Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Ons verhaal

 

Het is allemaal begonnen dankzij één persoon, Dianne Vink. Zij was een collega van Frans en een klant bij Giusi. Dianne vertelde van alles over Frans aan Giusi en dat ze maar een afspraakje met hem moest maken. In eerste instantie was Giusi niet erg enthousiast, want ja een blind date……!! Een paar dagen later kwam Dianne in de kapsalon, maar dit keer niet voor een nieuw kapsel, maar met een foto van Frans, met daarop zijn telefoonnummer. Omdat Dianne  zoveel moeite had gedaan, beloofde Giusi haar dat ze hem het weekend zou bellen.
Het weekend van Frans valt op zaterdag en zondag en had het hele weekend zitten wachten op het verlossende telefoontje. Giusi der weekend valt echter op zondag en maandag en omdat zij niet wist wat ze ervan moest verwachten, stelde zij het uit tot maandag avond (en Frans maar wachten).

Na een half uur te hebben gekletst wilde Frans wel een afspraakje met haar maken, ondanks hij niet wist hoe Giusi er uitzag. Giusi zou wel foto’s opsturen, maar Frans had deze nog niet ontvangen. Zij wilde wachten met afspreken totdat hij de foto’s gezien had en haar wel leuk genoeg vond om een keer te gaan stappen.

Dinsdag nog geen foto gezien. Woensdag nog steeds niet. Frans had natuurlijk wel één en ander over Giusi gehoord van Dianne, dus trok Frans zijn stoute schoenen aan en besloot haar te bellen om af te spreken. Giusi wilde eigenlijk eerst zijn reactie op de foto’s afwachten, maar Frans was vastbesloten en durfde het wel aan zonder te weten hoe zij er uiteindelijk uitzag.

Voor de eerstvolgende zaterdag (19-11-2001) spraken zij af. Na een middag bij Dianne doorgebracht te hebben, haalde Frans Giusi rond 17:30 uur op. Zij zijn eerst in een gezellig (al zaten zij op de tocht) Grieks restaurantje gaan eten. Daarna hebben zij een Bioscoopje gepakt en zijn nog iets gaan drinken in de Stad. Alles bij elkaar genomen, was het een zeer leuke geslaagde avond. Want dat blijkt maar weer, vanaf dat moment zijn zij onafscheidelijk. Door de weeks belden zij elkaar iedere dag en elk weekend waren zij samen.
Nog geen 2 maanden later was Frans jarig. Hij werd door Giusi verrast met een lekker weekendje Parijs. Dit was hun eerste vakantie(tje) samen. Die zomer (2000) gingen zij drie weken naar Sicilië. Frans had het in eerste instantie best zwaar aldaar (hij werd aan iedere inwoner van het dorp voorgesteld), maar uiteindelijk genoten zij van een heerlijke vakantie.

Na een tijdje elk weekend heen en weer gereisd te hebben tussen Voorburg en Utrecht, werd het tijd om de stap te gaan nemen, SAMENWONEN,. Maar Frans vond samenwonen niet genoeg. Hij maakte op een avond een lekker romantisch dineetje en vroeg haar op zijn knieën ten Huwelijk. En zoals jullie allen weten was haar antwoord: JA

Zij besloten in augustus 2001 net voor de vakantie (weer naar Sicilië) te gaan samenwonen en wel in “Voorburg”. Op 28 augustus zijn zij naar de gemeente gegaan en hebben haar in  Voorburg ingeschreven.

En nu is het bijna zover, nog maar een paar weken en dan staan zij voor het altaar.

 Het gaat gebeuren op 10 mei 2002.

Frans gaat eerst Giusi ophalen in Utrecht om daarna samen met de
bruidskinderen te vertrekken richting Leidschendam waar in het Raadhuis om 12:00 uur voor de wet getrouwd zal gaan worden.
Hier opvolgend wordt er een bruidsreportage gemaakt in Park Clingeldael (Japanse Tuin) te Den Haag. Rond 15:15 uur moeten zij in de Sint Martinuskerk aanwezig zijn, waar de kerkelijke inzegening zal plaatsvinden. Hierop aansluitend vertrekken zij met een delegatie gasten richting “Het Blesse Paard” om aldaar te genieten van een heerlijk diner.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2002 TheRealCiappa