Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Croc Shop


През този сезон е очевидна тенденцията за обувки от добре направени материяли и качествената им обработка,като хитове са кожата от крокодил,змия и гущер. Украсителните външни шевове и детайли,елегантните апликации и бродерии са актуални за сезона.Ботите от рептилна кожа са абсолютен хит. Цветовете са лесни за комбинация,а палитрата е -кафе,коняк,класическите бяло и черно.Тук можете да закупите мъжки,дамски и детски боти и ботуши от истинска крокодилска кожа,кобра,питон и змиорка.Ние също предлагаме висококачествени имитации на горепосочените видове от специално обработени естествени щамповани кожи,плюс-имитация на щраус,мравояд,морски скат и други екзотични видове.Обувките,които предлагаме са ръчна изработка и отговарят на всички изисквания на комфорт и елегантност.Същите са създадени от фамилии, с дълги традиции в бизнеса.Използват се висококачествени материали,като гьон,различни видове естествени кожи и коприна.Ако имате специялни изисквания можете да комуникирате с нас на следният скайп адрес:crocshop или електронна поща:crocshop@hotmail.com1.Ботуши от естествен питон с горната част от бродирана телешка кожа, подметка от висококачествен естествен гьон зашит с горната част. Елегантни и удобни,могат да се носят от мъже и жени.Цена:799евро,като цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.
2.Ботуши от естествена кожа на кобра с горната част от бродирана телешка кожа и с подметка от висококачествен естествен гьон зашит с горната част. Елегантни и удобни,могат да се носят от мъже и жени.Лесни за съчетаване с всякакъв тоалет.Цена:699евро,като цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.


3.Боти от естествена кожа на кобра с подметка от висококачествен естествен гьон зашит с горната част. Елегантни и удобни женски боти.Лесни за съчетаване с всякакъв тоалет.Цена:699евро,като цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.
4.Ботуши от естествен питон(горна и долна част) и с подметка от висококачествен естествен гьон зашит с горната част. Много ефектни и удобни, могат да бъдат носени от мъже и жени.Лесни за съчетаване с всякакъв тоалет.Цена:859евро(имаме ги в ограничени бройки) *Цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.


5.Ботуши от естествена кожа на кобра с горната част от бродирана телешка кожа и с подметка от висококачествен естествен гьон зашит с горната част. Елегантни и удобни,могат да се носят от мъже и жени.Тези на снимката са в цвят коняк.Цена:699евро *Цената включва: транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.

6.Мъжки ботуши изработени от опашката на крокодил с горна част от красиво избродирана телешка кожа и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша. Елегантни и удобни,ръчно изработени черни мъжки ботуши.Хит за всички времена.Цена:995евро,като цената включва транспортните разходи и колан от естествен крокодил. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.Имаме ги и в големи размери,като 44 и 45.

7.Мъжки ботуши изработени от опашката на крокодил с горна част от красиво избродирана телешка кожа и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша. Елегантни и удобни,ръчно изработени мъжки ботуши в цвят коняк.Много красиви, тези ботуши са хит за всички времена.Цена:995евро,като цената включва транспортните разходи и колан от естествен крокодил. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.

8.Мъжки бели ботуши изработени от опашката на крокодил с горна част от красиво избродирана телешка кожа и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша.Тези ботуши,както и другите които са тук на вашето внимание са ръчно изработени от фамилия с дълги традиции в бизнеса с екзотични кожи.Цената им е 995евро,като същата включва транспортните разходи и колан от естествен крокодил. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.

9.Мъжки ботуши направени от опашката на крокодил.Горна част е от красиво избродирана телешка кожа и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша.Ръчно изработени мъжки ботуши в кремаво-кафяв цвят.Много красиви,солидни и удобни.Цена:995евро,като цената включва транспортните разходи и колан от естествен крокодил. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.10.Ботуши направени от кожата на змиорка.Горната част на ботушите е от красиво избродирана телешка кожа а подметката им е от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша. Елегантни и удобни,мъжки ботуши в цвят коняк и цена с 859евро.Цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.11.Ботуши направени от кожата на младо теле с космите навън и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша. Изключително елегантни и удобни.Могат да бъдат носени от мъже и жени.Цена:559евро,като цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.


12.Детски ботушки от крокодилска кожа в цвят коняк.Цена:580евро.Цената включва транспорта и подарък изненада. Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
13.Мъжки черни ботуши с долна част от крокодил, с подметка от висококачествен гьон.Ботушите са ръчна изработка с красиво избродирана горна част от козя кожа и подплатена отвътре с телешка.Цена:995евро,като цената включва транспорта и колан от крокодил.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.


14.Ботуши от крокодил, с подметка от висококачествен гьон, ръчна изработка. Цвят:червено и черно. Цена:995евро,като цената включва транспорта и колан от крокодил.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
15.Дамски ботуши от естествена кожа на щраус в кафяв цвят.Могат да се съчетаят лесно с подобна чанта от естествена кожа.Ботушите са с подметка от висококачествен гьон а горната им част е от много фина и мека козя кожа. Цена:799евро,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.16.Черни дамски ботуши от морски скат с подметка от гьон и горна част от естествена телешка кожа.Цена:799евро,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
17.Черни мъжки ботуши от корема на крокодила,подметка от висококачествен гьон и горната им част е от бродирана телешка кожа.Цена:859,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
18.Изключително красиви ботуши в цвят коняк,изработени от корема на крокодила.Горната им част също има апликации от кожата на крокодила и много красива бродерия.Цена:995,като цената включва транспорта и колан от крокодил.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.19.Дамски ботуши от питон,с подметка от гьон и горна част от естествена телешка кожа.Красиво оцветени и с ефектни бродерии.Цена:750,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.20.Детски ботушки от крокодилска кожа в жълт цвят.Цена:580евро.Цената включва транспорта и подарък изненада. Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.Ботушите от питон дадени на снимката са само за референция на размера и са с цена:750евро
21.Ботуши от змиорка в цвят коняк,с подметка от гьон и горна част от естествена телешка кожа.Цена:750евро,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
22.Детски ботушки от кожа на щраус в кремав цвят.Цена:580евро.Цената включва транспорта и подарък изненада. Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.Ботушите от змиорка дадени на снимката са само за референция на размера и са с цена:750евро
23.Дамски боти от щраус с ток и отвътре с цип.Имаме ги в розово,червено,бяло и зелено.Много елегантни и удобни.Цена:699.Цената включва транспорта и подарък изненада. Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.

24.Мъжки ботуши от крокодил в сив цвят, с подметка от висококачествен гьон.Ботушите са ръчна изработка с избродирана сива горна част от мека козя кожа и подплатена отвътре с телешка.Цена:995евро,като цената включва транспорта и колан от крокодил.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.
25.Дамски ботуши от естествена кожа на щраус в много интересен цвят, подметка от висококачествен гьон а горната им част е от много фина и мека избродирана кожа.Цена:759евро,като цената включва транспорта и подарък изненада.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.26.Изключително красиви мъжки ботуши от броненосец в кафяв цвят и с подметка от висококачествен гьон.Ботушите са ръчна изработка с избродирана горна част от мека естествена кожа.Цена:995евро,като цената включва транспорта и колан от крокодил.Ще ги получите за 5 работни дни с UPS и ще ви бъде даден номер за следене на пратката.


27.Ботуши от кожа на морски скат с горната част от фина и мека кожа с бродерия и подметка от висококачествен естествен гьон зашит с ботуша.Много удобни дамски ботуши в черен цвят,което ги прави лесно съчетаеми с всякакъв тоалет.Цена:750евро.Цената включва транспортните разходи и подарък изненада. Получавате ги за 5 работни дни.Пратката се изпраща по UPS с номер за следене на същата.