De Griekse Eilanden
 Mykonos HOME
 Mykonos Reizen
 Mykonos Hotels
 Mykonos Villa's
 Mykonos Restaurants
 Mykonos foto's 2004
 Mykonos foto's 2006
 Mykonos foto's 2009
 Agia Anna Beach
 Agia Anna Beach 2
 Agios Ioannis
 Agios Sostis Beach
 Agios Stefanos
 Agrari Beach
 Ano Mera
 Elia Beach
 Fokos Beach
 Kalafatis Beach
 Kalo Livadi
 Kapari Beach
 Lia Beach
 Megali Ammos
 Merchia Beach
 Myrsini Beach
 Mykonos Town
 Ornos Beach
 Panormos Beach
 Paradise Beach
 Paranga Beach
 Platis Yialos Beach
 Psarou Beach
 Porta Bar
 Superparadise Beach
 Tourlos
LOSSE VLIEGTICKETS EN REIZEN NAAR HET EILAND MYKONOS IN GRIEKENLAND
vliegtickets Eilandhoppen Cycladen

Je wordt tegenwoordig een beetje in de steek gelaten als je een los ticket naar Mykonos wilt boeken. Het wordt bijna door geen enkele (of geen een?) reisbureau meer aangeboden. biedt een aantal reizen naar Mykonos aan waaronder naar het Aeolos Hotel in Mykonos Stad, maar er zijn nog meer hotels en appartementen die door Arke worden aangeboden op Mykonos. Bij Eilandhoppen op maat (klik op de banner hierboven) kun je eventueel een combinatiereis maken in de Cycladen met Mykonos als onderdeel erbij.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen). Arke, Reisbureau Suntip, de Vakantiediscounter en Lavida Travel organizeren vakanties naar Mykonos. Bij Ebookers reizen en vliegticketsGriekenland reizen kun je losse vliegtickets (meestal met een tussenlanding) en reizen inclusief hotel naar Mykonos boeken.

Een andere optie is om met een vliegtiket van Sunweb Vakanties naar Athene te vliegen en daar de veerboot te pakken. Vanuit Rafina (een van de havens van Athene) kunt je dan al binnen een paar uur op Mykonos zijn. Bij Ferries in Greece kun je de vertrektijden van de veerboten checken en eventueel tickets bestellen.

Voor alle hotels, appartementen, studio's en villa's op Mykonos - klik hier.

Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.                

VEERBOTEN VANAF RAFINA EN PIRAEUS EN VANAF ANDERE EILANDEN NAAR MYKONOS
Mykonos veerboten Mykonos veerboten Mykonos veerboten Mykonos veerboten
veerboten

Mykonos is makkelijk bereikbaar vanaf Rafina of Piraeus (bij Athene) waar dagelijks boten vertrekken richting de Cycladen eilanden, maar natuurlijk gaan er ook rechtstreekse vluchten naar Mykonos vanaf Amsterdam Schiphol (tegenwoordig niet meer lijkt wel) en vanaf de luchthaven van Brussel. Optie is te vliegen op Athene () en dan de veerboot te pakken in Rafina.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen).

De verbindingen vanaf Rafina naar Mykonos zijn goed en regelmatig. Je kunt ook vanaf Piraeus naar Mykonos maar Rafina is overzichtelijker, kleiner en minder hectisch. Je hoeft dan ook nadat je op het vliegveld van Athene bent geland niet door de stad Athene zelf. Je kunt met de bus of met de taxi naar Rafina. De rit duurt ongeveer een half uur.

veerboten Mykonos Vanaf Mykonos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de havens van Rafina en Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Naxos, Santorini, Syros, Tinos, Paros en Andros.

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

AUTOVERHUUR OP HET EILAND MYKONOS - HUUR EEN AUTO OP MYKONOS

autoverhuur op Skiathos Een auto huren op het eiland Mykonos doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.


Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional