MITT HUS!

 

I början av augusti flyttade vi till ett eget hus. Det är jättefint och ligger i ett lugnt och bra område ca 3 km från centrum. Det finns många barn i grannskapet men de flesta är äldre eller yngre än jag. Hoppas iallafall jag får massor av kompisar!

Vi har en stor trädgård där det finns bl.a vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, rabarber och ett litet äppelträd. Det finns en massa andra buskar och träd också, lönn, rönn och olika sorters pilar och en massa annat som vi knappt kan namnet på än. Det finns även gott om öppna gräsytor där jag kan springa och sparka fotboll. En lekstuga finns också på tomten, den kommer jag förstås att lägga beslag på!

Huset byggdes -92 och ser väldigt fräscht ut förutom vissa av tapeterna som är original. Mitt rum, som ligger på nedervåningen närmast köket har mamma målat om. Det hade en trist beigevit kulör men nu är det härligt gult! Det största rummet i hela huset är vardagsrummet på nedre botten. Det har vi delat av litegrann genom att ställa bokhyllor rygg mot rygg i mitten av rummet. På ena sidan har vi TV- rum med hörnsoffa och på andra sidan är det musikrum med pianot, gitarren och stereon + alla CD-skivorna.

På övervåningen finns ytterligare ett litet TV-rum där vi har ställt vår gamla 3-sitssoffa och reservTV:n. På ena sidan från TV-rummet ligger vårt sovrum och på andra sidan ligger gästrummet/hobbyrummet. Där har vi bäddsoffan, mammas symaskin och pappas träningscykel.

Det finns två badrum i huset, ett med duschkabin och ett med badkar.

Här är lite bilder på huset:

Här ser man ingången till huset. På vänster sida om huset ligegr garage, förråd och carport. Det är grusgång upp till garaget. Här är altanen. Där ute hade vi 30-årskalas för mamma ett par veckor efter att vi flyttat in. Till våren ska jag få en sandlåda en bit framför altanen.
Här är MITT hus! Lekstugan ligger på
motsatta sidan som altanen.
Här är bilden från annonsen där vi först fick syn
på huset. Den bilden har använts i en
broschyr om Älvsbyhus förut. Det är lite kul!
Här är en bild från TV-rummet på nedre våningen.

Fler bilder av huset invändigt kommer antagligen framöver. För att se bilder på mitt nya fina lekrum, klicka på länken här nedanför!

MITT EGET RUM!