Samos
De Griekse eilanden Samos INFO Samos hotels Samos stranden Samos dorpen Bezienswaardig Restaurants Samos reizen

SAMOS NUDISTENSTRANDEN - STRANDEN VOOR NATURISME OP HET EILAND SAMOS

1) Mikro Seitani en Megalo Seitani aan de noordkust van Samos - vanuit Karlovassi ga je richting Potami en volgt dan de borden... Je kunt de auto parkeren in de schaduw achter Potami Potami en dan gaan lopen (dat is de enige manier om er te komen!). Mikro Seitani is het dichtste bij, maar nog altijd 30-40 minuten wandelen. Voor Megalo Seitani moet je nog een uur verder lopen.

2) Strand bij het Restaurant at the End of the World (!) - als je het strand afloopt in Limnionas en dan het pad volgt dat vanaf het strand rechts afslaat (je gaat langs het Sea Park Cafe en de Erizoun taverna) en dan ongeveer 2,5 km door blijft lopen kom je bij dit beroemde restaurant uit. het is een taverna en normaal gesproken is het overdag geopend. De eigenaar zal het leuk vinden om je te zien. Er is een pad naar beneden dat leidt naar een kiezelstrand. Het is afgelegen en wordt normaal gesproken gebruikt door naturisten.

3) Strand ten oosten van Limnionas - het is moeilijk te beschrijven hoe je hier moet komen. Er is een weg die er bijna in zijn geheel naartoe leidt. ook hier is het erg rustig en afgelegen en het zandstrand is populair bij naturisten.

4) Het strand van Tsamadou ligt even buiten Kokkari in een prachtige baai. Het laatste stuk naar het strand moet je te voet afleggen via een vrij stijl weggetje naar beneden. Aan het strand zijn taverna's en zonnebedjes. Het strand bestaat voornamelijk uit keitjes en bij de zee loopt het stijl af. Dit strand is het enige officiele nudisten strand op Samos (gedeeltelijk gewoon strand en gedeeltelijk voor nudisme). Je kunt er wel wat te drinken krijgen maar echt winkels zijn er niet.


Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional