Makelaars op Kreta, Kreta onroerend goed, huizen en stukken land in Griekenland.

Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina!


Kreta Makelaars Kreta onroerend goed Corfu onroerend goed Lesbos onroerend goed Griekenland onroerend goed
Kreta huizen < 50.000 Kreta huizen 50.000 - 100.000 Kreta huizen 100.000 - 150.000 Kreta huizen > 150.000 Kreta land

English
Kreta onroerend goed en huizen te huur.
Vastgoed Kreta - onroerend goed Kreta - real estate Crete - huizen te koop op Kreta

Ooit een eigen huis hebben op Kreta in Griekenland is een van mijn dromen. Ik ben namelijk dol op dit Griekse eiland. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Kreta en leerde ik een paar aardige mensen kennen, waaronder de nederlandse Suzanne van Nikou Real Estate, en Wanda van Cretan Residences. Het viel mij bij het napluizen van de huizen en stukken land op dat er makelaars zijn die hetzelfde huis soms duurder op de prijslijst zetten dan bij deze twee. Zo was ik aan het kijken naar een appartement in Kokkini Hani en dat vond ik bij Nikou Real Estate 1000 euro goedkoper dan bij een andere makelaar. Ook een stuk land in Sisi zag ik bij de makelaar Nikou voor 30.000 euro en bij een andere makelaar voor 31.500 euro (het stuk land staat beneden op de lijst). Een behoorlijk bedrag op zo'n prijs. Nikou Real Estate vraagt gewoon veel minder commissie voor hetzelfde werk, dan de allergrootste jongens waar je automatisch terecht komt als je gaat zoeken naar onroerend goed op Kreta. Zo zie je maar dat je goed moet nakijken welk huis je waar wilt kopen, omdat je een aardige som geld kunt besparen. Zowel Suzanne als Wanda heb ik leren kennen als integere mensen met verstand van zaken. Nu nog even doorsparen en dan gaat het ooit echt gebeuren: de koop van mijn tweede huis op Kreta. Ik heb hier een kleine selektie gemaakt van onroerend goed dat ik heel leuk of mooi vind en de prijzen erbij gezet, maar alles onder voorbehoud. Ook van onroerend goed op andere eilanden in Griekenland, en van huizen in de Peloponnesos heb ik een leuke selektie gemaakt. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Kreta en in Griekenland. Je kunt deze makelaars ook schrijven en vragen stellen op deze speciale onroerend goed pagina.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Kreta is een droom van vele Kreta liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Kreta, dan kunt u op deze pagina of op de websites van deze Kretenzische makelaars wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Kreta zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels. Nu eerst de beschrijving van een viertal luxe huizen en verder beneden staan nog veel meer huizen en stukken land die te koop zijn, ook voor echt lage prijzen.

NIKOU REAL ESTATE - Makelaar met een groot aanbod aan huizen en stukken land voornamelijk in en rondom Sisi, Milatos, Vrahassi en Gouves.

Suzanne Schils Tel: 0030 28410 71722 Mobiel: 0030 6944 753479

Stuur een email aan Nikou Real Estate.

CRETAN RESIDENCES - Makelaar die zich voornamelijk concentreert op huizen en stukken land in en rond Agios Nikolaos, Elounda, Istro en Sitia.

Ms Wanda Kobylewicz Tel: +30 6945 616 954 Office: +30 28410 82976

Stuur een e-mail aan Cretan Residences.

CRETANAGORA - Makelaar die land en huizen verkoopt in de provincie Rethymnon, vooral in het gebied van Spili en Agia Galini.

Nikos and Hilary Constantopoulos: Greek mobile: 0030 69451 43516 / U.K. tel: 0044 0151 648 5777

Stuur een e-mail aan Cretanagora.

CRETE4ME - Makelaar die land, gunstig geprijsde villa's en huizen verkoopt in het zuiden van de provincies Rethymnon en Heraklion, vooral in het gebied van Agia Galini, Matala en Agios Pavlos.

Linda Butterworth / Crete4me Realestate: mobile: +30 6976702364 / tel: +30 28320 91140

Stuur een e-mail aan Crete4me Realestate.

Ga naar de website van Crete4me - klik hier.

OP ZOEK NAAR EEN ADVOCAAT OP KRETA OM JE TE HELPEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN HUIS?

Zoek niet verder! Archontia Aligizaki in Chania is de beste en wordt door mij en mijn vrienden op Kreta van harte aanbevolen.

Uitstekende kennis van de Griekse, Engelse en Franse taal. Basic kennis van de Duitse taal.

Tel +30 2821 042250 / mobile: +30 69 73383690 / website

Send an e-mail to Archontia Aligizaki.


Hans Huisman,