tässä alennustilassa, emme usko että he voivat tehdä sellaista. Kuinka syvä onkaan tunteemme noita ihmisiä kohtaan, surumme. Tietäisivätpä he myötätuntomme syvyyden, mutta he eivät ymmärrä, ja jos puhuttelemme heitä rakastavasti, he kiroavat ja sanovat, "Menkää pois, emme halua teitä tänne." Ette usko millä nimillä he meitä kutsuvat, mutta emme välitä, koska tiedämme että se johtuu heidän onnettomasta kurjuudestaan. Heidän tuskansa siinä puhuu. Kiivastuksissaanhan ihmiset sanovat sanoja joita eivät tarkoita ja jälkeenpäin surevat ja tuskittelevat niitä ja niiden seurauksia. Tavallisesti tuska syöksyy ulos näissä vihaisissa sanoissa ja ilmauksissa. Kun näemme näitä ihmisiä ja vaikka he ehkä vihaavat meitä, emme torju heitä. Panemme voimaa heihin ja kerromme sen heille. He vastaavat ehkä ilkeästi ja käskevät meidän mennä pois, mutta me emme mene. Palaamme uudelleen ja uudelleen, sillä meillä on lähes rajaton kärsivällisyys. Mutta tunteemme ovat äärimmäisen voimakkaita, koska rakastamme noita ihmisiä yhtä paljon kuin teitäkin. Tällaisia asioita opitte tulevaisuudessa.

Maailmoissamme tulet näkemään koko ihmiskunnan kirjon. Voit katsoa Maata ja nähdä sen tavallamme ja ajatukset ilmenneinä muotoina. Voitko kuvitella itsesi paikassa, josta katsot maapallon tiettyä aluetta täynnään sumua jonka seasta et näe itse Maata selvästi? Näet vain sumua kaiken yllä ja valopisteitä pilkottamassa sumun läpi. Siinä olette te, nuo valot. Muistakaa tämä, te olette nuo valot. Joissain kohdin näkyy suurempaa valoa. Ne ovat edistyvien valoja. Ja suuren sielun vielä suurempi valo voi näkyä ja vielä toinenkin. Lisäksi näkyy tummia läikkiä ilman valon häivää. Sellaisena Maa näkyy. Mutta muista, tässä sumussa on aina pieniä valopisteitä. Pieniä kynttilöitä palaa pimeydessä. Majakan valo leikkaa siellä täällä pimeyttä. Pyydän, olkaa majakoita. Kasvakaa pimeyttä valaiseviksi majakoiksi, jotta voima voi levitä ja tulla kaikkien käyttöön samalla tavalla kuin kerroin musiikin paisuvan taivaissa, värien nousevan ylös laajeten ja laskeutuen kaikkien ylle, hajoten pieniksi valo- ja värihiukkasiksi kaikkien ihmisten iloksi. He tuntevat musiikin kokonaisvaltaisesti ja kaikki tuo voima joka luotiin musiikin avulla uppoaa heihin. Mikään ei mene hukkaan. Jos valonne voi puhkaista pimeyden, se voi myös levitä ja palata takaisin. Se voi sataa ihmisveljienne ylle.

Lapseni, älkää siis pitäkö itseänne hyödyttöminä. Älkää koskaan pitäkö itseänne turhina. Nähkää aina itsenne luomisen osasina, osana kaikkea olevaista, joka näyttelee oman osansa luomisessa. Osana, joka voi heittää säteensä korkealle. Voimme nähdä teidät ja tiedämme missä sielut ovat. Tiedämme missä on valo. Tulemme luoksenne, näemme teidät. Jos tunnemme teidät, ajattelemme teitä ja tulemme. Sillä tavalla löydämme teidät - ja meidän on tultava sumujen läpi. Kun me neitomme kanssa työskentelevät tulemme, me tukehdumme. Todella. Me tukehdumme aluksi, kunnes mielemme pystyy hallitsemaan sumun. Se on kuin menisi öljyisen huoneen läpi, siltä meistä tuntuu. En tarkoita olevani sääliänne vailla, kerron vain, millaista se on. Siksi rukoilen teitä että sallisitte valojenne loistaa ja valaisisitte pimeyttä. Yksi henkilö voi tehdä paljon. Älkää vähätelkö itseänne ajatellen olevanne ei mitään, siitä on teille vain haittaa. Ihmiskunnalla on tämä tuhoisa taipumus: kuvitella itsensä ei minkään arvoiseksi, pitää itseään hyödyttömänä.

Älä näe itseäsi tällä tavalla. Pidä itseäsi Jumalana pienoiskoossa. Se on sanottu ennenkin. Valaistuneet tietävät että se on totta. Kun saavut henkimaailman ylempiin osiin, käsität kykysi. Näet mihin pystyt. Minä voin tehdä monia asioita, mutta täällä en tee niitä, koska minun on täytynyt alentaa värähtelyäni. Mutta jos olisit kanssani taivaissa, voisit nähdä että pystyn lähettämään ajatukseni kauas, että voin levittää valoni monille ihmisille ja vaikuttaa koko joukkoon kerralla ja he liikkuvat toivomusteni mukaan tietämättä minun heitä liikuttavan. He vain tuntevat sisällään ajatuksen mennä tiettyyn paikkaan kohtaamaan korkeampaa yksilöä joka antaa heille opetusta. He eivät vain tiedä, miten lähtöpäätöksen tekivät. Nyt saatat ajatella että se on manipulaatiota, mutta ei se ole sitä. Mitä muita keinoja meillä on? On oltava jokin keino kertoa massoille kerralla kokoontumisesta tiettyyn paikkaan. He voivat torjua sen. He voivat pyörtää ajatuksen, sillä se ei ole komennus, se on ajatus. Näetkö eron? Olisi mukavaa, jos he tulisivat, ja useimmiten niin tapahtuu, mutta jotkut eivät tule. Jotkut kääntyvät takaisin, kun ovat jo matkalla, sillä kaikki eivät halua kuunnella.

Voin vaikuttaa suureen ihmisjoukkoon ja pystyn heittämään valoni hyvinkin suuren ihmispaljouden päälle millä tahansa oman alueeni alapuolella olevalla alueella. Voin saada heidät tuntemaan olonsa paremmaksi ja ihmettelemään kokemaansa ihanaa rakkauden tunnetta. He kummastelevat mistä se tulee, koska se on teholtaan voimakkaampi kuin heidän oman alueensa tuntemukset. Teemme tätä, kun ihmiset tulevat surullisiksi ehkä kaivatessaan Maan ihmisiä. Jotkut ihmiset ovat hyvin surullisia, jos ja kun heidän rakkaansa Maan päällä ovat huonossa kunnossa ja itkevät lakkaamatta. Panemme siis heille tätä voimaa. Kuten näette, teemme monenmoisia asioita. Minä voin tehdä tätä, voin panna voimaa ison alueen ylle. Voin panna sitä myös teidän yllenne. Teen tätä, koska rakastan ihmiskuntaa. En sano, "Veljeni, miksi sälytätte tämän taakan harteilleni?", vaan, "Veljeni, olette hädässä, siispä tulen luoksenne." En ole aina asemissa omassa paikassani. Todellisuudessa olen siellä kovin harvoin. Saatan oleskella taivaiden korkeammilla alueilla jotka ovat oman tasoni alapuolella. En halua aina mennä omalle alueelleni, sieltä on liian vaikeaa lähteä pois. Asustelen alemmilla alueilla, missä on kuitenkin hyvin kaunista ja missä minulla on monia ystäviä. Työskentelen palvellen näitä ystäviä, heidän ystäviään ja ystävien ystäviä. Työmme on ryhmätyötä, näemme taivaiden ihmismassat yksilöistä koostuvina, kaikki omilla paikoillaan, niinkuin tekin olette täällä. Saatatte olla ryhmä, mutta olette ryhmä yksilöitä.

Mutta nyt olette kaikki yhteenliittyneinä, koska kuuntelette minua ja mielenne ovat täällä, voin ne tuntea. On kuin ajatusvirtoja tulisi minuun. Tunnen ne ja tunnen teidät. Olemme siis yhtä tällä hetkellä yhteisessä päämäärässämme. Olemme yhtä rakkauden suloisuudessa. Olemme yhtä sielussa, koska sielumme ovat tällä hetkellä yhtyneet. Huone on täynnä voimaa. Auranne sekoittuvat toisiinsa, näen sen. Kuin lamppuja olisi syttynyt niiden alle lähettäen valonsäteitä aurojenne läpi. Todella kaunis näky! Nähkää siis itsenne kauniina hehkuvana värinä joka kipinöi valonsäteitä. Näettekö itsenne tällä hetkellä kylpevän väreissä, vaaleanpunaisessa, sinisessä, vihreässä ja keltaisessa? Joitain peiniä eroavaisuuksia siellä täällä tarpeen mukaan tietysti, mutta kokonaisuutena ja kaikki yhdessä, me jotka olemme kokonaisuuden osia, me jotka olemme jumaluuden kipinöitä ja Jumala pienoiskoossa, kaikki olemme kohottaneet ajatuksemme korkeinta rakkauden huippua kohti, tuota Suurta Valoa kohti joka on suurin ja kirkkain, minne kukaan muu ei voi päästä. Suuri Ajatus, Suuri Voima, Suuri Tietoisuus ja Rakkaus, joka on itse täydellisyys. Olemme kaikki liitetyt yhteen, sillä missä me olemme, siellä on tuo valo.

Muistakaa tämä: missä me olemme, siellä on valo. Vaikka olisimme pimeydessä, valo on sisällämme, valo on ympärillämme ja yläpuolellamme. Meidät on valaistu. Emme ole pimeyttä, emme ole pelkoa, emme ole alhaisia, olemme Jumala pienoiskoossa. Olemme voimallisia, olemme Jumala. Olemme sitä osittain, mutta kaivaten jatkuvaa kasvua henkisyydessä, rakkaudessa ja antaumuksessa. Olemme kaikki tässä valon säteilyssä joka suodattuu meihin, jotta tuntisimme voiman ja tietäisimme olevamme todella siunattuja.

Meidät on liittänyt yhteen suurin rakkauden voima ja tällä hetkellä meidät on siunannut tieto siitä, että te ja minä olemme Isän lapsia, että meitä rakastetaan, olemme Hänen rakkaitaan. Jätän teidät tietäen, että tulevina päivinä teette kaikkenne tullaksenne kukin henkilökohtaisesti kauniimmaksi.

Hyvää päivän jatkoa.