Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

KenaNGan

MaDaGasCar 2005

 

 

Assalamualaikum w.b.t.....

Salam Ukwah dari SAHABTMU, Web ini di design khas untuk kenangan bersama SAHABATMU bersama sahabat sahabat dalam perjumpaan MaDaGasCar 2005 di KLCC,

Syabas kepada Udang coz berjaya menganjurkan program ini dengan jayanya...semoga kita dapat meng-eratkan lagi silatulrahim antara kita dan berjumpa lagi dalam program sebegini pada masa masa akan datang..

 

Koleksi Gambar MaDaGasCar 2005

***Untuk view photo sila klik pada thumbnails

***If you want listen my fvr song just klik link below

SONG 1            SONG 2            SONG 3

Kak Tasya dah lapar sangat dah, tak sabar nak tunggu show yumm yum .. sedapnyee roti boi  

 

Aduh sakitnye kepala ku..dunia dunia...., jangan banyak fikir bang nanti cepat tua...  

 

Kak alia & Mas sedang posing..  

 

wahh BZ En Kamarul...banyak masuk projek hari ni...  

 

Zura & Mas posing ala ala wanita melayu terakhir gitu....  

 

ewah ewah..malu pulak si zue ni.....  

 

The MaDaGasCar geng....  

 

Zura & Zue tersenyum sempoi sambil nak beli belah buah buah tropica...  

 

Zura & Kak Alia ..ahem macam adik beradik la pulak..kembar tak seiras keee  

 

Mas & Zura..kat Secret Resepi..apa yang rahsia sangat pun chek tak tau...  

 

Kak Tasya & Zura, amboi hang Zura..posing betoi hang hari ni...  

 

Hak Cipta Terpelihara Azissoft Ltf 2005