Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Torsdag den 5. februar var der arrangeret en pro-huskblad-demonstration i Odense. Den var blevet arrengeret af Bo Bing Bang-Olufsen, der pga sit arbejde som nyhedsformidler i en mellemstort Vesteuropæisk tv-station har de manglende news fra Huskblad tæt ind på livet.

"Ja, og så ved jeg også hvor pisse irriterende det er at have en weekend uden de relevante og morsomme nyheder" udtrykker Bang-Olufsen.

Demonstrationen var først og fremmest et ønske om at vise Huskblads ansatte og bestyrelse, at Huskblad er savnet og at vi støtter dem i deres hårde trængsler, som de oplever i disse dage, hvor en adm. direktør igen er blevet sat fra bestillingen.

"Det må være frustrerende hele tiden at ramme ind i problemer af den slags... og vi vil gerne støtte dem" udtaler formand John Volta, som er formand for den nyoprettede forening "øl for Huskblad".

Her er en lille billedrapportage fra dagen.

tryk her for at se flere billeder.

Det begyndte lidt småt

Ja, det begyndte lidt småt dér tidligt på morgenen. "Vi var faktisk bange for at det helle ville blive en dyb fiasko" udtaler Bang-Olufsen.... men der skulle snart komme flere til.

Der kom hurtigt flere til

Unge energiske folk stødte hurtigt til og gjorde, at flere og flere fik øje op hjerte op for Huskblads nød og problemer. "Vi skal støtte Huskblad" udtalte 79 årige Thormand Dejsler

Der kom hurtigt flere til

Intet større arremgement uden spioner fra Mr. X... men disse blev dog heldigvis opsporet og stoppet!!!