FM100.3 Lähiradiosivulle Business contact
Eesti naljad
kassa folk

 

  scifi revue below ***
***
***
update <***
Very precise information in plentitude and platitude of dispatches. Find out the feel of the sneakers, casual unwear and licence. Also read utily articles and comic strips and check residence and broadcasting station.
*** WEATHER STATION HELSINKI (Photo by Jaakko Pietiläinen)*** (Next)WEATHERMAN TANGLED FORECASTING RAIN AND THUNDER (Sketch by Dickey Troll)*Helsingin Sanomien arvostelu ehti heti kertomaan Carl Maria von Weberin Paholaisen palkka-ampujan ensi-illasta että se oli fiasko. Menenkin katsomaan toisen illan, mikä onni, se varmaan menee loistavasti. On käsittämätöntä, kun sitä on viimeksi 20-luvulla esitetty, että sen kaikki musiikki ja laulut elävät iskelminä. Olen nähnyt oopperan alun ja lopun ja se Paholaisen palkka-ampuja on täydellisen lumoava ja herpaantumattoman kiinnostava. Ooppera menee suomeksi ja Kari Tikka johtaa isoa orkesteria ja kuoro puhkeaa säestämään aarioita ja esittämään kommentteja. Englanninkielinen teksti selventää juonen käänteet.**Lähiradio Helsinki 100.3 MHz. * Ihmiset kuuntelevat radiota kolme ja puoli tuntia päivässä. Tutkijoita ei ole pyydetty kysymään ovatko he kuunnelleet juuri Lähiradiota. Jotku meidän spiikkereistä on kyllä aika rehellisiä kun ne sanoo että tämä on p-i-e-n-i radioasema; katsokaas tavallinen yleisö tahtoo ensinnäkin että heille bluffataan koska kaikki mitä he tahtovat on attraktiivisen bluffin ja humbugin jonka saavat viskata eteenpäin... toiselta puolen olen selvillä ongelmista jotka liittyvät pienenä olemiseen tai toisinpäin tehnyt laskelmia radioaseman kustannuksista ja sellaisten laitosten tekemistä tappioista. Sillä asialla on kolme puolta ja yksi niistä on tämä humbugi eli ns. viikkopeitto, jolla saamme viikon aikana suurimman mahdollisen määrän niitä kuuntelijoita jotka ovat seuranneet aseman lähetyksiä. Luulen että niitä on mitattu 75 tuhatta ja arvelen että nykyään määrä voi olla isompi ja myönnän että nuo ihmiset eivät kaikki varmaankaan yhtä aikaa istu kuuntelemassa kaikkia ohjelmia läpi. Lähiradio on parantanut laatuaan lähettämällä stereona kaikki ne ohjelmat jotka on tuotettu stereo-ohjelmiksi. Voimme tehdä älykkään bluffin ihmisille joilla on matkaradio tai muu kunnollinen vastaanotin. Ihmiset jotka puhuvat studiossa voidaan nimittäin yksitellen sijoitella stereokenttään niin että heidän äänensä kuuluvat eri paikoista. Lähiradion lähetykset menevät Helsingin radioaseman mastosta ja kuuluvat ulkoantennilla taajuudella 100.3 MHz. Lähetysteho on 500 W erp *** KESKIVIIKON AAMUOHJELMAT LÄHIRADIOSSA klo 6.00 esittää tietokoneella tehtyä sovinnaista ja stereotyypillistä viihdemusiikkia, joka ei herätä kuuntelijoissa minkäänlaisia muistoja mutta herättää vaikutelmia urbaanista elämänrytmistä, työstä ja vapaa-ajasta. 8.00 Uutiset ja revyy vakavoituu päivänkysymysten ääreen ja tarjoaa jotain perheohjelmaa viihteen puolelta.


Guess you may click the large square for misty mountain music (see below) but the little square should be left alone. We are trying to offer to you what the most websites don't now matter if sometimes we have to go round. ***SOIVA SIVU (Sitemaster has deleted old music 080911 because data problems have been detected on it):

 

KAUPPA- JA TEOLLISUUSMINISTERIÖN VAATIMUKSET YKSITYISHENKILÖIDEN ENERGIAKURISTUKSESTA JA LISÄVEROTUKSESTA UUDEN YDINVOIMALAN PYSTYTTÄMISTÄ VARTEN SUURPÄÄOMAN KASVUKEINOTTELUA VARTEN
rajalliset ja uudistuvat luonnonvarat ja niiden kapitalistinen hyväksikäyttö kehitysmaatasolla hallitukset ainoastaan kykenevät korvausta vastaan luovuttamaan pois uudistumattomat luonnonvaransa ja etenkin maapohjan. Saadut tulot käytetään ostamalla hyödykkeitä jotka eivät uusi itseään eivätkä palvele mitään tuotannollista prosessia esim. aseita. Niiden turvin hallitukset pyrkivät säilyttämään itseään ja ehkä hankkimaan lisää uusiutumattomia luonnonvaroja esim. maata.
100.3 VIIDES YDINVOIMALA: PROLETARIAATIN NUJERTAMINEN KOKOOMUKSEN JA VIHREIDEN YHTEINEN SÄVEL Köyhälistön torjuntaohjelma etenee: ministerit Satu Hassi ja Sinikka Mönkäre yhdentyvät vaatimuksessa että viidennen ydinvoiman kustannukset on maksatettava pieneläjillä. Että rääkätyn proletariaatin suurten massojen on turvauduttava kaukolämpöön on itsestään selvä ekologinen vaatimus vähävaraisten ihmisten kannattamille puolueille joiden ohjelmat eivät tue kansalaisten omaehtoisia toimeentulomalleja. Pienet yksiköt niinkuin omat hellat ja purkamatta jätettävät syrjäiset pienet talot on vaihdettava Raikukujan tapaiseen keskusohjattuun asumismuotoon jossa ihmiset eivät tunne identiteettiä tai huolenpidon tarvetta omaan asumisympäristöönsä saati olisivat ylpeitä siitä että heillä on jotain omaa jonka he ovat itse hankkineet tai saaneet aikaan..

Politiikka on silloin se, että verotetaan sähköä niin että se tuntuu jos säästölamppu unohtuu päälle. Kivihiilet ovat yksityisiltä kokonaan kiellettyjä ja sitä paitsi kaupungin rajojen sisällä ei saa panna tulta omaan uuniin. Nämä kriisihyödykkeet on varattu teollisuuden tarpeisiin - sillä meillähän on kriisi: Napajäätiköt sulavat ja peittyvät paksuun jäähän ja se on meidän syymme kun olemme polttaneet tupakkaa ja juoneet maitoa ja saastuttaneet sillä ilmakehän. Omat jääkaappimme ja -hallimme ja freonieristetyt paksut omakotitalomme ja Kauppa- ja Teollisuusministeriön määräämät lämpöpumppumme ovat tuhonneet otsonikerroksen ja nyt meidän on vietettävä loppu elämämme taivasalla koska halvat asunnot pitää kiireesti purkaa pois. Niukkuuden ylläpitäminen on yksi kapitalismin perusperiaatteista. Vihreiden tulisi lukea Karl Marxin Pääoma suurennuslasin kanssa varoakseen palvelemasta kahta herraa. Yleisen tyytymättömyyden lietsominen tapahtuu kätevimmin ärsyttämällä ihmiset toisiaan vastaan rajoituksia ja käyttäytymissääntöjä jakamalla. Sähkövero nousee 3-4 kertaiseksi Hassi: 240% veronkorotus on alunperin Erkki Tuomiojan idea jonka Mönkäre esitti. Voimme pakottaa ihmiset siirtymään sähkön käyttöön, jopa ydinvoiman, kunhan pelottelemme heitä tarpeeksi. Hinnalla emme heitä houkuttele. Mönkäre: Emme rajoita sähkönkäytön kasvua. Rahastamme siitä. Uuden ydinvoimalan turvin saamme nostaa elämisen peruskustannuksia. Hassi: Rakennamme kyllä ydinvoimalan laskuunne, koska suurpääoman pitää saada ryöstää teidät taas kerran; mutta siitä saatua sähköä me emme teille anna. Tekisitte vain olonne mukavaksi. Håkan Nylund, Vattenfall Suomi: Energian siirto on kriisialtista ja ei puolusta yhdestä keskipisteestä lähtevää sähkönjakelua. Hajautettu energiatuotanto ja pienet yksiköt tarjoavat suuremman käyttövarmuuden. Sauli Kovanen, Paperiliitto: Myymme vähemmän paperia jos kuulevat että teemme sitä ydinvoimalla. Voikkaa ajetaan alas ja Summa siirretään Belgiaan vaikka voittoa tuli. Senaatti Helsingissä ei anna meille minkäänlaista toivoa. Ne päättävät, että sellaisia ja sellaisia ihmisiä ei saa olla, ja kun niitä kuitenkin tulee niin katsotaan saadaanko ne muuttumaan tai pitääkö ne panna pois, ja jos ne ovat väärän värisiä niin pannaan ne säkkiin ja lähetetään jonnekin kauas mistä ne eivät voi kävellä takaisin.  Helsinki ja ympäristö kuunnelkaa Lähiradiota keskiviikkoisin aamulla klo 7 alkaen taajuudella 100.3 MHz. Käyttäkää matkaradiota aseman löytämiseen ja välttäkää tv-kaapeleita ja tietokoneita.
 Jos muuten siistiin ympäristöön, ehkä vaatekomeron hyllylle on nostettu ruma pahvilaatikko, joka on täynnä sekaisia papereita; ja huoneisto ei ole omanne, ja tehtävänne on toimittaa talteen kaikki arvokas, miten kohtelette sanottua pahvilaatikollista papereita, kuvia, filmejä, mitä lie henkilökohtaista joka on ehkä kauankin säilytetty siellä. Olisiko nyt aika heittää ne menemään kun niitä on jo niin pitkään pidetty tallessa ja ei kai niitä kannata ruveta penkomaan?
  SCIENCE FICTION REVUE * DIGIMON *ANNE McGAFFREY* * * WORKMEN IN DUCKBOOTS A FANCY TREND * * * PRINCIPALITY OF THE MISTY MOUNTAIN * * *
1984 - RATIONALISMI DIVERSITEETTIÄ VASTAAN. Valikon lyhentäminen. Syndrooma alkaa palikkatestissä löydettävällä taipumuksella jossa valikoimasta jossa on runsaita ja harvoja esineitä, pois poimitut lukeutuvat harvojen joukosta kunnes vain runsaita esineitä on nähtävänä.

Dickey Troll

Vid anskaffningen av utrustning kastas funktionsduglig vara eller man avstår från att ta emot denna beroende om varan antas kunna säljas eller också nedsätter den bilansen - bruksvärdet av densamma har föga med saken att göra men däremot gör uppehållskostnaden det.
***

...kringgående med hasande steg (Nähördu, gummistövlar är till för attu aldrig tar dej an maneret.) Har du en gång försökt på dej barfota i gummistövlar som inte är alltför stora och sitter åt. "Vi använder billiga tossor, tofflor och strumplästar inomhus, vet inte vad det ska tjäna till och lämnar de fina dyra skorna vid vestibulen och bara använder dem ute I snö och slask..." A NOTICE TO ALL INTERESTED IN MICROSOFT POLICIES IN ABOVE TEXT THE LANGUAGE SWEDISH IS USED AND SOFTWARE NOTIFIED APPROPRIATELY. YET SOFTWARE KEEPS ALTERING TYPING AT WILL AND NOTHING LIKE ORDINARY WORK WILL STOP IT DOING IT ALL OVER. I CAN TYPE FINNISH WITH NO PROBLEM BUT NO SWEDISH COMES OUT OF IT. NEVER BUY MICROSOFT SOFTWARE BECAUSE I HAVE ONE THAT REFUSES TO REGISTER TYPING CORRECTLY. THIS IS IT. YOU TRY IT YOURSELF. THEN GO CLAIM REFUND. I I I I ii.i.,i Software keeps changing every small character into large character by its own. I want the computer to be my servant and not my master. Add to it automatic Microsoft pornographic shops you can't click away with. We have to continue with the story. in Swedish ...."Sen kom jag efter lektionen I strumplästen och ville hoppa I mina CATs och fann dem I rätt färg men underligt förkrympta och utslitna."

Fascismen utanför extremhögern förekommer i förklädnad av omsorg. En vänsterkader med respekt faller inte i att öppet förkunna legender ur feodalisk synvinkel medan han i verklighet kommer till ett likvärdigt resultat med att hämta sitt slagträ från de gröna som ju präglas av sin förtrogenhet till tvång. För ditt eget bästa ska du svettas i kalla kårar och andas in mögelsporer som ju gärna uppstår i platser utan ordentlig värme, som undertiden blir fuktiga. Att bostadsmögel uppstår i moderna byggnader beror på att man styr uppvärmningen ned från termostater alltefter man avstår att vädra leder till den onda cirkeln med fuktig sval luft i en dragfri lokal.

SKRIFVER DU MYCKET PÅ SVENSKA? Slå då av AutoCorrect vid Tools och slipp undan mycket besvär.

MISTEL PROJECT
 Misty Mountain (Western) Telecasting Corporation MISTEL for TV-KARA Kansainvälinen filmiohjelmisto: Naisten ohjelmat Mr. Universe 2001 Lastele filmit Jälle see Jäpe Anderssonskans Kalle Nuorten ohjelmat Ute med Jocka Träskbäck Perheohjelmat - Sarjat: -- Remington Steele -- Battlestar Galactica -- Daniel Boone -- Leave it to the Beaver -- The Smurfs -- Digimon Uutispalvelut Joku juokseva kuvamateriaalipalvelu ostaa ja kaikki vähänkin käyttökelpoinen pieniin paloihin järjestää: Paikoista, Ihmisistä jne. Juosta kameran kanssa kaikkialla. On käyttökelpoinen kuva jos kameraa pitää hiljaa tai nostaa sen jonnekin. Kaikenmoiset suorat televisioinnit joissa voi käyttää apuna sen aikaista tekniikkaa. Yleensä niissä on pari kolme kameramiestä ja ohjaaja jolla on yleisääni ja yleiskuva ja kamerakuvat ja voi niillä leikkiä niin että lähetys tulee siisti ja sitten se menee Ulkolähetysautoon ja sieltä Mukana kulkevaan Linkkimastoon jota kautta ylös Viidennen linjan katolla olevaan Blututh-antenniin ja sieltä tänne meidän vanhaan pöytään jossa on lisälaite Kuvan värittämistä, venyttämistä ja Ei-toivottujen Epähenkilöiden poistamiseen kuvasta ennen lähettäömistä. Olemassaolevia resursseja tulee venyttää siten että syntyy vaikutelma hyvinvarustetusta palvelusta. Omaa tuotantoa pitää tehdä. Rahastus: Lanseerataan vaikutelma laajapohjaisesta perhekanavasta ja myydään ohjelmien välissä olevat tylsät ajat jolloin ihmiset syövät, käyvät jääkaapilla ja kaupassa ja kylpevät, propagandaan ja kaupallishenkiseen hehkutukseen josta esiintyjät maksavat.
 Yleinen levottomuus on sitä laatua että mihinkään tuottoisaan puuhaan on perin vaikea keskittyä niin että se kantaisi hedelmää vaikka se olisi tilattu ja ehkä maksettu. Tämän yleisen levottomuuden levittämiseen valtiovallalla on omat kapitalistisia intressejä ylläpitävät virastot jotka perustavat toimintansa sellaisiin suureisiin kuin tavaran niukkuuden suhde investointihalukkuuteen ja koron alenemisen vaikutus pääoman kasautumiseen. Toimeenpanevaa valtaa käyttämällä valtio ohjailee pääomavirtojen suuntaa poliittisen tarkoituksenmukaisuuden suuntaan joka on yhtenevä sen pyrkimyksen kanssa joka kapitalisteilla on ohjata pääomavirta mahdollisimman harvoihin käsiin ja jäädyttää pääoma suurina kimpaleina sellaiseksi että se on liikuteltavissa hyvin suuria ja ehkä hyödyttömiä liiketoimia varten - sellaisia kuin Soneran UMTS-kaupat (huijaus perustui siihen että laite toimii niin kauan kuin kovin moni ei käytä sitä yhtä aikaa). Mitä siinä sivussa tapahtuu, kapitalistinen järki päättelee, on yhdentekevää jos tili jää voiton puolelle. Yleisen levottomuuden vuoksi, jos meillä on tuotantovälineitä ja työvoimaa, ei ole mitään syytä ottaa niitä käyttöön. Maakorko on liian suuri. Melkein heti kun koneet on saatu pystyyn joku purkaa talon altamme. Se ei ehkä ole omistaja vaan kaavoitusmonopolin omistava kunta joka työskentelee niiden laskuun joiden haltuun pääoma, kuten edellä selitettiin, kasautui. Ei siis kannata ruveta mihinkään. Projekti jolle ei ole valtion takuuta on oma ja siis tuhoon tuomittu. Järjestelmä on siis rakennettu niin että yksi, joka on motivoitunut niin että valmiudet käsittävät suunnitelman rakentamisen ja käytön saakin tehdäkseen, ei rakentamista ja käyttöä vaan suunnitelman laatimisen ja sitten toinen lukee suunnitelmasta miten paljon rahaa siihen voi heittää ja pyytää sen määrän rahaa jostain mistä annetaan sitä ja kirjoittaa ensimmäisen nimen siihen paperiin jolla hän kuittaa rahat ja heittää rahat kolmannelle joka rupeaa tuhlaamaan niitä suunnitelman mukaisten rakennelmien toteuttamiseen ja kun ne on saatu valmiiksi, hakee paikalle neljännen ja panee tämän käyttämään niitä teettämiään rakennelmia sitä yleisöä palvelemaan jonka ensimmäinen kaavaili tarvitsevan sen laatuisia, joskaan ei ehkä suuntaisia palveluja, ja lähettää lopuksi laskun projektin toteuttamisesta ensimmäiselle. Mä tarkoitan että kehitystä ei tapahdu jos hommat ajetaan alas nopeammin kuin ne saadaan ajettua ylös Mulle tekee todellista levottomuutta kun mä saan juuri tietokoneen ruutuun suurella vaivalla jonkun päivityksen auki ja voin ruveta sitä suunnittelemaan; katkaisen käsin Internet-yhteyden ja sitten homma säilyy niin kauan kuin joku ei tule ja sulje konetta. Niin jokainen ohikulkija on täällä opetettu napsauttamaan sammuksiin päälle unohdettu tietokone.


 

 Educational material is temporarily withdrawn from this page in protest against republican ideologies.
  Julian Driscoll; My pair of sneakers and How to make life easier for one another while still growing (yet grow) Aqcuire ultimately an ability to read intentions and thoughts of familiar kind of people and animals with no deference to your ubiquitous paradigm. Consider though set your own frame of interest and you be the rubber duck. If you read these signs in a special way with a shiver and feel it like thick rubber sneakers on your bare feet you have created a time-span. Never mind feeling funny. Nobody ever finds out. While maybe so, you should feel yourself well protected against any act. You have a periferal right and any observations are limited to whoever will presumably take a benefit. A dip indicates the proper personal style. This may be strong enough to create a time-lock. An interval between mimick and eccentric is available for a variety of styles and of particular interest are areas of greatest resistance and ardent attraction. An extendable grade of freedom is available to expertly design incidence of precise target with inoquous practice. In this initial sequence concentration is directed to items unquestionably available to anyone en par with author and title with matching constitution and not riddled with integral impediments or visual obstacles. You may figure out what way of advanced deployments could be added no questions asked. Knit or baseball cap. The only preclusion really is the realization of what the answers would be since you would be staying in the safe area knowing what the limits would be in effect. The real devotion is making out of it a default proceeding. While all the boys were instructed to attend gymnastics without a shirt on they subsequently went to lunch first, showers second, maybe fun, and no attention if I just wash first, put on my jeans and barefoot sneakers and enter the dinner-hall in no shirt and no hurry. We find no mystical or compelling intrigue in it yet just feeling comfortable. It is only reasonable anyone who haps upon a positive vibe tends to maintain the source intact and left his shirt not in the shower room but in the locker in the first place, at home in the morning in the second, not having to digress for it in any occasion. The very small incredulence being regulatory landmarks uninstitutionalization and increasing interest in any tasking in support. The element involved is individual preference, a desirable forfeit anyone predictably aptly shares given the coordinates. A time-scale operation was described albeit simple may fail if modified and it may not. At regular circumstances it should be set to be repeated and maintained. Have a free flow of your fantasy act in and find out. Incidentally I prefer my rubber sneakers on my bare feet to have a firm grip on the sole with my toes. What shoes will be worn with socks? With a necktie, any. Gentleman in Tommy Hilfiger's magazine ad wears his very ordinary fancy shoes in white leather and no socks. Baby TV kids wear rubber boots barefoot. So does boy in cartoon featured in the morning getting his sneakers back from the dog. The kick in this is the flapping of trouser cuffs against the ankle and the feel of the wind and air and the bonus added of a rebel look and the show for the adornment of it. The setting described applies to Mediterranean hip-cut denim indigo jeans of full length but the story would be good for some shorts or bike stretchers, game pants, PU parka pants, jeans rolled under the knee or streetwear leg covering rubber boots. To engage use every opportunity. I would accept apart from All Stars a pair of low cut black training shoes and some street sneakers in what looks like black leather because everybody says my feet look neat in them. I take nö 10 provided I have even toes and must select a larger size if designed for one large toe. That for Nokian street boots is 41 and for the Levertons a 45. Now a question some readers may have is how is one to live with it or get over it or whatever you think: some people prefer it that way. Others will conciously vest themselves in contradiction: to deal with this in an intelligent manner concludes the effort a sacrifice too great for the purpose intended to create an uninspirenable atmosphere, contrary to routines no charge and hardly no effort arousing curiosity towards any scalable fun. MMXIII Centaur Troyan. Produced in limited accuracy.
Indigenous science fiction reviews appear with the sneakers homepage while we go on updating this trustfree commercial commodity with no governmental control from person specifically granted access to public media for loyal technically accurate services and artistic merits with no submission to inspection by or adherence to commission or cadre of the party or affiliated unions. Me i'm troll

The Sneakers...
TheSneakers science fiction review 1 

In a wide perspective futuristics and survivalist themes prevail in The Triffids and The Age Of The Tripods, on screen with Super Mario Bros., Bladerunner and books by David Robbins in the Triad Alpha series. Events in the latter took place a hundred years after a politically issued nuclear war broke out and destroyed large parts of the world with impact from automatic defence systems and through consequent radiation. 
 In Minnesota Kurt Carpenter's specially architectured refuge houses families, warriors, ancient arsenal and the solar powered vehicle capable of the 300-mile run to rat-infested Twin Cities on extant roads in part. Team members are characterized as the quick-draw, the pacifist, the indian and the Rambo. Semiconductor technology has collapsed, but there is CB, unlabeled matches, new coins, landlords, mafia princes and illegal armies with jeeps. 
 The most intriguing monster in David Robbins' imagination is a figment of green overcast creeping along the ground and staying for two hours in one place with no harm to vegetation whatsoever, yet the green fog kills its prey with tentacles of poison and eats the flesh and the bones too, and it gives off an unnatural sizzling noise and attracts children in a most peculiar way. 
 The quick-draw hits the gas and then starts asking questions - How do you stop this thing? 
By Jorma Elovaara, science author and newcaster on the public radio FM 100,3 Lähiradio, Helsinki 

We have some interesting experience after just watching the TV-show from Digimon, a japanese school children's fiction with parallels to Shinto with computer programming and hinduist fantasy figures that have magic powers of their own kind. Raremon, a flying dragon or rather a giant insect haunted us in dreams ten years earlier than the first Digimons appeared. The stories in Digimon are very truthful and innocent and can be explained rationally with fantasies of cuddly-toys.
Three bright stars could be seen onhe planet's sky and two moons and the sun. Orbiting closely at times a red planet or comet emitted deadly thread.*** Anne McCaffrey: Dragonsong. Gorgi Books. go. VAPAAMIELISET, LEPSUT JA PERINTEISIÄ ARVOJA PILKKAAVAT ASENTEET Sampling Anne McCaffrey's Dragonsong, a novel of science fiction that interesting, you will read it once and start once more from the beginning. Surely I wouldn't recommend it for the children because of its liberal, slack and unconservative educational attitude but you do. (You will notice the absence in this Revue of Potter, Pokemon) ***They just disappear... They go between like dragons. Some place that isn't. You're neither here nor there. It's cold, and it's nothing. No sight, no sound, no sensations. ***a smudge of gray clouded the horizon... A smudge of gray? Or silver? The grayness was spreading across the horizon. Now she could see flashes against that gray. ***she saw the thin, writhing silver of thread descending. ***precautions scrupulously observed --- unshielded glows never being left in an unused room ***there used to be caravans of traders coming --- There'd been gay times --- once thread started falling, everything had changed. Seven turns had thread been dropping from the skies. ***the occasional flights of wild wherries who nested in the heavier bushes were silent. Red star in steep elliptical orbit emits spores of voracious threads only the dragons can cope with may be an earthly legend. About Dragonsong. The society of the Hold would not accept a female music teacher nor could the lokal Music Master, the Harper ever be a girl. Menolly, the youngest daughter of the sea holder Yanus was exceptionally talented with music and made tantalizing hit music and that was very forbidden because the children and even grown poeple would catch these melodies and start humming them in the most awkward situations. (The people on the comet-infested planet with the mountain island of Pern were probably right and only the proper songs were expected to be known and sung in ceremonial occasions.) The girl Menolly was on occasion set up as a teacher for the children because the old harper was gone and another coming and duly had a spanking from her father for once, alone but with an open window, had played a tune. For so they called any new melody which was not one of the classical music and the public was supposed not to make any of their own. The function of the music was a special one and here was configured that no music should be allowed to grow wildly; and the society on Pern had a serious problem with the red comet, a crisis and during one a society tends to restrict functions and activities to the limit of public acceptance or closer. Going too far from the Hold and not having a legitimate cause was one thing not to do because of threadfall. Birds of the lizard kind were domesticated for thread control. For the part of Menolly, she was a girl and had been injured in household work so there was no future in playing the guitar in either case. However references were obviously written in favor of the girl's musical skills and properly addressed to the new harper but never forwarded. Elgion, the new harper, queried who was teaching the children in the meantime and Menolly's father told him a lie for fear of disgracing the Hold with a female music teacher. A new harper would have to go carefully. This was a hold that had kept much to itself and observed all the old ways.
L'Ouvrière ou joujou? Une jeune demoiselle en travaillant pour le première fois se présente initialement aux messieurs de l'usine. Elle fût dérobée à l'envie des chevaliers. - Peate kohe tööt alustama. - Aga tee kähku. - Kuka täällä oikeastaan päättää, mitä töitä täällä tehdään? - Työttömät. ...ühdke joonistusd ei saa julgi panna kuid on uus kompuuter CD-paljundusmasinaga kolme kuuajal puruks sõidetu. Nüüd saada mulle e-mailid uue aadresiga dickeyelovaara@lycos.com
 The Misty Mountain Principality Our beloved country of wooded slopes of thick and high forest with undervegetation of moss and fern. To the east land ends in the mountains on the lands of a next ranch with an abrupt fall with far eye to lake Humleträsk and over yonder, city of Helsinki. The bank of Musti River closes in west of the valley, and the sunny south of Misty Mountain is pested by heavy traffic on the highway while the north with adjacent inhabited regions is inaccessible and overgrown with jungles and quicksand, a place where pheasants migrate and foxes howl in the night. The Misty Mountain Principality used to be a technological and cultural landmark with film and broadcasting facilities, an Institute for music, dancing, art and social science, a Technological Research station, a power plant and a fertilizer plant plus graphic industries and an automated textile industry for franchized brand clothes. The people have been reeducated on survival and information technology and making use of much equipment which does not last in the cold and humid air but would be abundant otherwise if the ministry in Helsinki weren't so keen of taxing outserviced machinery. The Misty Mountain principality was acquired by massa Troll and successively appointed. The area of land was up to 1956 inhabited by Russian people who regard it their former home. On the mountain and in it was a military base and no traces of it can be seen from the air.
 Willem van Oranje, Willem I, Prins van Oranje 1533-1584 Willem de Zweiger, lutherilainen, joka muutti Brysseliin ja sai katolisen kasvatuksen ---contact author dickey elovaara +358407417555---mediakonsultointia 0407417555 jorma elovaara---lähiradio helsinki 100.3 MHz------website under construction---cont. Kuvanraastajien aika... Poiminta Lähiradio Karan ohjelmatarjonnasta: Sodan taustat. Vilhelm Oranialainen ja Jaakko II (Edellinen osa on tässä.) Tämän esityksen tarkoituksena on selvittää mitä tapahtui 1560-luvulla joka liittää toisiinsa Hollannin ja Irlannin historiat niin että Irlannissa ja Pohjois-Irlannissa marssitaan kulkueissa jotka juhlistavat Hollannin kansallissankaria ja miten espanjalaiset ja katolisen inkvisition vastustaminen Hollannissa liittyvät Pohjois-Irlannissa esiintyviin väkivaltaisuuksiin niin että korkea muuri jakaa ihmisiä ja näihin päiviin asti on katkera sisällissota runnellut Pohjois-Irlantia ja heittänyt väkivallan varjon Ison Britannian päälle. Mikä on hollantilaisten osuus siihen ja mikä on oranialainen veljeskunta? Mistä saamme sellaisen käsityksen, että luterilaisessa ja brittien suosimassa perinteessä joka juhlistaa Hollannin kansallissankaria Wilhelm Oranialaista irlantilaisten keskuudessa, on kansalliskiihkoinen sävy ja se liittyy sellaisiin ilmiöihin jotka tuomitaan ihmisen vapautta loukkaavina? Willem van Nassau syntyi Dillenburgissa 24 huhtikuuta 1533 kreivinä ja peri sedältään Oranjen prinssiltä kaikki hänen tavaransa ja niiden joukossa prinssin arvonimen. Wilhelm oli yhdentoista vanha ja hänet oli kasvatettu luterilaisessa uskossa. Nyt Oranjen prinssinä hänen oli muutettava Brysseliin ja Willem sai katolisen kasvatuksen maaherratar Maria Unkarilaisen kotiopettajien johdolla ja oppi latinaa, saksaa, ranksaa, espanjaa ja italiaa - ja flaamia Vilhelm taisi myöskin saksan sanoja käyttäen puhua. Jo lapsena Oranjen prinssi Wilhelm kehitti erittäin hienovaraisen ilmaisutaidon ja diplomaattisen lahjakkuuden josta oli paljon hyötyä kun 1568 hän ryhtyi ajamaan espanjalaisia pois Hollannista ja ryhtyi tukemaan protestantteja, mutta ei vielä itse vaihtanut uskontoa. Willem van Nassauwe kasvoi 11 muun lapsen kanssa köyhässä perheessä ja peri etäiseltä serkultaan ruhtinaskunnan joka oli eteläisessä Ranskassa ja nimeltään Oranje. Franche-Comtéssa olevat kolme tilaa ja ruhtinaan arvonimi olivat hänen omansa mutta hänen oli muutettava Ranskan keisarin hoviin ja vieläpä lähdettävä Espanjaan oppimaan katolista uskontoa. e Sitä 12 vuotta aikaisemmin keisari Kaarle V löi Willem Oranialaisen ritariksi ja silloin tämä vannoi väärän valan totella ikuisesti katolista uskoa ja paavia. Hän oli toisessa avioliitossaan kun Kaarle meni ja solmi Cateau-Cambresis'n rauhan Espanjan kuninkaan kanssa. Nassaun kreivi Wilhelm Oranialainen solmi järkiavioliiton Maximiliaan van Burenin, Anna van Egmondin kanssa joka peri huomattavan omaisuuden ja lahjoitti Willemille kolme lasta ja kuoli 1558 epäilyttävissä olosuhteissa. Pian sen jälkeen Willem saa Eva Eliverin kanssa pojan josta tulee Zeelandin amiraali. Seuraavana vuonna Wilhelm Oranialainen saa tunnotuskia kun Espanjan Filips-kuninkaan suunnitelmat tulevat hänen korviinsa ja ne loukkasivat porvarillista vapautta ja uskonnonrauhaa eikä Oranjen prinssi sallinut verisen inkvisition sortoa Hollannissa. Wilhelm Oranialainen oli toisen kerran naimisissa vuodesta 1561 Saksenin, Hessenin ja Palzin perintöruhtinaan tyttären, juopon, ruman, suurisuisen ja kevytkenkäisen Anna von Sachsenin kanssa ja ottaa tästä eron 1574. Siinä oli katolinen prinssi ja luterilainen morsian. Vastoin kansanuskomuksia ei ole todennäköistä että myöhemmät Oranialaiset olisivat Nassaun kreivin jälkeläisiä. Brysselissä, ihan siinä missä stadhouder Nassaun kreivi asui, kansa nousi inkvisitiota vastaan ja rupesi kuumana päivänä 20 elokuuta 1566 repimään katedraalien somisteita riekaleiksi ja heittelivät pyhimysten patsaat palasiksi. Vilhelm Oranialainen hirtätti kolme kuvainraastajaa mutta määräsi että kaikissa kirkoissa sai harjoittaa uskontoa. Vilhelmin suhteet Espanjaan viilenivät. Hän kääntyi protestanttiseen uskoon ja linnoittautui ruhtinaallisen lipun suojiin Enkhuizenin kaupunkiin kaikkien ihmisten kanssa ja painoi lentolehtisiä painokoneella. Espanjalaiset siirtyivät eteläisempiin maakuntiin, mutta hollantilaiset eivät olleet yksimielisiä uskonnon asioista ja Gentissä puhkesi verenvuodatus. Ei ole todisteita siitä että Vilhelm Oranialainen olisi ollut millään tavalla kiinnostunut siitä mitä uskontoa ihmiset tunnustivat. Hänen painokoneestaan lähti kirjasia ja runovihkoja joista tunnetuimman todennäköisesti kirjoitti hänen sihteerinsä, Pyhän Aldegonden kartanon omistaja Philip van Marnix, 15 kuplettia pitkä Wilhelmus josta 1932 tuli Hollannin kansallislaulu jota nyt lauletaan virallisissa tilaisuuksissa suoranaisesti rasistisilla sanoilla Wien Neerlands Bloed door den aderen vloeit, van alle smetten vrij - siis Kellä alankomainen virtaa suonissa veri vallan tahraton. Kuningas Filips julisti että Vilhelm Oranialainen oli koko kristinuskon häpäisijä ja ihmiskunnan vihollinen. Balthasar Gerards ampui hänet pistoolilla. Kun siitä alkava 80-vuotinen sota päättyi Münsterin rauhaan Alankomaiden tasavalta sai kansainvälisen tunnustuksen.
  Kumitossut... ketsid pamit "pam-pamit" kumitossujen myyminen merkkiuskollisille sporttihenkisille kuluttajille on käyttökelpoinen markkinaidea joka on Nokian Jalkineilla toteutunut kautta vuosien äärimmäisen puutteellisesti ja täysin ilman ponnistuksia yhtiön taholta. Voidaan sanoa että asiakkaat ovat keskenään luoneet Nokian tavaroista kultin johon tehtaalla ja sen markkinointiosastolla ei ole mitään osuutta ja jolle se ainoastaan voi tehdä haittaa tuomalla julkisuuteen omia ideoitaan kumisaappaiden statusarvosta, käyttötarkoituksista ja ihmisistä jotka käyttävät kumisaappaita. Menisi pahemmaksi jos tämä markkinaosasto tuulesta temmattuine ideoineen vieläpä saisi vaikuttaa siihen millaisia tavaroita tehdas valmistaa. Tätä on kuitenkin tapahtunut, ja niin pian kuin Nokian sai Hai-saappaansa uppoamaan kuluttajiin se rupesi muuttelemaan tuotetta kunnes sitä ei enää ostettu. Pohjan materiaali muuttui kiinteäksi kumiksi ja saappaisiin ilmestyi keltaisia, mattapintaisia ja rypyläisiä varsia ja valmistusta rationalisoitiin.. Nuhruiset, muodottomat saappaat viestivät katukuvassa: Tyydyn kumisaappaisiin mutta kulkisin mieluummin oikeissa kengissä. Nokian saapastehtaan kohokohta oli tanskalaisten muotoilijoiden käynti josta tuli kaksi pitkävartista saapasta, turhanaikaisia tosin mutta toinen, lisäpohjalla varustettu, antoi osviittaa sille että kumisaappaiden käyttö on mukavampaa kun pohjat ovat paksut. Toinen Nokian paljon tavoittelema käyttäjäryhmä on Ruotsin armeijaa vastaava määrä ulkoilevia herrasmiehiä. Siinä on käyttäjäryhmä joka vaatii saappaan ulkonäöltä eri sukuisia ominaisuuksia kuin ihmiset jotka panevat kadulle saappaat jalkaansa koska ne ovat hauskan näköiset ja valitsevat mustat Kontiot. Tehtaan raskas vastuu maamme yleisilmeestä vaikuttaa siihen myydäänkö niitä myös radikaalivihreille vai kerääkö tehdas voittonsa sieltä mistä niitä saa ja tarjoaa himmeänvihreitä oranssipohjaisia saappaita vain maksukykyisille asiakkaille. Yleisen periaatteen mukaan puute käännetään lisäarvoksi, ja ostajan on maksettava kunnon korvaus siitä että hän haluaa jalkaansa tylsän näköiset saappaat. Yleistä mielenkiintoa Nokian saappaat ja kengät ovat ainoastaan saaneet muotiasioiden kautta ja muuten niiden statusarvo kilpailee tuontitavaran kanssa. Ristiriitaisesti tämän kanssa Nokian markkinointi korostaa jatkuvasti muita arvoja ja tämä hämmentää kuluttajia. Tehtaan tuoteinformaatio keskittyy siihen mitä ihmiset yleensäkin tietävät kumisaappaista ja toistaa sen. Kumisaappaat jalassa ei kävellä kylpyhuoneeseen vaan ne jätetään kuraisina eteiseen. Saappaat jalassa on paha kävellä, koska ne ovat liian suuret ja hölskyvät jalassa ja niiden pohja taipuu väärästä kohdasta. Samasta syystä tulee lattajalat kun kumisaappaita käyttää pitkän aikaa ja niihin tulisikin turvautua vain sadesäällä. Auringonpaiste on saappaille suoranaisesti vahingollinen ja lyhentää vuosilla kalliiden jalkineiden ikää. Lyhyesti: Kumisaappaat ovat epäterveelliset ja epämukavat ja kestävät käyttöä huonosti. Tosin tehdas varoittaa ostajaa tästä. Jos tehdas kiistäisi kokonaan yllä väitetyn, rikkoisiko se tuotevastuulakia? Mitä yleisen tietämyksen mukaan ihmiset voivat vaatia kumisaappailta? Ja mitä tehdas asiakkailta? Että he panevat saappaansa kestämään vuosia ja vuosia eivätkä osta harmaantuneiden, kovettuneiden, polymerisoituneiden ja pinttyneiden saappaiden tilalle uusia koska ne eivät vielä ole alkaneet vuotaa vettä. Että he eivät kulje kumisaappaissa ihmisten näkyvillä vaan riisuvat ne jalastaan.
Lähiradio-Karan lähetyksen muuttaminen stereoksi vaatii vain mikserin yhdistämisen linkkiin kahdella letkulla.
Onko tässä jotain myytävää? Kylpyhuoneessa Pepe riisuu kalsarinsa ja villasukkansa, panee sukat ja hikisen t-paidan patterin päälle, huuhtoo kumisaappaat lämpimällä suihkulla ja kuivaa ne lattiarätillä ja panee farkut ja kumisaappaat takaisin jalkaansa. Ovatko vanhat kumisaappaanne vielä ehjät? Nyt voitte nauttia pitempään vanhoista jalkoihin muotoutuneista linttakorkoisista paljaaksi kuluneista ja sileäpohjaisista saappaistanne joiden hajusta naapurin koira pitää. Käyttäkää ratkenneisiin kohtiin uusia oranssinvärisiä postimerkkireunaisia paikkalappuja. Kumisaappaiden paikkaaminen on ekologinen hyvätyö. Näyttäkää niille, että me emme viitsi enää kerätä kumia kun se on puiden rääkkäämistä vaan kaskeamme kumipuut ja istutamme tilalle isokasvuista ja vähäkäyttöistä eukalyptusta. Ekologisia vaihtoehtoja kumisaappaille Synteettisiä materiaaleja on kehitetty butadieenistä polyuretaaniin ja polyamidi sekä PVC ovat lupaavimmat materiaalit. Muoveja saadaan kivihiilestä ja maaöljystä jotka muuten saastuttaisivat maapalloamme. Kumia muistuttavissa muoveissa on usein kemiallisesti aktiivisia liuotinaineita ns pehmittimiä joilla muovit saadaan joustaviksi mutta kimmoisia kuin kumi niistä valmistetut esineet eivät ole. Muovisaappaat eivät menesty maailmanmarkkinoilla, ja kumitehdas joutuukin vakuuttelemaan myydessään luonnottoman värisiä ehkä himmeäpintaisia tavaroita että nekin ovat kumia eivätkä suinkaan muovia. Kuluttajat vieroksuvat muovitavaroita ja kumitehtaalla olisi hyvät markkinat. Tavaramerkkilegendat Nokian jalkineiden tunnetuin tavaramerkki on Kontio. Sen suosio perustuu siihen että ostaja on joskus nähnyt toisen jalassa nuo saappaat. Nokian jalkineiden suosio yleensä perustuu siihen että asiakas on joskus koettanut niitä jalkaansa. Muilla tehtailla ei yleensä ole kumpaakaan kilpailuetua. Tavaramerkillä tai mahdollisella tehtaan julkaisemalla mainoksella ei ole mitään vaikutusta ostajan valintaan tai hän voi pitää mainoksen luomia mielikuvia kiusallisena ja jättää ostamatta sen vuoksi, vaikka jalkineet olisivat mukavat ja haluttavat tai, hän rajoittaa niiden käyttöä koska tehtaan mainos sanoo että niitä ei saa kovasti kuluttaa eikä usein pitää. Sopiiko kumisaappaita käyttää? Hyvät kumisaappaat, esimerkiksi Kontiot, maksavat kolme kertaa enemmän kuin apinankuonosta valmistetut ohutpohjaiset sisätohvelit. Hyvä tapa sitäpaitsi vaatii että käytätte apinanpäitä ja pikkusukkia kun kuljette sisällä huoneessa ettekä ole kumisaappaat jalassa. Ruotsalaisia tehdastyöläisten klopsuja voitte niin ikään parketilla käyttää. Kaikkea voi soveltaa. Siedätyksen ehtona on että sovellus annetaan sellaisina annoksina että se ei tule ylös. Joka tapauksessa jalkanne ovat omanne ja samoin rahanne, ja kun te haluatte ajatella että siisteissä kengissä voi sisällä kulkea, kumisaappaat saavat olla ihmisten nähtävänä niin kauan kuin ne ovat siistit ja kun ne eivät ole, niille löytyykin muuta käyttöä. Kadonneet kumitossut Aikojen alussa Nokia tahtoi olla yksi maailman johtavista urheiluvälineiden valmistajista, joka tapauksessa Suomen olympiamenestykselle keskeinen vaikuttaja tai ainakin arvossapidetty harjoittelujalkineiden valmistaja, edes joihinkin lajeihin kuten verkkopalloon ja jalkapalloon soveltuvien erikoisjalkineiden ainoa tehdas. Onnistuneet urheilutulokset takaisivat ihmisten halun tulla samanlaisten jalkineiden omistajaksi. Ehkäpä naapurit, nähdessään nuo kengät, uskoisivat että niiden kantaja on päässyt mukaan arvostettuihin eliittipiireihin ehkä ammattiyhdistyksen välityksellä. Akilles oli Nokian ensimmäinen kunnianhimoisesti muotijalkineeksi koottu koripallotossu ja sitä myös esiteltiien katukenkänä muotivaatteiden yhteydessä. Tossun pohjassa näkyi nykyään puhelimista tunnettu logo ja se oli täysin tasainen pohja jossa oli pyöreitä imukuppeja, pohjan väri oli harmaa. Akilles-tossuissa oli irrotettavat sisäpohjat pehmeää rouhekumia, 4-kertainen valkoinen reuna, kaksinkertainen musta päällyskangas ja varren molemmin puoli pyöreät nilkkasuojuokset. Kumiset mustat koripallotossut olivat 50- ja 60-luvulla teini-ikä-isten poikien suosiossa. Tähän oli tehty tossut jotka eivät ole kylmiä jos niihin ei pane sukkia ollenkaan ja pohja on niin paksu että pienet kivet eivät häiritse. Monet suomalaiset tahtovat isäntäväen kauhuksi riisua saappaat jalastaan tullessaan sisään ja kävelevät sisällä sukkasillaan ja nostavat pölyä ja nukkaa ilmaan ja synnyttävät villakoiria. Amerikkalaiset pitäisivät ilman muuta selvänä että he pitävät saappaat jalassaan ja ehkä ottavat sukat pois jos on lämmin. Suomalaisten kohdalla on markkinarako. Sukat jalassa kuljeksiminen on masentavaa, mutta suomalaiset alistavat toisiaan mielellään ja maksavat mukisematta siitä ilosta että toisilla on tylsää ja kulkevat itsekin sukkajalassa - sitten on toisia joille tuottaa iloa käyttää sisällä jalkineita joiden käytöstä tulee erittäin kuuluva laahustava ääni. Etsimme markkinarakoa kumitossuille, ja niiden ostajat eivät käytä tossujaan ulkona talvisin. Tossujen myyntisesonki on keväisin sillä tavalla, että tossut saapuvat jonain äkkiarvaamattomana päivänä, ja ne, jotka sattuvat olemaan kaupassa sinä päivänä, ostavat ne itselleen ja toiset näkevät lehdestä, että niiden myynti on jo ohi. Tossut kulutetaan kesän aikana ja sitten syksyllä ollaan taas pelkissä tennissukissa. "Pelaan harvoin tennistä" Myyntistrategian painopiste on tässä tehtävässä muotitottumusten muuttaminen ja keskeistä on vastavaikuttaa Suomessa kehittyneeseen sukkasiinikulttuuriin sillä tavalla että ihmiset ovat hovikelpoisia olohuoneessa myös jalkineet jalassaan. Kehittääksemme strategiaa joudumme tarkkailemaan mitä tietä suomalaiseen elämänmuotoon on tunkeutunut epäamerikkalainen ilman kenkiä kulkemisen tapa. 1960-luvun hippikulttuuri merkitsi sitä että koko huoneen lattia peitettiin sänkyvaatteilla ympäriinsä piehtaroimista varten ja ihmisen koti muutettiin eräänlaiseksi moskeijaksi tai japanilaiseksi paperitaloksi joka helposti tarttui jalkoihin tai pienimmästäkin jalan heilautuksesta särkyi ja ihmisten tuli sen tähden sinne saapuessaan ottaa arat varpaansa näkyviin. Lattian ollessa täynnä tavaraa kompastuminen ja nurinmeno olivat aina uhkana. Pahan sekaannuksen kohteena tennissukkien maassa ovat kengät ja kalossit. Ihmiset ottavat kirjaimellisesti yhden kenkäparin periaatteen ja ne ostetaan eteiseen. Köyhät ja rikkaat kulkevat ilman kenkiä kuin kauppatorin sorsat olohuoneessa ja rapuissa ja keittiön klinkkereillä. Me on nähty kun tv:ssä on näytetty. Siellä on ammattilavastajat ja puvustajat joiden tehtävä on visualisoida korkealta tulleita poliittisia ja kulttuuripoliittisia päätöksiä ja vahvistettua praktiikkaa ja kun siellä näytetään että isällä on pelkät sukat jalassa ja ne on ihan valkoiset koska ne on pesty Calgonilla, niin tästä on pikku hiljaa tulossa laki, joka aikaisemmin oli ryöstäytynyt maan tavaksi. Siinä on siis konformiteettiperiaate että paine yhdenmukaiseen käyttäytymiseen johtaa satunnaisvaihtelujen poiskarsimiseen yhtä varmasti kuin kukaan ei riisu kenkiään ja astu Alkon myymälään sisälle ja rupea valikoimaan alkoholittomia juhlajuomia. Voitte odottaa kauhulla siis, että minkäänlaisia kenkiä ei saa käyttää sisällä. Sovimme paljon taannoin että paljaat jalat ja kumitossut ovat sallittuja, mutta vain kuntosaleissa kengät lopulta julistettiin pannaan. Kumitossujen markkinointi osuus tähän rakoon. Ihmiset tahtovat päälleen perinteisiä pukineita jotka herättävät mielikuvia. Saatavilla on pajukorin näköisiä valkoisia kapeanirkkoisia läskipohjatossuja. Klassillinen kumitossu on tasapohjainen, valkoreunainen mustaa purjekangasta ja varpaiden päällä on puoliymmyrkäinen kumiläpsy ja nauhat yhdistävät päällyksen kahta puolikasta. Keskieurooppalaiset markkinat ovat muotitietoisempia kuin suomalaiset. Vaikutelma jonka tahdotte herättää on, että kumitossut ovat viileät. Saadaksenne ne kaupaksi on teidän valmistettava tossut jotka tuntuvat jalassa mukavammilta kuin mitä asiakas odottaa niiden olevan. Kun hän huomaa että ne miellyttävät jalkoja ennen tuntemattomalla tavalla, hän ostaa tossut ja miettii, miten hän on tullut toimeen tähän asti ilman niitä
 
 website construction by Juha Halmu
 
 
 
  Ssvartunan muinaismuistoyhdistyksen löytämiä kivikautisia ruukunpalasia poltettua sienamaata Av Starvtuna fornminnesförening upptäckta stenålders krukbitar i utbränd sienajord
 JULIAN DRISCOLL: MY PAIR OF SNEAKERS
*** WHY SNEAKERS by Dickey Troll In a market right on top of Kaisaniemi subway station everything from baby powder to methylated spirits is for sale. First thing I took a look at the sneakers, after that all other things can be looked after if money still talks. In the modern way of speaking sneakers equal ballgame shoes being soft-soled and grabby and fit for a walk on a tile roof. In a classical sense these are shoes with soles of soft rubber instead of leather in a black canvas outfit, boating, tennis or basket ball footwear intended to be used in water. Some of the modern sneakers look good on one if they are black and sturdy. I found a pair of leather skating shoes by Adidas, the most expensive ones for over 40ë$ but fit and not very easy to find. Most people I know wear what they can get their feet in to. One person will only wear brown jogging shoes which will serve as a reminder that this person gets all his clothes and accessories in some very expensive shop for English lords and this shop, of course, will provide modern jogging shoes but they will be sadly brown like everything else. Given the reason he will argue: Footwear is a bore. Once I tried light-brown sneakers but they did not look good on me and were of inferior material. One reason white sneakers are looked down upon is that sometimes you can go in in black sneakers but in white or colored sneakers you do not. A very social issue comes with silly little stripe-white gym shoes in the street, together with a half-length sports or leather jacket, the latter in light-brown, and jogging overall trousers - they cannot be worn together with jeans of black denim. What did was white and black-stripe high-cut padded sneakers but they are not common and would require jeans of narrow cut. Fashion trends favoring Bermuda shorts of course are quite the opposite of heavy black shoes that are worn just with long jeans black or dark denim (bleached jeans are out) that gentlemen may convene into from the Bermudas, with no shirt. Shorts and colleges collect sneakers. SERVICE IN NO SHIRT Pumpkin reflects some elder male customer’s ideas that boy look unattended receiving the showpeople stripped to the waist in a PVC baseball cap and rubber knickerboots, but I wouldn’t grab a floor mob in a shirt and tie. FLOORSWEEPING THE BOARD That is, I realize, what it’s in: a warm welcome by the cleaning man. These people do sometimes forget that we no longer live in an era with multiple talents and there was an array of gifted people some of whom could be useful in being trusted housecleaning and not being careless about having your important notes swept away into the trash lorry. Frequently announced, we have an alternative radio station and really, one was inclined to ask: Where is the alternative? as regarding the programming, which is all the wrong asking. On a second thought, you must thoroughly master a subject to know what is the original and what is alternative in a presentation. To take an alternative you must have an original, true? LOOKS ARE WHAT COUNTS Alternative radio stations, as they were introduced in Finland, were blackjacked with requirements of production standards which do no longer exist or have been supersceded. As a result large amount of superfluous machinery was purchased and consumed. At the end, results only are what counts and various museum equipment is standard in quality talk and music studios. We have had very good results with microcassette recorders that are solid one piece equipment but use MD with AKG mikes. Meanwhile national radio buys out a production from a person with a Walkman tape recorder. I mean, what is with you, striving to attend to standards where there are none.
 PILT: "Kitsad ujumapüksid varjasid vaevald tema tugevad mehe tunnust" A Notice to All: Copyright information. Any parts may be duplicated with reference to the honorable Jorma Elovaara. Included photography may not match subject. Any music copyrighted in the principality of the Misty Mountain. Practical corresponcence with Dickey Troll email: lahi.radio@kara.inet.fi