AUTOVERHUUR OP HET EILAND KRETA - HUUR EEN AUTO OP KRETA - BEKIJK HET EILAND!
Kreta autoverhuur

Ga het eiland Kreta verkennen en blijf niet op één plek zitten. Als je Kreta bezoekt MOET je echt een motor of een auto huren, want als je dat niet doet dan mis je een heleboel. Het eiland is zo mooi en groot dat je het moet gaan ontdekken. Wij huren onze auto al een aantal jaren bij Auto Travel. Ze bieden volledige verzekering zonder eigen risico, en er is een supplement verzekering voor banden, wielen en glas (3 euro per dag) die je eventueel nog extra kunt nemen. De prijzen zijn inclusief 1 extra bestuurder. Ze zijn goedkoop, bieden veel verschillende auto's aan en reageren heel snel op e-mails (Engels, Duits, Nederlands).

De betaling kan worden gemaakt:
1) bij het boeken met creditcard of paypal
2) bij aankomst kontant (met 3% korting) of met creditcard

Je wordt opgewacht op bij de uitgang van het vliegveld met een bordje met je naam erop en vervolgens ga je naar de parkeerplaats, waar de auto staat. In Heraklion hebben ze een eigen parkeerplaats op het vliegveld, in Chania werken ze samen met Stavros Parking. Hier kun je de auto aan het einde van de vakantie achterlaten. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 200 meter van het vliegveld af en er is een gratis pendelbusje tussen de parkeerplaats en het vliegveld (maar je zou ook nog kunnen gaan lopen als je wilt, want zo ver is het niet).

Nadat je hebt geboekt of geïnformeerd krijg je een e-mail met de mogelijkheden en na het boeken krijg je een boekingsbevestiging met een uitleg over hoe je de auto in ontvangst kunt nemen.
Je kunt ze als je wilt een e-mail sturen om te informeren of ze een auto voor je kunnen reserveren of je kunt naar hun website gaan door op het logo te klikken. Ook als de bestemming waar je de auto op wilt halen er niet bij staat dan stuur je ze een e-mail. Het is eigenlijk gewoon sowieso het makkelijkste om ze een e-mail te sturen. Geef even aan wanneer je er bent, waar je de auto af wilt halen en terug wilt brengen, op welke tijd (ongeveer), eventueel met je vluchtnummer.

Tel. +30 2897022232, +30 2897022761, +30 2897021885 - Stuur een e-mail aan Auto Travel op Kreta.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional