Naxos
De Griekse eilanden Naxos HOME Naxos Hotels Naxos Stranden Naxos Geschiedenis Bezienswaardigheden Naxos Reizen
Naxos Chora Naxos Restaurants Films van Naxos Films van de stranden van Naxos
Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece, Small Cyclades Lines Skopelites
NAXOS REIZEN - NAXOS VEERBOTEN - DE REIS NAAR HET EILAND NAXOS

Vakantie op Naxos Eilandhoppen Cycladen Naxos is gemakkelijk bereikbaar vanaf Piraeus (bij Athene) waarmee het een regelmatige verbinding heeft. Vroeger verkocht Transavia losse vluchten naar Mykonos en vanaf Mykonos is het nog korter varen. Helaas is Tranasavia daar mee gestopt.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen) of een los vliegticket kopen naar Santorini of Athene. Vanaf deze bestemmingen kun je de veerboot pakken naar Naxos. Vanaf Athene kun je ook met Olympic Air naar Naxos vliegen. De vlucht duurt ongeveer 45 minuten. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper het is, en je moet er snel bij zijn want de vluchten zijn meestal snel uitverkocht. Als je vroeg boekt is het iets duurder dan met de veerboot, maar je bespaart jezelf wel een hoop tijd. De busrit naar Piraeus duurt ongeveer anderhalf uur en dan is er nog de overtocht met de boot.

veerboten Paros Vanaf Naxos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Paros, Mykonos, Santorini, Syros, Tinos en Andros en naar de kleine Cycladen eilanden als Donoussa, Schinoussa en Koufonisia..

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

AUTOVERHUUR OP HET EILAND NAXOS - HUUR EEN AUTO OP NAXOS

autoverhuur op Paros Een auto huren op het eiland Naxos doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional