Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
     Zareth        Opetukset ITakaisin


Alkuun10. Elämä henkimaailmassa

Hyvää iltapäivää ystäväni. Olen onnellinen, kun olen taas täällä. Olen ajatellut melko pitkään seuraavaa aihettamme ja puhunut siitä jo taivaissa, kun siellä on kaivattu tätä opetusta. Meidän täytyy monesti kerätä suuria joukkoja yhteen informaatiotilaisuuksiin. Kokoamme ne, jotka tarvitsevat juuri tätä erityisopetusta. Ajattelin, että pienin muutoksin voisin antaa saman tiedon teille. Toivon, että pidätte siitä.

Monesti maan päällä ihmiset ovat huolissaan tiedoistaan ja kun kuolevat, ihmettely jatkuu. He ovat ymmällään, kun näkevät olosuhteet, joita eivät luulleet olevan olemassa, ja pohtivat. Usein he lähestyvät henkilöitä, jotka voivat antaa tietoa. Sitä annetaan heti paikan päällä, niin sanoakseni. Mutta he eivät aina pysty käsittämään, vaan kyselevät ystäviltään ja tutuiltaan, jotka kertovat, mitä itse tietävät. Usein tarvitaan kuitenkin laajempaa selvitystä asioista.

Tavallisesti halutaan tietää tämä: "Luotiinko ihminen enkeliksi vai pelkästään edistymään ja katoamaan tyhjyyteen?" Koska tullessaan maailmaamme ihmiset ovat jälleen samanlaisia kuin ennenkin. Keho on muuttunut, mutta heillä on samat ajatukset - ja heillä on keho. He näyttävät hyvin samanlaisilta kuin ennen. Siispä he ajattelevat: "Taas ollaan oravanpyörässä." Käsittämättä täysin. He ajattelevat, että heidät luotiin pelkästään siirtymään ulottuvuudesta toiseen.

On hyvin vaikeaa, kun kuolee, ymmärtää eroavaisuudet ja muutos. Jos menette uuteen maahan, ette edes vilkaise itseänne, koska oletatte olevanne samoja kuin ennenkin, mutta kun menette kuoleman siirtymävaiheen läpi, odotatte olevanne muuttuneita. Mutta mikään ei ole muuttunut - kehonne hiukan - lukuunottamatta ympäristöä ja lakeja. Lait, jotka on opittava, ovat murskaavia aluksi, koska siellä ajatellessasi näet ajatuksesi. Täällä ajatuksesi ovat piilossa, mutta siellä näet ne edessäsi. Harvoin haluaisit edessäsi olevan tietävän, mitä ajattelet. Ajatelkaa, kuinka järkyttävää olisi, jos jokainen tietäisi, mitä mielessänne liikkuu. Siksi ponnistelemme teidän jokaisen kanssa, että ette arvostelisi. Miksette kitkisi sitä tapaa olemuksestanne jo nyt maan päällä? Kun se täytyy tehdä hengen valtakunnissa, se on paljon vaikeampaa.

Näin sanon taivaissa: "Täällä nyt olemme. Teidän ei tarvitse tehdä työtä niinkuin maan päällä. Monet ovatkin hemmotelleet itseään, eläneet jouten, nauttineet elämästään jatkuvalla lomalla." Emme painosta ihmisiä yrittämään mitään. Monet luulevat, että täytyy alkaa käyttää ominaisuuksiaan, tietojaan, kykyjään. Ei. Teillä on vapaa tahto maan päällä, ei täydellisesti, mutta tiettyyn rajaan saakka. Samoin siellä, voitte käyttää aikanne, miten haluatte. Nyt ymmärrätte, missä tulee vaikeuksia. Käytätte päivänne miten haluatte. Tunnette ihmisiä, jotka haluavat kuluttaa päivänsä laiskotellen. Jotkut taas ovat hyvin tarmokkaita. Olemme kaikki kovin erilaisia. Voitte jo nähdä itsenne, jos annatte mielenne mennä eteenpäin. Odotamme teidän jonkin aikaa tutkivan, opettelemaan matkustamaan, oppimaan elämään. En ole ihan varma, tietävätkö kaikki, että taivaissa matkustamisen tapa on "ajattele, missä ja kenen kanssa haluaisit olla", ja salamana olet siellä. Ihminen näkee valon välähdyksen, siinä kaikki. Maailmanne säästyisi paljolta vaivalta, jos täälläkin olisi samanlaista. Teillä ei olisi niin vakavia saastumisongelmia. Joka tapauksessa se on matkustustapamme. Monet ovat hyvin epäluuloisia aluksi, mutta kokeiltuaan ovat tyytyväisiä. Se on puhtaasti mentaalinen maailma ja siitä aiheutuu haittoja aluksi. Mutta kun on päässyt jyvälle, seuraa keksimisen ilo, jos on minkäänasteisessa valossa. Emme puhu harmaista alueista, pimeydestä ja kauheasta pimeästä. Puhumme valon asteista. Oletamme, että ihmiset ovat siellä.

Kun olento saapuu näihin oloihin, hän on hämillään. Olette kovin onnekkaita, kun saatte tätä tietoa, koska olette tietyssä määrin jo valmistautuneita muutokseen. Jokaisella alueella on johtajansa. Hän ei ole johtaja siinä mielessä, kuin ajattelette maan päällä. Hän ei käytä valtaa vahingollisesti. Hän on pelkästään organisaattori, mutta korkeampi olento kuin hänen alaisuudessaan olevalla alueella asuvat. Hän on yleensä kauniilla kukkulalla. Hän on tällä kukkulalla siksi, että hänen asunnostaan lähtevä voima voi säteillä joka suuntaan ihmisten ylle majakan tapaan. Kun kuka tahansa hänen alueellaan tarvitsee apua, valonsäteet suuntautuvat hänelle suuremmalla teholla. Hänen luutnanttinsa tiedottavat hänelle kaikesta, kun taas luutnanteille tulee tieto alempana olevilta aina alueen alimmalta tasolta asti. Se ei ole aina tasanko, mutta käytämme tällaista kuvakieltä. Heillä on oma rakastava Isä. Hän on hyvin perillä kaikesta, mitä tapahtuu hänen alueellaan. Hän tarkkailee isällisesti kaikkea. Kun ihminen ajattelee: "Olen väsynyt tähän joutilaisuuteen, haluaisin muutosta elämääni", hyvin pian joku lähestyy häntä, alkaa opettaa ja näyttää, kuinka hän voi auttaa itseään olemaan vähemmän ikävystyt. Hänelle opetetaan, kuinka hän voi auttaa toisia.

Ensin meidän täytyy tarkastella henkilöä, joka haluaa muuttua. Jokainen yksilö on eri tavalla lahjakas. Kun saavutte valtakuntiimme, meidän täytyy olla varmoja, ettemme saata teitä väärälle uralle. Tarkastelemme ja valitsemme hyvin huolellisesti, mikä on sopivin vaihtoehto. Muistakaa, että tämä on taivas eikä maa, missä voi joutua helposti väärille raiteille. Sitten annetaan valmistavaa tietoa. Myöhemmin heistä muodostuu aloitteleva ryhmä. Silloin heidän kasvunsa alkaa. Askel askeleelta he menevät eteenpäin. Jos he olivat ystävällisiä, kun viettivät lomaansa, he pääsivät myös silloin eteenpäin, niinkuin tapahtuu myös maan päällä, kun olette ystävällisiä, todella hyviä toisillenne. Sillä tavalla alkaa opetus. Se on samanlaista jokaisen sielun kohdalla.

Lasten kohdalla myös, kohtelemme jokaista lasta yksilönä. Häntä opetetaan yksilöllisesti. Emme pane heitä luokkahuoneeseen oppimaan. Katsomme jokaista lasta ja hänen tarpeitaan ja etenemme hänen lähtökohdistaan. Meillä on runsaasti auttamishaluisia sieluja. Ette voi toimia näin maan päällä, koska teiltä puuttuu tarvittava henkilökunta jokaista lasta varten. Mutta se on ihannemenetelmä. Ei teillä myöskään ole henkilöitä, jotka osaisivat "lukea" lasta ja nähdä hänen kykynsä ja tarpeensa. Jos näin tehtäisiin, useammat aikuiset olisivat onnellisia, koska olisivat oikeilla paikoillaan.

Nämä ihmiset ovat edessäni. He ovat saapuneet ja huomanneet elävänsä lähes samanlaista elämää kuin ennenkin, paitsi että ovat kuin lomalla. Sitten alan opettaa. "Kun olitte maan päällä ja kuuluitte johonkin katsantokantaan, katoliseen, protestanttiseen, juutalaiseen, Muhammedin uskoiseen, mihin tahansa sirpaleryhmään, teille opetettiin tietyn tavan mukaan, mutta nyt huomaatte, että vaikka jokin opetus oli oikein, kokonaisuus on erilaista, koska ette näe Nasaretilaista, Jumalaa, Allahia tai mitä nimeä käytittekään Suuresta Rakkauden ja Täydellisyyden Voimasta." Tässä kohden jokainen erehtyy. Jokaisella ajattelun valtaväylällä odotetaan, että nähdään Se Suurin, meidän kaikkien Isä. Joissakin uskonnoissa Intiassa opetetaan, että miehet pääsevät kauniiden naisten pariin, jotka tekevät heidät onnellisiksi. He pettyvät tietysti surkeasti. Voitte nähdä nämä ihmiset, kuinka murtuneita he ovat. Heillä piti olla loppumatonta mielihyvää. Mutta kaikki huomaavat myös, että mielihyvän aiheitakin on ja erittäin miellyttäviä. Kenenkään ei tarvitse pelätä, että valtakuntamme kieltäisi heiltä mitään. On paljon mikä antaa iloa ja mielihyvää. Mielenne on paljon voimakkaampi saamaan kaiken tiedossanne olevan. Pystytte saamaan aikaan enemmän, kuin koskaan osasitte uneksia. Lahjakkuuden muoto, joka teillä oli maan päällä, säilyy ikuisesti. Se laajenee ja kasvaa ja parhaimmat mestarit ovat opettamassa lisää. Teitä ei haittaa rahan puute. Tarvitsette vain halun ja kaipauksen, todella vilpittömästi. Mestarit osaavat tietysti myös lukea ajatuksenne ja tietävät, ketkä ovat vilpittömästi tietoa janoavia sieluja. Nämä asiat odottavat teitä. Nyt takaisin heihin, joiden kanssa olen ollut.

He ovat kohdanneet nämä asiat. Mutta he ovat ymmällään. "Miksi on näin? Miksi meille ei kerrottu maan päällä?" Ensiksi sanon: "Oletteko onnettomia? Miltä teistä tuntuisi, jos olisitte Nasaretilaisen tai Suuren Luojan edessä?" Kerron heille, että he olivat Suuren Luojan edessä maan päällä, mutta eivät nähneet Häntä. He näkivät Jumalan tai Rakkauden Voiman, Suuren Luojan kaikessa ympärillään maan päällä. Auringon laskussa ja nousussa, valtamerissä, vuorissa, autiomaissa, pensaissa, puissa, kukissa, lapsissa ja aikuisissa, kaikessa luodussa, kaikessa mitä teette, kaikissa lahjoissanne, ihan jokaisessa olemuksenne puolessa, kaikessa mihin luotte silmänne, hyvään, pahaan ja keskinkertaiseen, valoon ja varjoon, pimeyteen, sateeseen, lumeen, ukkoseen, salamaan. Kaikki on lain alaista. Laki on luotu aikojen alussa. Olette eläneet monia monituisia elämiä lukemattomin tilantein. Kaikissa näissä elämissä olette nähneet saman luomakunnan. Olette nähneet taivaan, yön, tähdet. Olette nähneet ihmiskunnan ja eläimet. Olette olleet kameleiden kanssa, olette olleet elefanttien, leijonien ja kaikenlaisten luotujen kanssa. Olette olleet luomakunnan vaikutuksessa monet aikakaudet. Täällä olette myös jälleen kerran, mutta olette unohtaneet. Taaskin näette edessänne Isän luomistyön. Se on ympärillänne. Näette sen taivaassa yläpuolellanne. Siinä ei ole pilviä paitsi alemmilla alueilla. Mutta nyt olemme valossa. Olemme kolmannessa ulottuvuudessa, missä näyttää kesäpäivältä, aivan ihanalta. On puhdasta ja kaunista, mutta silti ei olla taivaan korkeimmilla alueilla. Kaukana siitä. Joka tapauksessa on ihanan kaunista. Vie pitkähkön ajan ansaita oikeus olla kolmannessa asteessa. Siellä näette sinisen ja Isän valon säteilevän kaikkialle, lempeästi, pehmeästi. Mikä on tämä, jonka tunnemme? Pehmeä tuulen vire, miellyttävä ja lempeä. Se on Jumalan rakkaus, joka pyyhkii yli alueen. Se on Jumala, joka antaa elämän edellytykset. Kaikki näkemänne kukat ja puut ja vesi, kaikki antavat teille energiansa. Te jaatte tämän runsauden. Kaikki ylistää Jumalaa omalla ihanuudellaan.

Oletteko koskaan ajatelleet, että ylistätte Jumalaa omalla ihanuudellanne? Kukka, puu, te, kuka tahansa. Ylistätte Jumalaa. Ettekö ole ihmeellinen luomus? Tuollainen ihmeellinen kone! Taivaissa olemme yhä luomus, keho. Se on ihmeellinen. Siispä sanon: "Ettekö ole tyytyväisiä tähän?" Totta kai he ovat. Mutta he murehtivat, että heitä on petetty, että kaikki on kummallisesti erilaista, kuin he uskoivat. Olen kertonut teille, kuinka Nasaretilainen ilmestyy yläilmoihin opettamaan ihmisille, että hän ei ole kaikkein korkein. Ymmärrätte nyt, miksi hänen on se tehtävä. Koska he ihmettelevät, missä hän on, saavatko koskaan nähdä häntä tai ovatko koskaan Isän lähellä. Puhun nyt kristityistä.

Tietenkään he eivät ymmärrä. Kerron heille, että he todella näkevät Isän. Sanon, että Isä on minussa. Olen edessänne, minulla on hiukan laajemmat tiedot, olen kasvanut hiukan teitä enemmän. Olen jonkin matkaa teitä edellä ja tiedän, kuinka kauniita ovat ylempänä olevat tasot. Teidän täytyy kulkea askel askeleelta niitä kohti oman yritteliäisyytenne avulla. Noissa askelissa kasvatte lähemmäksi ja lähemmäksi, kauniimmaksi ja kauniimmaksi, tulette tuntemaan enemmän ja enemmän rakkauden läheisyyttä. Se tulee aina vain voimakkaammaksi, kun etenette. Voitteko nähdä tämän ihanuuden mielikuvituksessanne? Maailma kauniina kesäpäivänä, kun kaikki on säteilevää ja kirkasta, puutarhanne täynnä kukkia, vuoret kylpevät auringossa ja taivas on sininen. Saatteko siitä kuvan silmienne eteen?

Teitä on valmistettu siihen. Teillä on se jo jossain määrin. Voin vakuuttaa teille, että se on ylivertainen kokemus. Siksi myös ihmiset, jotka ovat lähempänä maata, tulevat surullisiksi, kun heille kerrotaan, että heidän täytyy palata. Mekin suremme heidän puolestaan. Kun menette öisin ansaitsemallenne alueelle, olette onnellisia ne lyhyet tunnit. Silloinkaan ette haluaisi tulla takaisin. Siksi se on teiltä salattu. Se on samanlaista, kun menette lomalle ja jos siellä on ihanaa, ette haluaisi palata lainkaan. Mutta henkenne tietää, että palattava on. Elämänne on todellakin lyhyt, eikä kestä kovin kauan, kun tulette takaisin. Moni ajattelee, eikö päivä koskaan pääty? Mutta se on vain mieliala. Sama mieliala on monella taivaissa. Mutta kun ihminen pääsee Kesämaahan, josta nyt puhun, elämä on hyvin miellyttävää. Ihmiset ovat täysin tyytyväisiä. He viettävät päivänsä ystäviensä parissa tutkien ja tutustuen, alussa ihmetellen. Opettajat ylemmiltä tasoilta tulevat opettamaan, kun tarve siihen on syntynyt. Kaikki tuntevat hengessään halun mennä tietylle alueelle ja huomaavat, että muutkin kääntävät kulkunsa sinne. Johtaja lähettää säteensä, se iskee mieliin antaen viestin: "Mene tiettyyn paikkaan." Siksi he menevät. Eikö ole ihmeellinen maailma? He kääntävät suuntaansa, ja opetus alkaa.

Opettaja saapuu pystytetylle korokkeelle, jonka ympärillä ihmiset ovat. He voivat olla lähellä tai hajallaan, ei ole väliä, he kuulevat silti, koska opetus kuuluu mielessä. Ilmestyn ensin oman valtakuntani valossa ja vähitellen laskeudun heidän eteensä. He näkevät minut kauniisti valaistuna omalta alueeltani käsin, jotta he suhtautuisivat kunnioittavasti ja kuuntelisivat sanojani. Se on tarpeen, sillä olemme huomanneet, että jos he pitävät meitä itsensä kaltaisina, he eivät juuri kuuntele. Sitten aloitan ja ajatukseni lähtevät mielestäni. En käytä sanoja, koska jotkut ovat erikielisiä. Kaikki vain kuulevat opetuksen mielessään ja näkevät kuin valkokankaalla kaiken, mitä tarkoitan. He kuulevat, että ihmiskunnalla on monissa eri tilanteissa ollut mahdollisuus käsittää, että he ovat henkiä ja asuvat taivaissa. Läpi ihmiskunnan olemassaolon on aina ollut selvänäkijöitä. Monella on ollut se tieto, mutta he ovat sulkeneet mielensä ja ajatelleet, että se on erehdys. Monilla täälläkin on ollut mahdollisuus oppia ystävän tai ystävien kautta, silti olette sen kieltäneet. Mutta nyt huomaatte, että se on totta, koska näen teidät, ja olen teitä korkeampi, vaikken olekaan Nasaretilainen tai Jumala. Mutta olen Jumala osittain, kuten tekin. Sanon sen heille, koska he ovat tasolla, jossa heillä on Jumala sisällään jossain määrin, ja selitän sitten, kuinka paljon. Kerron heille, että kun he etenevät, tämä yhteys Isään kasvaa koko ajan. Heistä voi tulla yhtä säteileviä, kuin minä olen heidän edessään.

Avatkaa silmänne, katsokaa ympärillenne ja näette Jumalan. Samoin oli maan päällä, kun katsoitte kauneutta ja ihailitte, samaa teette täällä. Maan päällä katsoitte Jumalaa ja vieläkin katsotte Jumalaa. Jumala ei ole henkilöitynyt jumaluus. Jumala on Rakkauden Voima, Suuri Tietoisuus. Kuinka ihanaa! Me, jotka näemme ja opimme luomista, ihailemme ja nöyrrymme. Siksi ne meistä, jotka ovat korkealla, ovat nöyriä. Kuinka nöyriä tosiaan, kun tieto selitetään meille ja näemme Suuren Suunnitelman. Tunne on: "Mikä Tietoisuus!" Mikä mieli ajatteli ja loi! Kun näet tähdet, auringon ja kuun, kun näet planeettasi, kuinka ihmeellistä! Montako kertaa olet kysynyt itseltäsi, miten ne syntyivät?

Vasta kun olet kaukana ylempänä, asia selvitetään sinulle. Taivaissa olevat saavat tiedon vähitellen. Emme anna tietoa alhaisille olennoille, koska pahat ihmiset käyttäisivät väärin tietoa luomisesta. Meidän täytyy olla erittäin varovaisia, kenelle uskomme tietomme. Tämä näkyy maan päällä. Sanon heille: "Kun olitte siellä, näitte ihmisen ja kuinka hän käytti väärin hänelle paljastettua teknistä tietoa." Tietoa olisi voinut käyttää ihmiskunnan hyväksi. Mutta ahneet ja vaikutusvaltaiset ihmiset käyttävät tiedon omiin alhaisiin tarkoituksiinsa. Näitte, kuinka maailmanne kärsi sen vuoksi.

Ymmärrätte nyt, miksi emme voi antaa teille tietoa luomisesta, ennenkuin olette ansainneet siihen oikeuden. Mutta kerron teille, ystäväni, että kun todella saatte tiedon, olette nöyrempiä kuin koskaan ennen. Maan päällä olette usein pöyhkeitä, täynnä omaa ylpeyttänne. Odottakaa, kun huomaatte olevanne vain hiekan jyvänen. Teillä on tietoa, mutta on olemassa Suuri Tietoisuus, joka loi hiekan, tuon hiekan jyvän, sinut ja minut. Tietäkää, että kuluu pitkän pitkä aika, ennenkuin teille selviää, millainen tuo Tietoisuus on. Tavallisesti kuuluu syvä huokaus ihmisten joukosta, kun he selittäessäni ymmärtävät, etteivät näe Isää. Miten he voisivatkaan? Kun ajattelette kaikkea luotua ja mieltä, joka loi sen, tunnetteko nöyryyttä? Miten voisitte olla sellaisen Voiman edessä, sellaisen Rakkauden ja Ymmärtämyksen edessä?

Nyt ymmärrätte, miksi Nasaretilainen oli vain yksi monista maapallon opettajista ja miksi niin monia opetuksia levitetään. Ne antavat tietoa Jumalasta siellä, missä se otetaan vastaan. Kuinka monta opettajaa on ollut, joiden opetus on suodattunut läpi koko ihmiskunnan? On todella hämmästyttävää, miten kristinusko on levinnyt, samoin buddhismi ja muut. Tiedätte, kuinka kaikilla näillä opettajilla on ollut paljon oppilaita ja kuinka ihminen tappaa uskontonsa vuoksi. Eikö se näy tänäkin päivänä? Henkimaailmassa olevat säästyvät tältä. He ovat säästyneet tämän ajan luotaantyöntävältä kauheudelta maapallolla. Mutta he ovat kokeneet jotain samantapaista toisina aikoina. Selitän heille, että he eivät voi olla Jumalan edessä. Mutta he voivat olla Nasaretilaisen ja hänen veljiensä edessä ja niiden veljien, jotka ovat heidän yläpuolellaan ja taas niiden yläpuolella. Me, jotka olemme ylhäällä, rakastamme teitä ja laskeudumme - niin monet meistä - auttamaan teitä. Jos vain voisitte nähdä, kuinka monet meistä laskeutuvat maahan auttamaan veljiänne siellä, sanon heille. Hämmästyisitte todella. Emme hylkää maata pahojen ihmisten käsiin. Yritämme yrittämästä päästyämme pelastaa teidät. Maassa on kauheita tilanteita. Näette yhden sellaisen Iranissa. Käsitätte varmaan, kuinka vaikeaa meidän on päästä ajatusyhteyteen tuon kansanpaljouden kanssa. Voisitteko nähdä suuret henkijoukot yrittämässä kaikin keinoin päästä raivostuneisiin mieliin? Meidän on odotettava, että ne ovat hiljaisempia ja yritettävä sitten. Mikä tilanne! Siinä näette kansan, joka menee taaksepäin. He ajautuvat kansalaissotaan. Mies, jonka oletetaan olevan Jumalan palvelija, ajaa kansalaisensa sotaan. Missä on Jumala siinä miehessä?

Olemme tietoisia. Me tiedämme. Ja tietomme vuoksi olemme surullisia. Yritimme ehkäistä tapahtunutta, mutta on todella monia, ei pelkästään sen rodun piiristä, jotka ovat päättäneet tuhota sen kansakunnan. Muiden kansojen ahneita miehiä...

Jos asuisitte Iranissa nyt, näkisitte kuinka ihmiset ovat täynnä pelkoa. Tekin olisitte, jos olisitte herkkiä ja voisitte nähdä mitä tapahtuu. Yrittäisitte paeta. Aina ei voi paeta, on jäätävä ja terästäydyttävä kestämään, yritettävä olla vahva kauheuden keskellä.

Tällä tavalla meidän on selitettävä taivaissa. On tällaisia suostuttelutilanteita, mutta lopulta asia menee läpi, niinkuin nytkin. Olla Isän kanssa rakkaudessa ja puhtaudessa, Nasaretilaisen ja muiden opettajien kanssa, se on kaipauksenne. Se on luonnollinen halu, koska teille on niin opetettu. Mutta sanon siellä: "Eikö ole kaunista? Eikö teillä ole opettajia, jotka auttavat teitä? Eikö Jumala ole keskellänne?" Tietysti on, samoin maan päällä.

Olen siellä samalla tavalla, kuin teidän kanssanne. Lopulta pitkän taivuttelun jälkeen tyytyväisyys valtaa heidät. Seuraava alue on Itsensä Tiedostamisen alue. Kestää todella kauan saavuttaa alue, jossa käsittää kuka ja mitä on, näkee itsensä selvästi ja ehdottomasti ja jossa ei voi enää kätkeytyä tai pettää itseään, vaan näkee jokaisen olemuksensa puolen. Kaikki selviää. Tällä alueella alat nähdä, ettet ole vielä Jumalainen. Täällä viimeistään näet ilman epäilyksen häivää, että et ole täysin kaunis. Näet itsesi selvästi ja tiedät, mitä sinun pitää oppia ja mitä karsia olemuksestasi. Mutta sinulla on tieto ja ymmärrys. Tiedät tarkalleen, mitä voit tehdä. Ego ei enää ole haittaamassa. Enää et voi pettää itseäsi, koska näet puhtaasti ja kirkkaasti. Tiedostat Itsesi sille nimetyllä alueella. Sellainen taso on erittäin hyvä saavuttaa, koska puhdistut omasta egostasi. Se on erittäin hyvä asia.

Itsensä Tiedostamisen alueella aletaan harjoitella maan ihmisten oppaiksi. Siellä ja yläpuolella olevalla alueella aloitetaan oppaiden koulutus. Sieltä oppaanne tavallisesti tulevat tai viidenneltä tasolta. Paljon ylemmiltä alueilta ei tavallisesti tulla maan päälle, paitsi jos - kuten minulla - on jokin tärkeä tehtävä, opettaa ihmiskuntaa. Maailmaanne tuleminen on meille hyvin vaikeaa. Kuitenkin teemme sen, koska rakastamme teitä, emme mistään muusta syystä. Rakkaudestamme syntyy halu antaa teille tietoa, jotta voitte auttaa itse itseänne. En askeltakaan voi auttaa teitä eteenpäin, jos ette itse yritä. Voin näyttää teille tien, mutta en kulkea sitä puolestanne. Sama koskee kaikkea tietoa. Voitte lukea kirjoja kyllästymiseen asti. Voitte lukea tätä Filosofia ja tuota Filosofia ja pohtia. Voitte miettiä, onko tämä tai tuo oikeassa. Tavallisesti tunnette sisällänne, kun joku on oikeassa.

Tiedon varassa on toimittava. Avain toimintaan on yksinkertaisuus. Monet eivät arvosta yksinkertaisuutta, vaan haluavat, että totuus salataan, jotta eivät olisi vastuussa teoistaan. Monet haluavat, että heille heitetään sanoja, joita eivät ymmärrä. Heidät on menetetty. Kuten eräs rouva sanoi kerran meediollemme: "En halua enää kirjasianne, koska olisin vastuussa niissä annetusta tiedosta." Hän ymmärsi, mutta kieltäytyi tiedosta. Hän ei halunnut tietää, koska ei halunnut ponnistella.

Mitä teidän mielestänne tapahtuu sellaiselle ihmiselle taivaissa? Mitä hän näkee? Mitä hän saa? Kerrotaanko hänelle, että hänellä oli mahdollisuus, mutta kieltäytyi siitä? Kyllä. Tiedämme hänestä kaiken, voimmehan lukea jokaista sielua, koska olemme ylempänä. Emme tee sitä ilman ystävällisyyttä, muistakaa se, vaan rakkaudella. Samanlaisia ihmisiä on paljon tulossa valtakuntiimme. Heillä on ollut mahdollisuus, mutta he eivät ole tosissaan sitä halunneet. He haluavat elää itsekkäästi, eivät halua ponnistella. He nauttivat elämästä sellaisenaan. He eivät myöskään edisty. Mutta sielu, joka ilman tietoakin on ystävällinen ja rakastava lähimmäisiään kohtaan, perhettään tai muita kohtaan, elää Jumalan Lain mukaan, Rakkauden Lain mukaan. Älkää ajatelko, että poljette paikallanne, jos ette ole palvelutyössä. Joka elämänne hetki elätte antaen. Toden totta. Jos olette vaimo tai äiti, annatte jatkuvasti. Teidän on kulutettava energianne perheellenne. Jos teette sen rakastaen, se on hyvä. On testi, koetus, kasvattaa lapsia ja elää vaikeiden ihmisten kanssa. Ajattelette ehkä, että yksinkertaisesti vain kasvatatte lapsianne tai teillä on vaikeaa ikääntyneen vanhempanne tai muun sukulaisen kanssa tai naapureiden kanssa. Sukulaiset tuottavat vaikeuksia. Ette pidä sitä haasteenanne, mutta syntymästänne lähtien kuljette polkuanne. Se on haasteenne. Kun ihminen ottaa elämänkumppanin, hän ottaa vastaan suurimman haasteen maan päällä. Tiedätte sen. Tiedätte, koska te ja kumppaninne olette molemmat yksilöitä, ja vaikka saatatte rakastaa toisianne, teidän on silti opittava tulemaan toimeen keskenänne elämän jokaisena päivänä. "Kauhistus, tämä ei ole tuntemani mies/nainen! Kuinka hän saattoi sanoa sellaista? Kuinka hän saattoi tehdä noin?" Huomaatte, että puolisollanne on tapoja ja sanontoja, joista teillä ei ollut aavistustakaan. Ette olleet eläneet läheisesti yhdessä aikaisemmin. Tässä läheisyydessä opitte tuntemaan toisenne. Joskus se on ilo, joskus taas täysin päinvastaista. Kuitenkin olette yhdessä. Se on haasteenne. Suurin, mihin olette ryhtyneet. Joskus myös pienet lapset ottavat vastaan suuren haasteen astuessaan maahan. Joillakin on niin yksinäinen elämä tai niin kauheat olosuhteet, että mielestäni heidän haasteensa alkaa siitä hetkestä, kun he syntyvät. Jotkut voivat siirtää haastetta myöhemmäksi ja nauttia hyvästä elämästä. Mutta kun ottaa elämänkumppanin, se on haaste, eikä elämä koskaan ole ennallaan, koska on enemmän kuin todennäköistä, että saa lapsia, ja siinä taas ollaan, jälleen uusi yksilö, jonka kanssa on myös opittava elämään. Tulet sen huomaamaan! Sanot: "Hän on pieni mies/nainen. Tiedättekö, mitä hän sanoi tänään?" Huomaat, että lapsi on erilainen kuin sinä tai miehesi tai kukaan muukaan. Siinä on haasteesi, vastuullasi on yrittää ohjata tätä pientä tavalla, joka auttaa häntä kasvamaan kypsäksi aikuiseksi. Nyt sanot itsellesi: "Kuka on kypsä nykyään?" On yhdeksänkymmenvuotiaita, jotka eivät ole kypsiä. Mutta ponnistelette omien rajojenne puitteissa. Näette, että elämänne jokainen hetki sisältää haasteen. Teillä on ilonne ja onnenne, surunne ja varjonne.

Kaikissa näissä asioissa muovaatte itseänne. Huomaatte, että teistä tulee voimakkaampi olento. Joka kerta, kun pienokainen on esimerkiksi kipeänä, teillä on kauhea huoli ja kaiken vaivan jälkeen olette väsynyt. Kuitenkin kun huomaatte, tunnette ja tajuatte, että selvisitte siitä, olette yllättynyt ja tyytyväinen itseenne, että kestitte. Samanlaista on kaikissa vaikeuksissa. Olette jokseenkin yllättyneitä, että olette pinnalla jälleen ja vielä yhtenä kappaleena. Mutta voimakkaampana ja kypsempänä. Ettekö ole iloinen, ettette enää ole se pieni tyttö tai poika katsoessanne taaksepäin? Monet usein kaipaavat menneitä aikoja, mutta kun ajattelette sitä, ette todella haluaisi ymmärtäessänne lasten kaikki vaikeudet itsensä löytämiseksi.

Ajatelkaa tätä päivää kaikkine teknisine välineineen ja millaista lapsilla täytyy olla. Teillä ei ollut sellaisia haasteita. Heidän lapsillaan tulee olemaan vielä suuremmat haasteet. Maailma on aina muutostilassa ja tässä muutoksessa, sen aalloilla, poluilla, on joskus tiellesi siroteltu kiviä, joskus barrikadeja. Kompastut tai kierrät esteen tai törmäät siihen riippuen kyvyistäsi ja tiedoistasi. Jos sinulla on ymmärrystä, tiedät, että barrikadi on sinun koetuksesi, ja olet iloinen, koska kun tartut toimeen ja kasvat henkisesti, sinua usein koetellaan. Isä ei ota koetuksia pois rakkailtaan, jotka tietävät, ovat saavuttaneet tietoa. Pikemminkin teitä nyt testataan, voitteko olla vielä vahvempia. Ajatelkaa, kuinka teitä pyydetään palvelemaan tulevaisuudessa valtakunnissamme. Ajatelkaa, kuinka nuo ihmiset ovat ymmällään taivaissa. Heillä ei ollut tietoa. Jos he vain olisivat tienneet olevansa henkisiä olentoja ja henkilökohtaisesti vastuussa jokaisesta teostaan. Ja että Nasaretilainen ei ottaisi heidän taakkojaan itselleen, vaan yrittäisi auttaa heitä omalta alueeltaan käsin, kuten kaikki hänen veljensäkin. Ette tiedä, että hän levittää tietoaan laajalle, auttaa, mutta taivaissa, ei maan päällä. Hän ei voi tulla ja opettaa teitä henkilökohtaisesti ja ottaa taakkaanne kannettavakseen. Kun teillä on tämä tieto, että olette itse vastuussa, olette vapaita. Kun nojaatte toiseen, olette heikkoja. Kun ryhdistäydytte ja sanotte, minun ja veljieni täytyy ponnistella yhdessä elämän oppimisprosesseissa, me näemme sen. Näemme valonkajastusta. Voimme nähdä valon leiskahduksen. Voimme nähdä hämärästi, mutta silti saamme tiedon. Kun huudahdatte: "Auta, hyvä Jumala!", teitä ei jätetä, ajatuksenne kuullaan. Oppaanne tietää ajatuksenne ja tekee parhaansa auttaakseen teitä. Ette ole yksin vaikeuksissanne. Nasaretilainen ei ole kanssanne, mutta teillä on oppaanne. Usein kun ihmiset maan päällä sanovat nähneensä kauniin hengen, he ajattelevat, että se oli Jeesus. Tietämättömät ihmiset ajattelevat heti Jeesusta, kun näkevät hengen. Jos he näkevät naisenhahmoisen hengen, he ajattelevat, että se oli Pyhä Äiti. Eikö taivaissa ole muita kauniita olentoja? Missä ovat kaikki menneen ajan henget? Missä ovat ne kauniit sielut, jotka olivat maan päällä ja ovat aina auttaneet ihmiskuntaa? Eivätkö he ole valaistuja sieluja? Jotkut ihmiset palaavat aina uudelleen opettajiksi, koska heillä on se kyky. He näyttävät palaavan kerta toisensa jälkeen tukemaan veljiään tiedolla. Missä he ovat? Ovatko he piilossa? He ovat taivaissa yhä opettaen. Jos olet opettaja, opetat aina, jos sinulla on tuo loistava kyky. Vaikka olette täällä ilman Nasaretilaista, teillä on oppaanne. He auttavat teitä polkunne kulkemisessa. He auttavat teitä enemmän, kuin pystytte ymmärtämään. Jotkut ihmiset ajattelevat olevansa yksin ja hylättyjä. Eivät he ole. Kun teillä on koetus, kuin barrikadi, silloin oppaan on pysyttävä taka-alalla, koska koetus on haasteenne, vain teidän. He itkevät usein seuratessaan teitä vaikeuksissanne. Mutta jos pärjäätte hyvin, kuinka onnellisia he ovatkaan, kun olette oppineet läksynne.

Älkää ajatelko, että kiellämme teiltä kauneuden, rakkauden ja onnellisuuden. Kun opetamme näitä asioita, ne ovat paljolti ponnistelua, mutta itsekin tiedätte, että elämässä olette hyvin usein myöskin onnellisia. Rakkaidenne kanssa, ympärillänne olevien kanssa, omista haluistanne riippuen voitte tehdä elämästänne hyvän. Ette voi aina olla surullisia. Voi sataa, mutta sen jälkeen aurinko taas paistaa. Ette todellakaan ole aina varjossa. Aina aurinko voittaa, tiedätte sen. On jompaa kumpaa, älkää odottako jatkuvaa paistetta. Vaikka eläisitte jatkuvassa paisteessa, ette huolisi sitä. Sellaista ei voi olla. Vaikka olisitte kehittynyt olento, teillä ei voisi olla jatkuvaa päivänpaistetta, koska yrityksissänne tapaisitte muita vähemmän onnekkaita, joiden vaikeudet kokisitte ominanne, koska välitätte. Vaikka teillä on rauha, kaikilla ei ole. Kun teillä on rauha, olette rakastava olento ja annatte itsestänne. Antaessanne näette veljienne vaikeudet ja myötätuntonne virtaa teistä. Ei huolestuneisuus, vaan myötätunto ja halunne auttaa. Siinä on varjonne, mutta se on kasvunne ja valonne. Voitte olla molemmissa samalla kertaa.

Kun voitte todella auttaa yhtäkin sielua maan päällä, ajatelkaa riemuamme. Tarkoitan todella auttamisella, että autatte ihmistä eteenpäin polullaan. Nostatte heidät ylös heidän vaikeudestaan, masennuksestaan, saatte aikaan rauhaa ja muutosta heissä. Ajatelkaa, kuinka onnelliseksi teette itsenne, meidät ja heidät. Ei ole suurempaa rakkautta kuin itsensä antaminen. Sillä emmekö ole kaikki yhteydessä Isään ja Hänen osiaan pienoiskoossa? Jotkut suurempia kuin toiset, mutta kuitenkin yhteensidottuja kuuluen Suurempaan? Tämän pitäisi olla tietonne. Älkää huolehtiko tulevasta. Älkää murehtiko uskonnoista, dogmeista tai ajatussuunnista. Ajatelkaa yksinkertaisuutta, sen pitäisi olla teillä. Rakkauden, ystävällisyyden, rakastavan myötätunnon, antamisen, suvaitsemisen yksinkertaisuutta. Ei kyynisyyttä, ei kostonhimoa, ne ovat negatiivisia ajatuksia. Mutta jos elätte ystävällisenä, myötätuntoisena, rakastavana ja suvaitsevana, ei tarvita muita sanoja, näiden mukana tulee kaikki muu. Eikö tämä ole totta?

Kaikessa tiedossa, jokaisessa koskaan kirjoitetussa henkisessä kirjassa, nämä ovat totuuksia, eivätkö olekin? Ei väliä, kuka tiedon antaa, tämä on tie, jota kulkea. Eivät sanat merkitse, joita ette ymmärrä - kaikkien tieto ei ole selväkielistä - vaan jos voitte elää rakkaudessa, rauhassa ja suvaitsevaisuudessa antaen aina kun voitte. Mitä suurempaa tietoa voisitte omistaa kuin elää tällä tavalla? Ei ole sen suurempaa. Sillä Isä on rakkaus. Kun elät tällä tavalla, elät kuin Isä. Isä asuu sinussa. Hän asuu ympärilläsi. Hän on joka puolella, tuo Suuri Rakkaus, Suuri Voima, ajaton Voima. Tuo ajaton Voima oli maan päällä, kun olit täällä aiemmin. Kun katsoit tähtiä, ihmettelit. Etkö ollut pelon vallassa, kun katsoit kuuta tai auringonpimennystä? Kyllä olit. Monta kertaa kun ihmiskunta oli nuori, saattoi nähdä ihmisten heittäytyvän peloissaan maahan auringon ja kuun pimennyksen aikaan. Eivätkö he ihmetelleet? Valo tuli jälleen ja helpotus siitä, että kaikki ympärillä oli ennallaan. Mutta auringonpimennyksen vaikutuksesta koko alue oli pimeänä. Jopa eläimet nukkuivat, koska oli yö, vaikkakin lyhytaikainen. Ajatelkaa, kuinka eläinten täytyy olla huolissaan, päivä, yö, päivä. Ne ovat varmasti ahdistuneita. Katsotte, näette ja ihmettelette. Mistä tällainen tieto tulee? Millainen mieli asetti tähdet, kuun ja auringon avaruuteen? Ihmeellinen, ihana, käsittämätön. Ajatelkaa, sellainen voima on teissä. Ettekö ole osa sitä? Maan kivetkin sykkivät elämää, jos vain voisitte sen nähdä. Kukat ja puut antavat aurastaan, valostaan, energiaa. Samoin te lähetätte energiaa terveytenne ja henkisyytenne mukaan. Te sykitte elämää, valoa ja voimaa. Teillä on magneettinen kenttänne. Kaikilla asioilla on. Ettekö ole ihmeellisiä olentoja?

Muistakaa tämä aina. Älkää masentuko. Kun pelkäätte, olette huolissanne, vaikka tiedätte, että teidän ei pitäisi, voitte välittää ja olla rakentavia. Kun sanotte itsellenne: "Olen Jumala pienoiskoossa. Miksi pelkään?" Vetäkää se pieni valo esiin sisältänne. Sytyttäkää se ja voitatte itsenne, sillä kun voitatte puutteenne, saavutatte tuon ihanan rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Ajatelkaa, kuinka voitte elää tässä maailmassa. Jos maa liikkuu allanne, kuinka silti olette rauhallisia mutta käytännöllisiä tehden kaiken voitavanne, koska ymmärrätte lain ja sen, ettei mikään, mikään voi teitä pelästyttää. Ette saa pelätä, koska Jumala on täällä, myös pimeydessä. Jopa pimeyden keskellä, epätoivossa, jos sallitte sen vallata teidät. Yrittäkää muistaa, että Jumala on siellä, ette ole yksin. Valon paikka löytyy sisältänne. Jos silmänne voisivat nähdä, näkisitte henkien valon, kun he liikkuvat ympärillänne. Näkisitte valot, vaikka ne eivät olekaan kaikki loistavia ja kauniita palloja. Jotkut ovat kuin kymmenen sentin kolikko, jotkut taas kuin 25-senttinen. Mutta kun henki on kaunis, se on pallonmuotoinen. Teidän pitäisi vilpittömästi yrittää tulla valopalloksi jonakin päivänä. Ette ole valopallo taikaiskusta, täytyy ponnistella ja taistella. Kun tiedätte, että teistä voi tulla sellainen, on ihanaa alkaa yrittää.

Monta kertaa maan päällä ajattelette, että teillä ei ole tulevaisuutta. Ei ole mitään, mikä kannustaisi yrittämään eteenpäin. Mutta muistakaa aina, että kannustin on olemassa, Jumala on sisällänne, ympärillänne, edessänne ja yläpuolellanne. Jumala ja Valo, jota kohti pyrkiä. Älkää koskaan masentuko ja sanoko, että ette ole mitään tai että joku toinen ei ole mitään, sillä se ei ole totta. Ette saa halveksia itseänne sen vuoksi, että olette erilainen kuin toiset. Älkää koskaan, koskaan masentuko sen vuoksi, että olette erilainen. Minun mielestäni meidän täytyy olla erilaisia. Miksi olisimme kaikki samanlaisia? Se olisi todella ikävystyttävää. Olkaa oma itsenne. Teille on opetettu, että valtakunnissamme täytyy luopua persoonallisuudestaan, tuosta naamiosta, jonka kanssa elätte elämäänne maan päällä. Valtakunnissamme opitte vähitellen irrottautumaan siitä ja olemaan todellinen itsenne, tuo miellyttävä olento, näyttäen itsenne muille pelkäämättä. Älkää pelätkö. Jos joku loukkaa teitä, älkää loukatko häntä takaisin, sillä hän on tehnyt virheen. Kaksi virhettä olisi liikaa. Nähkää toinen teitä vähäisemmillä tiedoilla varustettuna yksilönä omalla polullaan. Lähettäkää mielessänne hänelle rakkautta. Se on vaikeaa, tiedän sen, mutta nämä ovat kauneuteen johtavia askelia. Veljeni, kun olen edessänne, näen teidät ja ihmettelen, että olen täällä ja te kuuntelette. Ettekö tiedäkin, että olette ainutlaatuinen ryhmä, koska kuinka moni muu pitää luentoa ilman ilmestystä? Meediomme halusi tätä, ja me suostuimme. Hän on todistanut, että olette halukkaita kuulemaan sanoja, vaikka ne olisivat minun vaatimattomasti julkituomia. Mutta kuten olen sanonut, suuri totuus on haudattu yksinkertaisuuteen. Olette ainutlaatuisia, koska kuuntelette, olette täällä ja tänään olette saaneet lisää tietoa. Osan olette kuulleet aiemmin, mutta jotkut ovat uusia täällä, eikä ole pahitteeksi kuulla asia uudelleen eri tavalla, kerrottuna eri puolelta. Pyrin laajentamaan tietoanne, tekemään teistä tietoisempia, ilahduttamaan teitä, koska rakastan teitä ja koska olette veljiäni.

Eräänä päivä olemme kaikki taivaissa. Näette minut ja sanon: "Veljeni, täällä taas ollaan." Nauran ja lasken leikkiä, koska silloin voin olla vapaammin ja te näette, että olen inhimillinen olento. Vaikka olen korotettu teitä ylemmäksi, olen silti veljenne. Älkää koskaan, koskaan unohtako sitä. Älkää pelätkö suuruutta, koska kuten olen teille kertonut, edistymisemme myötä tulemme aina vain nöyremmiksi.

Rakastakaa itseänne, rakastakaa toisianne ja kasvakaa niin, että kun tapaamme viimeisenä päivänänne, huudahdatte sanoen: "Zareth, me teimme sen yhdessä." Eikö niin? Hyvä.

Askel askeleelta menemme yhdessä eteenpäin rakkaudessa. Kiitos, kun kuuntelitte. Kiitos, että halusitte olla täällä. Olen teidän laillanne Isän palvelija, veli. Kiitos rakkaudesta, jonka tunnen tulevan minua kohti. Se on kaunista. Te olette todella mitä ihanimpia veljiä. Tuntekaa rakkautemme tulevan teille vastavuoroisesti kaikilta meiltä täällä olevilta, jotka palvelevat meediomme ympärillä ja joiltakin vierailevilta veljiltä, jotka ovat kuuntelemassa. Tämä on rakkauttamme. Se on samasta lähteestä, Rakkaudesta itsestään, Suuresta Jumaluudesta. Tunnetteko sen? Tarkoitin tätä, kun kerroin, millaista on taivaissa. Jokaisella alueella tunnette Isän. Se on säteilyä, rakkautta, joka on ilmakehässä. Se on rakkautta. Jääkää hyvästi.