Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

KESTEREN

HARFSEN

3 1

VOORBESCHOUWING
De tweede competitiewedstrijd van het seizoen is thuis tegen Harfsen. Harfsen begon net als Kesteren de competitie met een nederlaag. In eigen huis werd er met 1-2 verloren van HTC.

DE WEDSTRIJD: Kesteren pakt met goed voetbal eerste punten
Op een heet sportpark de Leede zette Kesteren de opgaande lijn die vorige week bij WVF en deze week voor de beker tegen ONA al zichtbaar was, goed door. Tegen harfsen was Kesteren de hele wedstrijd de dominerende ploeg, werden legio kansen geschapen en was de 3-1 winst een dik verdiende bekroning.
Na een tiental minuten aftasten, met veel foute passes, vond Kesteren als eerste het juiste ritme en dat leverde ook meteen de eerste treffer op. Na 13 minuten spelen trapte doelman Kees van Kleef de bal over een mistastende verdediger ver over de Harfsen helft. Gert Hovestad gebruikte zijn snelheid goed en dat betekende de 1-0. Kesteren werd sterker en kwam steeds beter in de wedstrijd, maar de harfsen doelman stond bij inzetten van Hovenstad en Jan de Zoete steeds op de juiste plaats. Maar na 42 minuten werd het toch 2-0, Hennie Halm zette goed voor en Walter Meurs stelde Gert Hovestad in staat om 2-0 aan te tekenen.
Maar harfsen krabelde nog terug, in blessuretijd betekende een vrije trap van Erwin Jimmink de 2-1 ruststand.
Na rust bleef Kesteren de betere ploeg, maar stond de doelman weer verschillende malen een treffen in de weg. Maar na een kwartier werd het toch 3-1, Jan de Zoete speelde Jeroen Nagel goed aan en deze soleerde door de Harfsen defensie, 3-1.
In het laatste half uur over en weer wat kansjes, maar de spelers kregen meer en meer last van de hitte en de kwalitiet nam met de minuut af.