Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Min sida om Ponnyhoppning!

Detta är en sida som handlar om ponnyhoppning!

GRATTIS TILL VARBERG SOM VANN SM GULD I PONNYHOPPNING I ÅR!! Det var Robin Ingvarsson, Evelyn Sander, KarlMarkus Ingvarsson och Sofia Kroon som red i laget!!

ROBIN är 13år. Rider Take That som hans syster Maria red med stor framgång tidigare. Robin har tidigare två lag sm guld. Det ena tog han 1998. Då red han en bponny som heter Clemens Choice. Samma år tog han individuellt Sm guld utomhus och silver inomhus, och vann dessutom den stora ridsportcupfinalen. Allt detta på samma ponny! 1999 red han Gray Bray (bponny) både på lag sm och individuellt.Guld båda gångerna! Förra året tog Robin Sm brons på Luigi. Luigi är också en bponny. På nordiskamästerskapen red han take That. resultat; Silver både individuellt och i lag! Vilken meritlista!!

EVELYN är 11år och bor i Varberg. Hon rider en duktig B som heter Pride of Rossmore! Pride of Rossmore är också 11år. Evelyn har fler ponnier också. Akrobat, Knock beg star, Philip och Touch frost heter hennes andra ponnier! Hon har vunnit stilchampionatet som delas ut i scandinavium som bevisar att hon är duktig och rider snyggt!!

SOFIA är 16år. var med i varbergslaget som vann sm guld 1998 också. då red hon grey brey. med samma ponny vann hon inomhus sm då robin kom 2a på Clements Chice! Hon rider stor häst också. Ponnyn heter Bustling boy. Bustling och Sofia var framgångsrika förra året. De var 3a på inomhus Sm och var med i det svenska Em laget i Hagen i Tyskland. Vet inte om Sofia har någon mer ponny. Sofias storasyeter Emelie red också ponny förut. Hon var jätteduktig! vann bland annat både inomhus sm och utomhus sm samma år på Hicksted Special!

KARLMARKUS är 16år. Han vann sm 1997 på Clements Chice. Samma år och med samma ponny kom han 3a på inomhus sm. Är kusin med Robin och Maria. Var med i laget som vann 1999. Då red han Edenside Sunshine och det gjorde han nu också! Det är nog hans bästa ponny. De var med på nordiskamästerskapen förra året där de var med i laget som tog guld! Karlmarkus var med i globen 2000. Då red han en ponny som heter KilKenny. Med Kilkenny var han 5a på inomhus Sm. på utomhus sm kom också 5a fast då red han en ponny som heter Heureika.

Resultat av Ponnylags-SM 2001

Några bra länkar där jag hämtat information
<

En bra grafiksida

Allt om hästar och ridsport

Hästasajt -det mesta i hästväg

Tidningen ridsport

Ridsportförbundets hemsida

Stallsmart