contactati-ne : despre noi : home
Categorii

Spiritualitate

Scrieri patristice

Teologie ortodoxa

Apologetica crestina

Educatie crestina

Carti de cult

Istorie

Marturii

Dictionare

Dezvaluiri

Filosofie

Diverse

Literatură română

Limbi clasice

InformaticăGenocidul din România. Repere în procesul comunismului
de Cicerone Ionițoiu

Cartea prezintă cu nenumărate marturii ceea ce s-ar putea numi pe drept cuvânt, genocidul din România săvârșit de regimul comunist instaurat  în țară după cel de-al doilea război mondial.

S-au scris și probabil se vor mai scrie cărți despre crimele săvârșite de comunism asupra neamului românesc, însă această carte are meritul de a concentra în paginile ei informații bogate despre modul cum s-a instaurat comunismul în țară, despre furtul voinței poporului și falsificarea alegerilor, despre crimele barbare și silniciile la care a supus poporul, despre înrobirea întregului neam și deposedarea de toate bogățiile solului și subsolului, despre colectivizarea făcută cu arma și bâta.

Autorul mai prezintă informații bogate despre nimicirea elitei românești în lagăre și închisori, despre răscoalele țărănești ce s-au finalizat cu un adevărat război dus împotriva ei de către criminalii comuniști, apoi despre rezistența armată din munți contra regimului comunist, despre persecuțiile religioase și subordonarea Bisericii intereselor de partid.

Comunismul s-a născut din trădare și, de-a lungul a peste 7 decenii, s-a folosit de trădători pentru a instaura în lume anarhia și teroarea manifestata sub forme sălbatice, chiar diabolice. Filozoful român P. P. Negulescu ne-a atras atenția:

"Noi și înspăimântătoare filozofii au apărut pe lume, ca să înțelegem ce înseamnă în termeni de sânge, de ferocitate, credința că statul e totul, iar individul nimic.".

Este oferită în format html la www.procesulcomunismului.com

Cartea este oferita in format pdf (555 k).

Descarca
site 1 fisier zip 522 k

  


© 2003-2011. Apologeticum.