ACCIDENT

Visul despre un accident de automobil poate avea mai multe interpretări, în functie de circumstantele accidentului, astfel:

1 - Dacă vehiculul în care ne aflăm loveste un obstacol în timp ce avansăm, înseamnă că există o contradictie între evolutia noastră actuală si fiinta noastră veritabilă, sau că încercăm să solutionăm cu forta un conflict care există între vointa noastră si posibilitătile noastre fizice.
2 - Dacă lovim un obstacol în timp ce dăm înapoi cu automobilul, înseamnă că este timpul să intrăm în contact cu subconstientul nostru, sau că trebuie să facem ordine, să facem lumină, asupra unor evenimente din trecut care ne afectează.
3 - Dacă lovim un obstacol cu partea laterală a vehiculului, trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva modul nostru de a evolua este dezechilibrat, sau drumul nostru evolutiv este deviat. Poate ar trebui să punem capăt sau să ne încetinim activitătile.
4 - Dacă vehiculul în care ne aflăm loveste un alt vehicul, atunci visul exprimă o stare de agresivitate pe care încercăm să o refulăm, sau poate arăta că evolutia noastră intră în conflict cu cea a unei alte persoane.
5 - Dacă un alt vehicul îl loveste pe cel în care ne aflăm, înseamnă că ne culpabilizăm, sau că actiunile noastre sunt prea riscante. Mai poate însemna că cineva încearcă să ne provoace.
6 - Dacă lovim o persoană cu automobilul, înseamnă că manifestăm agresivitate fată de altcineva, sau că planurile noastre, modul cum întelegem noi să ne trăim viata, să evoluăm, sunt în contradictie cu ale altei persoane.
7 - Dacă lovim un animal cu vehiculul atunci suntem avertizati de un pericol fizic care ne amenintă, sau arată că ne neglijăm sau chiar dispretuim viata noastră instinctuală.
8 - Dacă noi suntem loviti de un vehicul, starea noastră psihică este în pericol: arată culpabilitate, disperare, stare depresivă, sau poate că cineva încearcă să submineze integritatea noastră psihică sau fizică.

Alte genuri de accidente:

1 -Un accident de muncă, ne avertizează asupra unor pericole care privesc slujba noastră : relatii încordate la serviciu, aversiune fată de ceea ce muncim, poate necesitatea de a ne reorienta activitatea...
2 -Accidentele în care intervin diverse obiecte si în urma cărora ne alegem cu diverse răni, zgârieturi, vânătăi, etc. se raportează la zona corpului care este afectată ( cap, brate, picioare, etc.).
A se analiza semnificatia acesteia.
  alte referinte: AUTOBUZ, AUTOMOBIL