Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Forside


Logen


Nyhedsbrev

Forrygende Logedag !!
Fredag d. 7. og lørdag d. 8. oktober blev der igen holdt Logen-møde. Fredagen forløb med 3 retter vel-anrettet mad:
Forret:
Italienske pandekager med fyld - samt ost.

Hovedret:
Italienske kødboller med veltilsmagt tomatsovs og dertil HJEMMELAVET pasta samt ost.

Dessert: Hjemmelavet is med chokoladeskildpadder

Lørdagen forløb med enkelte uheldige episoder. Dels var Dr. Tiffi desvære ikke til stede - men han ringede på selve dagen og dette bragte en velsignelse ud over lige til fællesskabet.

Filmen hed "About a boy" og folk overhørte Dr. Dips protester over at det var Hugh Grant, der spillede hovedrollen, da han ikke mener, at han har lavet noget, der bare tendere til at være morsomt. Men ingen hørte efter og derfor satte man "About a boy" på og den var virkelig røvens værste film. Den værste film, der nogensinde er valgt til Logedagen. Dr. Dips kone udtalte igen igen, da hun hørte om at filmen var dårlig "Jamen, hvorfor kan I aldrig vælge noget, der er godt?". Det er et spørgsmål, der vil hænge i luften et stykke tid.

Æget stod derfor til en Boss Nass allerede fra starten. Men resten af Loge-dagen forløb uden de større uheld.

Lørdagens tale var en opsumering af hvad Dr. Knorr havde talt om under hele Logemødet, nemlig om at det måske var på tid at lave HELT om på Logens møder. Såsom at skifte filmen ud med en event - en lokal event, hvor man besøger folk, lokaliteter, laver ting sammen etc. Undertegnede (dr. Dip) vil gerne tage den dialog med jer andre og vil derfor opfordre til at enten Knorr eller Æget laver et oplæg, som vi kan diskutere igennem.

Logeshaman in spe

Dr. Dip fik overdraget den kultiske pose. Så initiativet for det kommende samvær er i hans sikre hænder. Der blev afsluttet med et "Vi ses i Horne".
Steves free web site templates