MIN FAMILJ

 

 

Min mamma heter Magdalena och är 30 år. Hon är sjuksköterska i vanliga fall men just nu är hon min, bara MIN! Hon tycker bl.a om film, böcker, data och att resa. Musik tycker hon också om, speciellt att sjunga gospel. Jag har också varit med i gospelkören och sjungit tills vi slutade i samband med flytten till Piteå.
Mamma kommer från Hallstavik som ligger i Roslagen. Hon har egna hemsidan "Secret World Of Magdis" men den adressen är hemlig och endast tillgänglig för folk som har extremt sjuk humor.

 

Min pappa heter Sven-Bertil och är 38 år. Han är ungdomspräst och jobbar för min kompis Gud. Han jobbar väldigt mycket så honom kan jag inte lägga rabarber på lika totalt som på mamma. Men vänta bara tills han tar ut pappaledighet, då ska det bli ändring på det!
Pappa tycker också mycket om musik och är väldigt duktig på att sjunga. Han har gått en gospellinje på Folkhögskolan och han sjöng också i gospelkören med mamma och mig.Tidigare var han sångare i ett prästrockband som hette Preach Boys men bandet löstes upp vid årsskiftet 01-02 p.g.a att prällarna hade för mycket annat att göra. Han är även intresserad av att hålla på med datorer. Han har en egen hemmis som heter
SvBG Surf Stop.

Det här är min farfar Anders. Han jobbar som kyrkvaktmästare. Han gillar bl.a att släktforska med datorns hjälp och att påta omkring stugan i Granbergsträsk.
Det här är farmor Iris. Hon är en sjukpensionär som gillar att handarbeta och att njuta av stillheten i stugan i Granbergsträsk.
Det här är morfar Per-Anders som är underhållschef på Holmen Paper. Hans största intresse är flygplan och speciellt att flyga dem själv. Han spelar även elgitarr i bandet "The Mill" som består av folk från pappersbruket.
Det här är mormor Margareta. Hon jobbar som kamrer på ett företag i Hallstavik. Hennes intressen är att gå på Speedway (heeeeeja Rospiggarna!) och att gympa både på land och i vatten.

 

Pappas brorsbarn och mina kusiner. Frida 8 år, Samuel 10 år och Isak 5 år. Mammas systerdotter och min kusin Linnea 6 år. Mammas systerdotter och min kusin Lovisa 3,5 år.

 

Jag har många fler släktingar också men alla får inte plats här, då skulle den här sidan ta alldeles för lång tid att ladda in.

 

 

Tillbaka till startsidan