Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Logo OR De OR op het internet E-mail naar de OR Trefwoordenlijst Laatste pagina's
DATABANK ONDERNEMINGSRADEN

Jaarverslag OR en OC brandweer 2002
De ondernemingsraad en de onderdeelcommissie worden gevoed door de meningen van medewerkers. Daarom zouden wij het op prijs stellen als er op dit jaarverslag wordt gereageerd. Dit mag ook een kritische noot zijn. Heeft u dus suggesties of opmerkingen laat het ons vooral weten. Dit kan door het aanspreken van een van de OR en/of OC leden, via e-mail of telefoon.


ORdonnans nr. 47, 6 mei 2003, in dit nummer komt aan de orde:
  • Opleidingsplan en de notitie POP
  • De drie projecten
  • Cursusdagen OR

Werkplan OR 2003
Op 3-3-2003 heeft de OR zijn werkplan voor 2003 vastgesteld met als titel ‘Ontwikkeling van de organisatie in tijden van heroriëntatie en bezuinigingen’. In het werkplan kun je o.a. lezen lezen dat citaat "de OR de medewerkers vertegenwoordigt, op een zodanige manier dat deze medewerkers zélf een optimale inbreng kunnen hebben in het welslagen van de totale organisatie, dat de werkomgeving zoveel mogelijk optimaal is en dat ieder individu tot zijn recht kan komen."

Lees dit OR werkplan en reageer als je het wel of niet eens bent met de OR.


KANTOORINNOVATIE
Veldhoen + Company

Ontwikkelt en implementeert nieuwe manieren van werken en heeft zich als eerste in Nederland gericht op kantoorinnovatie.

Kantoorinnovatie volgens de rijksgebouwendienst
Wanneer de werkprocessen van een organisatie gekoppeld worden aan alternatieve vormen van huisvesting spreken we van 'kantoorinnovatie'.

De startpagina voor kantoorinnovatie

Zoek in Zoeken in google op "kantoorinnovatie"

SETI@home is a scientific experiment that uses Internet-connected computers in the Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI).

You can participate by running a free program that downloads and analyzes radio telescope data. Tekenen Ingelogd via internet: gastenboek OR Kijken Ingelogd via internet: bezoekersteller OR site Deze OR intranet site is gemaakt met de CareWare HTML-editor Arachnophilia, klik voor uitleg.

Ondernemingsraad gemeente Houten t.a.v. Dhr. H. Dekker (secretaris), Postbus 30, 3990 DA HOUTEN, tel. 030-63 92 698.
E-mail naar de OR