Paros
De Griekse Eilanden PAROS INFO Paros Hotels Bezienswaardigheden Paros Foto's Paros Stranden
Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece, Small Cyclades Lines Skopelites
PAROS REIZEN - PAROS VEERBOTEN - DE REIS NAAR HET EILAND PAROS

Vakantie op Paros Eilandhoppen Cycladen Paros is gemakkelijk bereikbaar vanaf Piraeus (bij Athene) waarmee het een regelmatige verbinding heeft. Ook vanaf Rafina vertrekken soms boten richting Paros. De tocht duurt dan ook drie uur of langer, afhankelijk van de snelheid van de boot en van de route die hij volgt. Pireaus is echt een grote stad die aan Athene zit vastgeplakt, en Rafina is eerder een klein havenplaatsje met een strand en diverse restaurantjes aan de haven. Vroeger verkocht Transavia losse vluchten naar Mykonos en vanaf Mykonos is het nog korter varen. Helaas is Tranasavia daar mee gestopt.

Hier kun je naar de website van gaan voor een ticket naar Athene.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen).

veerboten Paros Vanaf Paros zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Naxos, Mykonos, Santorini, Syros, Tinos en Andros.

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

AUTOVERHUUR OP HET EILAND PAROS - HUUR EEN AUTO OP PAROS

autoverhuur op Paros Een auto huren op het eiland Paros doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional