FAKTA OM MIG

 

 

Jag är alltså född den 18:e maj år 2001 i Lycksele. Mina föräldrar gifte sig den 22:a juli 2000 (på Magdalenadagen!) och därefter började de fundera på att skaffa mig. Jag var väldigt ivrig att få komma till världen så jag lät dem bara vänta en månad innan jag annonserade min förestående ankomst. För att de skulle få lite tid att vänja sig vid tanken lät jag dem sedan vänta 9 månader till. Man måste hålla dem lite på sträckbänken!

När jag föddes vägde jag 2830 gram och var 47 cm lång. Det är inte så stort men å andra sidan var jag större än mina föräldrar var när de föddes. Jag föddes med kejsarsnitt och det var lite chockartat. Jag skrek nääää när de plockade ut mig och lindade in mig i en handduk. Sen fick jag ligga en stund på mammas bröst så hon fick se hur jag såg ut. Hon konstaterade direkt att min näsa var exakt lik pappas. Sedan åkte jag, pappa och barnmorskan upp till BB-avdelningen för att tvätta och klä mig i en rosa sparkdräkt. Mamma fick ligga kvar en stund och bli ihopsydd innan vi fick återförenas så jag kunde få smaka lite på hennes goda mjölk. Först fattade jag inte riktigt hur man skulle göra. Jag var så trött också så jag bara somnade hela tiden med näsan i filtallriken!

Mina namn är Irma Caroline. De namnen hade mamma och pappa bestämt långt innan jag föddes.
Irma är efter min pappas mormor och Caroline valde de för att det är vackert och för att det var nästan det enda namn de kunde komma överens om! Caroline betyder fri kvinna och det är ju bra.

Vi stannade på BB i fem dagar. Det var skönt att komma hem och få in våra egna tider och rutiner. Jag fick gå husesyn direkt när vi kom hem och pappa videofilmade det hela. Jag var dock inte så intresserad av det utan ville bara ha MAAAAAAAT!!!

Mina första kläder.

 

Tillbaka till startsidan