Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Otra Raiders vs Ganddal Giants

På en fin dag klarte Kenneth å skrape sammen akkurat 9 mann så vi kunne reise ned til Kristiansand for å være med i Sørlandsligaen som vi har meldt oss på. Det formerlig kriblet i gamle muskler og ledd, siden vi endelig fikk lov å spille litt ordentlig fotball igjen.

Vi startet noe nervøst ettersom vi har hatt 4 treninger i år, men ikke hatt nok folk på noen av de til å kjøre skikkelig utstyr og spilletrening. Men etterhvert slo den gamle sliteren Cato Wallin seg skikkelig løs, og noterte seg for hele 104 yards på bakken, og 3 touchdowns. Passningspillet fungerte også til en viss grad, og det var for det meste tight end Reggie Thomas passningene gikk til. Han endte med 6 mottak og 2 td mottak, veldig bra kamp av en gammel mann, hehe. Ellers veldig bra av offensiv linje som ikke tillot en eneste sack.

Ellers hadde vi et rimelig solid forsvar, som ga Otra noen få 1 downs, men hadde ellers full kontroll. Raymond styrte bakfeltet sammen med Inge, mens Cato hadde for det meste kontrollen på løpespillet.

Stjernegalleriet

***

Cato får tre stjerner, og mvp prisen for denne kampen, med sine 104yds på bakken og 3 tds. På defence hadde han 5 taklinger og en interception. Strålende kamp.

 

**

To stjerner går til Reggie. Gamle mannen hadde 6 mottak hvorav to av dem var td mottak. I tillegg hadde han 5 taklinger og en sack på defence. Imponerende.

 

*

En stjerne går til Erik Johnsen. 5 taklinger hvorav 2 sacks på defence. I tillegg til rock solid innsats som guard, og tillot ingen sacker.

 

Statistikk

 

 

Passninger:

Navn Completions Attempts Yards TD-Passes
Kenneth Haugland 8 14 67 2
Inge Bodsberg 0 1 0 0

Løp:

Navn Løp Yards TDs
Cato Wallin 8 104 3
Inge Bodsberg 10 53 0
Kenneth Haugland 4 20 0

Mottak:

Navn Mottak Yards TD-Receptions
Reggie Thomas 6 47 2
Raymond Rød 1 10 0
Cato Wallin 1 10 0

Defence:

Navn Taklinger Sacks Interceptions Int.Retur yds TDs
Erik Johnsen 5 2 0    
Cato Wallin 5 0 1 10  
Kenneth Haugland 4 0 0    
Reggie Thomas 3 1 0    
Poppe Thorsen 3 0 0    
Inge Bodsberg 2 0 0    
Raymond Rød 1 0 1 30  
Johnny Solberg 1 0 0